Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο το ξερω αλλιως .

Ηταν ενας Μεσ'Ανατολιτης που ζουσε σε καποιο ουρανοξυστη στην Νεα Υορκη κ ειχε ενα μικρο κηπο στην ταρατσα .

Δεν μπορουσε να τον σκαψει ομως ' date=' λογω ηλικιας κ ηταν πολυ στεναχωρημενος .

Στελνει ενα γραμμα ( ή παιρνει τηλ ) στον γιο του κ του λεει ''το κ το γιε μου κ ειμαι πολυ στεναχωρημενος'' .

Ο γιος του απανταει να μη πειραξει καθολου τον κηπο γιατι κατι εχει κρυψει εκει ..

Την επομενη μερα της απαντησης πλακωνουν εκει οτι κρατικη οργανωση ( επισημη ή οχι) υπηρχε στην Αμερικη κ αρχιζουν να σκαβουν τον κηπο .

Αφου δν βρηκαν τπτ , σηκωθηκαν κ εφυγαν .

Οταν λεει τι συνεβει στον γιο , αυτος του απανταει ''Τωρα μπορεις να φυτεψεις οτι θες στον κηπο ... ''[/quote']

Ποτε μου δεν καταλαβα την αναγκη καποιου που ξερει ενα ανεκδοτο λιιιιγο διαφορετικα,μολις το ακουσει να μας ενημερωσει για την δικια του εκδοχη

α.Μας αναγκαζει απο ευγενεια να γελασουμε με ενα ανεκδοτο που μολις ξανα-ακουσαμε

β.Υποβιβαζει τον ανεκδοτολεκτωρα σε 4χρονο που θεωρει οτι αμα πει την νεα πληροφορια που εμαθε στο προνηπιο στους γονεις του θα τον αντιμετωπισουν τουλαχιστον σαν την Ελενη Γλυκατζη Αρβελερ ενω στην ουσια αυτοι θα τον αντιμετωππισουν με ενα χαδακι κατανοησης στην πλατη

γ. Κανεις δεν γελασε 2 φορες με το ιδιο ανεκδοτο μεσα σε 5 λεπτα.Ειδικα εξυπνα ανεκδοτακια στορυ-μπειζντ οπως αυτο

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αλλα δεν εχει να κανει

Αυτο που εκανες θα μου την εσπαγε ακομα και αν σε διαβαζα αραχτος απο σεζλονγκ

Το κατατασω στην κατηγορια των διαλογων

Σερβις-Τι εχει το μηχανημα?

Πελατης-Δεν ξερω αλλα πριν χαλασει δουλευε!!!

Δημοσ.
Σερβις-Τι εχει το μηχανημα?

Πελατης-Δεν ξερω αλλα πριν χαλασει δουλευε!!!

Το ακούω στο 95% των περιπτώσεων ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...