eu@ Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 οταν ο θεος εδωσε τις 10 εντολες στον μωυση,ο τσακ τις ειχε ηδη σε φλασάκι!
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ρε σεις, σοβαρά τώρα, σταματήστε με τον Τσακ. Και μετά σταματήστε με τους Πόντιους, με τον Τοτό, με τον Μπόμπο, με την Αννούλα... Μου γίνατε και ρατσιστές με τον Τσακ? Ρε την παλεύετε?
giorgos147 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Και μετά σταματήστε με τους Πόντιους, με τον Τοτό, με τον Μπόμπο, με την Αννούλα... Μου γίνατε και ρατσιστές με τον Τσακ? Ρε την παλεύετε? Προτιμώ να διαβάσω όλους αυτούς μαζί, παρά να ξανά διαβάζω τα χιλιοειπωμένα κρύα αστειάκια του Τσακ. Δεν αντιλέγω, στην αρχή μου άρεσαν, αλλά πλέον έγιναν κουραστικά.
KilliK Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Οι γροθιες του Τσακ Νορις ειναι τοσο γρηγορες ωστε εκανε το φως να ζηλεψει. Οταν ο Θεος ειπε "Εγενετο Φως" ο Tσακ Νορις ηδη φοραγε τα Ray-Ban του. Otαν ο Κολομβος ανακαλυπτε την Αμερικη,ο Τσακ Νορις ηδη τυπωνε τον παγκοσμιο χαρτη σε ταξιδιωτικο oδηγο τσεπης.στην δευτερη του εκδοση! Ο Θεος δεν εδιωξε απο τον παραδεισο τον Αδαμ καη την Ευα επειδη φαγανε το Μηλο.Τους εκανε εξωση ο Τσακ Νορις επειδη δεν πληρωνανε το νοικι. Οταν ο Μπρους Μπανερ τσαντιζεται,μεταμορφωνεται στον Χουλκ.Οταν ο Χουλκ τσαντιζεται,μεταμορφωνεται στον Τσακ Νορις.Οταν ο Τσακ Νορις τσαντιζεται μεταμορφωνεται στον Super Chuck Norris Saiyan 3. O θεοφοβουμενος χριστιανος θα πει: Πισω μου σε εχω Σατανα. Ο φοβισμενος Σατανας θα πει: Πισω μου σε εχω Τσακ Νορις. Οταν ο Σουπερμαν τα βρισκει σκουρα παιρνει τηλεφωνο τον Τσακ Νορις.Το ιδιο κανει και ο Θεος. Η γραφη ειναι δυνατοτερη απο το σπαθι.Αυτος που το ειπε,μαλλον δεν εχει ερθει αντιμετωπος με την round-kick του Τσακ Νορις. Ο Τσακ Νορις δεν ειναι bulletproof.Απλως οι σφαιρες φοβουνται να τον πλησιασουν. Ο Τσακ Νορις ξερει ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ο Τσακ Νόρις σιχαίνεται τα Mac. Δάγκωσε μια φορά ένα και επειδή δεν του άρεσε καθόλου το άφησε μισοτελειωμένο. Μου το είπε ε; ε; καλό;
ntinos19 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Physics_Rulez το "ε; ε; καλό;" μου άρεσε περισσότερο
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ο Τσακ Νόρις σιχαίνεται τα Mac. Δάγκωσε μια φορά ένα και επειδή δεν του άρεσε καθόλου το άφησε μισοτελειωμένο. ... ε; ε; καλό; Άντε, ναι, καλό ήταν.
Kasrith Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Έχετε προσβληθεί από δραχμή, μεταφερθειτε στην Πειναλόγκα....
bnvdarklord Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Οταν ο Σουπερμαν τα βρισκει σκουρα παιρνει τηλεφωνο τον Τσακ Νορις. Για αυτο τρέχει καθε τρείς και λίγο στους τηλεφωνικούς θαλάμους.
barca10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ο τσακ νορις κουναγε τη κουνια που τον κουναγε 1 σελίδα πίσω πρώτο ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.