Socratis_g Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 ΚΑΜΕΝΟ!!! warning!!! τι είναι αυτό που μπαίνει με τη μούρη και βγαίνει με το κώλο?? ο περιπτεράς!!!
Snolly Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ο χρήστης Lucifer λέει (1:41 AM) ηταν ενας ελληνοαμερικανος κι εκανε εκδρομη στην επαρχια και σε μια φαση βλεπει ενα βρωμιο καλυβι πετρινο απαισιο λεει ΟΟΟΥ ΔΙΣ ΙΖ ΒΕΡΗ ΡΟΥΣΤΙΚ παει χτυπαει πορτα βγαινει ενας γερος Ο χρήστης Lucifer λέει (1:42 AM) ΘΕΛΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ HUT ΠΟΣΑ WANT? -ε ερειπιο ειναι, λεει ο γερος δωσε μου 200 ευρω και το πηρες -ΤΙ? ONLY ΔΙΑΚΟΣΙΑ EUROS? -ναι, αφου ειναι χαλια -ΤΖΑΜΠΑ THE HUT!!! Ο χρήστης Lucifer λέει (1:43 AM) παρταρχιδια μου. Ο χρήστης Sellers λέει (1:56 AM) τωρα δηλαδη εγω επρεπε να καταλαβω Ο χρήστης Lucifer λέει (1:59 AM) jabba the hutt Ο χρήστης Sellers λέει (1:59 AM) ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ κοιταξε με λιγο κοιτα με Ο χρήστης Sellers λέει (2:00 AM) σου φαινομαι για ανθρωπος που βλεπει ΠΑΠΑΡΓΙΕΣ??? Ε? Ο χρήστης Lucifer λέει (2:00 AM) ΟΡΙΣΤΕ ΜΟΝΤ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Ο χρήστης Sellers λέει (2:00 AM) επρεπε να γκουγκλαρω για να καταλαβω και βλεπω George Lucas Ο χρήστης Lucifer λέει (2:00 AM) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΤΑΡ ΓΟΥΟΡΖ Ο χρήστης Sellers λέει (2:00 AM) σου φαινομαι για ανθρωπος που εχει δει παπαργιες χωρις να τις κλειει πριν τελειώσουν? φαντασου πως νιωθει ο εφευρετης του echelon οταν αυτο υποκλεπτει τετοιους διαλογους στις 2 τη νυχτα
Master Yoda Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ο χρήστης Lucifer λέει (1:41 AM) ηταν ενας ελληνοαμερικανος κι εκανε εκδρομη στην επαρχια και σε μια φαση βλεπει ενα βρωμιο καλυβι πετρινο απαισιο λεει ΟΟΟΥ ΔΙΣ ΙΖ ΒΕΡΗ ΡΟΥΣΤΙΚ παει χτυπαει πορτα βγαινει ενας γερος Ο χρήστης Lucifer λέει (1:42 AM) ΘΕΛΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ HUT ΠΟΣΑ WANT? -ε ερειπιο ειναι, λεει ο γερος δωσε μου 200 ευρω και το πηρες -ΤΙ? ONLY ΔΙΑΚΟΣΙΑ EUROS? -ναι, αφου ειναι χαλια -ΤΖΑΜΠΑ THE HUT!!! Ο χρήστης Lucifer λέει (1:43 AM) παρταρχιδια μου. Ο χρήστης Sellers λέει (1:56 AM) τωρα δηλαδη εγω επρεπε να καταλαβω Ο χρήστης Lucifer λέει (1:59 AM) jabba the hutt Ο χρήστης Sellers λέει (1:59 AM) ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ κοιταξε με λιγο κοιτα με Ο χρήστης Sellers λέει (2:00 AM) σου φαινομαι για ανθρωπος που βλεπει ΠΑΠΑΡΓΙΕΣ??? Ε? Ο χρήστης Lucifer λέει (2:00 AM) ΟΡΙΣΤΕ ΜΟΝΤ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Ο χρήστης Sellers λέει (2:00 AM) επρεπε να γκουγκλαρω για να καταλαβω και βλεπω George Lucas Ο χρήστης Lucifer λέει (2:00 AM) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΤΑΡ ΓΟΥΟΡΖ Ο χρήστης Sellers λέει (2:00 AM) σου φαινομαι για ανθρωπος που εχει δει παπαργιες χωρις να τις κλειει πριν τελειώσουν? Το ανέκδοτο εμένα πολύ άρεσε.
Lucifer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Φρικτό είναι το ανέκδοτο, μου 'ρθε 30 δευτερόλεπτα πριν του το γράψω για να τον εκδικηθώ για τα αστεία που φτιάχνει εκείνος,
DKNI Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 E, κατσε τοτε να σου πω και ενα δικο μου Ο ιδιος Αμερικανος παει στο καφενειο του χωριου και παραγγελνει μια χωριατικη χωρις φετα Του λεει ο γαμαζατορας -Παρε με φετα, ειναι καλη -Ντεν τελο μειτ, αι ντοντ λαικ ιτ -Ρε παρε φετα σου λεω, ειναι σουπερ -Σουπερ? Ντεν καταλαμπενο -Ρε σου λεω, ειναι μπομπα λεμε. Ρε γυναικα, πως λεγεται αυτο στα αγγλικα για να το καταλαβει? -Μπομπα Φετ Και αλλο ενα, εξισου υπεροχο, εξισου nerd, στο ιδιο πνευμα Ο Μαικλ Τζακσον ηταν να παιξει στα Star Wars Τον χαρακτηρα του τον λεγανε Ανακιν Μουνγουοκερ
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ο χρήστης Lucifer λέει (1:41 AM) ηταν ενας ελληνοαμερικανος κι εκανε εκδρομη στην επαρχια και σε μια φαση βλεπει ενα βρωμιο καλυβι πετρινο απαισιο λεει ΟΟΟΥ ΔΙΣ ΙΖ ΒΕΡΗ ΡΟΥΣΤΙΚ παει χτυπαει πορτα βγαινει ενας γερος Ο χρήστης Lucifer λέει (1:42 AM) ΘΕΛΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ HUT ΠΟΣΑ WANT? -ε ερειπιο ειναι, λεει ο γερος δωσε μου 200 ευρω και το πηρες -ΤΙ? ONLY ΔΙΑΚΟΣΙΑ EUROS? -ναι, αφου ειναι χαλια -ΤΖΑΜΠΑ THE HUT!!! I sithed my pants
Master Yoda Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Τι αυτοκίνητο είπαμε έχεις; To-Yoda τέτοιο αμαξι ναι εχω. George Lookass is amused. εγω και.
Marria Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Γιατί δεν επιτρέπεται η λειτουργία οίκου ανοχής σε απόσταση 200 μέτρων από δημόσια υπηρεσία? -Γιατι απλα δεν μπορούν σε τόσο μικρή απόσταση να λειτουργούν δύο μπουρδέλα....
benign Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Τι ειναι καφε, ζει στα δαση και το κυνηγανε οι Τουρκοι; Ο αρκουρδος
Marria Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μια μαμά στο γιό της: - Εγώ φταίω βρε, που όταν έφυγα από το μαιευτήριο σε πήρα μαζί μου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.