Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ο Sellers έχει κρυμμένα όλα τα υλικά και τα σχέδια που ψάχνει ο Ζοράνμπι. το ντουλάπι, την κρεμαστή tv, την πέργκολα...
hackerW32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 το Sellers βγενει απο το πουλαω? ------------------ Ο Sellers μπορεί να πουλήσει κομπολόι στον στίβεν χόκιν Ο Sellers πρώτα banαρει και μετά ρωτά. Ο Sellers έχει δει και τα 3.457επισόδια της σειράς Λάμψη...... δυο φορες. Η αγαπημένη του σειρά είναι ο καφές της Χαράς, για αυτό την παίζουν ακόμα.
slygeo87 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Chuck Norris FACTS ...but Sellers FUCKS!!!!! BEAT THAT MOTHERFUCKERS
hackerW32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 ο Sellers κέρδισε σε στημένο αγώνα τον μπεο ο αγώνας ηταν αναμεσα στον chuck norris και στον superman βαλε εσυ πανω απο 4 ατομα MOTHERFUCKER!
slygeo87 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 βαλε εσυ πανω απο 4 ατομα Μια φορά ήταν ο Sellers.
gang Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ο Sellers πρώτα banαρει και μετά ρωτά. αυτός είναι ο lucifer..
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Εγώ; Εγώ κλαίω 2 μέρες όποτε ρίχνω ban και ουρλιάζω "γιατί πρέπει να γίνει έτσι;;;" στη βροχή ενώ η κάμερα κάνει zoom out.
sugata Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Εγώ; Εγώ κλαίω 2 μέρες όποτε ρίχνω ban και ουρλιάζω "γιατί πρέπει να γίνει έτσι;;;" στη βροχή ενώ η κάμερα κάνει zoom out. Που σημαίνει ότι πρώτα μπανάρεις, και μετά ρωτάς. Δε μας νοιάζει τι ρωτάς. Μ.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Εγώ; Εγώ κλαίω 2 μέρες όποτε ρίχνω ban και ουρλιάζω "γιατί πρέπει να γίνει έτσι;;;" στη βροχή ενώ η κάμερα κάνει zoom out. Αυτός είναι ο λόγος που θα γινόμουν πολύ κακός moderator. Δε θα ένιωθα καθόλου τύψεις (και μάλλον θα το παράκανα).
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Εγώ; Εγώ κλαίω 2 μέρες όποτε ρίχνω ban και ουρλιάζω "γιατί πρέπει να γίνει έτσι;;;" στη βροχή ενώ η κάμερα κάνει zoom out. zoom ουτ? δοκιμασε το dolly zoom,ειναι πιο εντυπωσιακο
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αυτός είναι ο λόγος που θα γινόμουν πολύ κακός moderator. Δε θα ένιωθα καθόλου τύψεις Αχ πως θα κοιμηθεί σήμερα ο λούσι
Sellers Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ο Sellers γύρισε απο τον Waters και δεν μπορεί να σκεφτεί καμιά μαλακία να γράψει και αυτός. (Αν και τα είπε όλα ο Φίλλιπας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.