Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκαει ένας γερός 90 χρονών σε ένα ΩΡΥΛΑ

- Γιατρε μου έχω πρόβλημα του λέει και κατεβάζει τα παντελόνια

Ο γιατρός έκπληκτος βλέπει οτι το πέος του γέρου ειναι γεμάτο αιματα και μελανιες.

- Κύριε μου του λεει θα πρεπει να πατε σε εναν αφροδισιολογο για να σας δει.Δεν επρεπε να ερθετε εδω

Πεταγεται ο γερος και του λεει να τον αφησει να του εξηγησει

Και αρχιζει

Λοιπον εκει που ειμαστε στο γηροκομειο , εχουμε βαρεθει με τα αλλα χουφταλα να παιζουμε παιχνιδια κλασικα οπως ταβλι σκακι νταμα και εχουμε εφεύρει ενα δικό μας παιχνιδι.

Εχουμε ενα μικρο στρογγυλο τραπεζι και χωριζομαστε σε ομαδες των 10 ατομων.Παει η πρωτη ομαδα , βγαζουν ολοι τα πεη τους και τα ακουμπανε πανω στο τραπεζι.Εκει ο αρχηγος της ομαδας ο οποιος κραταει ενα σφυρι δινει το συνθημα Μ-Π-Α-Μ.Εκεινη τη στιγμη πρεπει να μαζεψουν ολοι τα πεη τους για να μην τα χτυπησει το σφυρι.Οποιανου το χτυπησει βγαινει απο το παιχνιδι

- Εχει σαλεψει ο γιατρος με την ιστορια και γυρναει απορημενος στον γέρο και του λεει

- Και σε μενα παππου γιατι ηρθες????????

Και γυρναει ο παππους

- Δεν ακουω το Μ-Π-ΑΜ παιδι μου

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H αίτηση:

Εγώ το πέος υποβάλλω αίτημα μισθολογική αύξησης για τους παρακάτω λόγους:

1 Εργάζομαι σωματικά

2 Εργάζομαι σε μεγάλα βάθη

3 Πέφτω στην δουλειά με το κεφάλι

4 Δεν έχω ελεύθερα Σαββατοκύριακα και αργίες

5 Εργάζομαι σε υγρό περιβάλλον

6 Δεν πληρώνομαι υπερωρίες

7 Εργάζομαι σε σκοτεινό εργασιακό χώρο που δεν αερίζεται σχεδόν καθόλου

8 Εργάζομαι σε υψηλές θερμοκρασίες

9 Η εργασία μου με εκθέτει σε κινδύνους μόλυνσης και ασθενειών

Η απαντητική επιστολή

Αγαπητό πέος, μετά από προσεκτική επεξεργασία και έλεγχο του αιτήματός σας, η διοίκηση κατέληξε στο συμπέρασμα να το απορρίψει για τους εξής λόγους:

1 Δεν εργάζεστε σε οκτάωρη βάση

2 Αποκοιμάστε μετά από σύντομο χρόνο εργασίας

3 Δεν ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες της διοίκησης

4 Δεν εργάζεσθε πάντοτε εκεί που σας έχει υποδειχθεί αλλά περιφέρεστε συχνά σε άλλους χώρους

5 Συχνά δεν αναλαμβάνετε πρωτοβουλία αλλά πρέπει να σας πιέσουν και να σας χειριστούν φιλικά πριν αναλάβετε εργασία.

6 Αφήνετε πίσω σας τον χώρο εργασίας πολύ βρώμικο όταν αποχωρείτε από αυτόν.

7 Δεν τηρείτε πάντοτε τις οδηγίες ασφαλείας π.χ. να φοράτε ενδυμασία προστασίας

8 Βγαίνετε σε σύνταξη πολύ πριν τα 65

9 Δεν κάνετε διπλοβάρδιες

10 Μερικές φορές εγκαταλείπετε τον χώρο εργασίας σας που σας υποδείχθηκε, χωρίς η εργασία σας να έχει ολοκληρωθεί

11 Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, σας έχουμε δει ν; εγκαταλείπετε τον χώρο εργασίας σας μεταφέροντας δύο σάκους που φαίνονται πολύ ύποπτοι!

Δημοσ.

Η μα'ι'μού κάθεται πάνω σ'ένα φοινικόδεντρο και πίνει μπαφίδι...

Περνάει η σαύρα από κάτω και μιλάει στη μα'ι'μού:

-Τι κάνεις εκεί πάνω ρε μαι'ι'μού??

-Πίνω μπαφίδι,το καλύτερο της ζούγκλας!!!Δεν έχεις ξαναδοκιμάσει τέτοιο πράμα!!

-Ν'ανέβω και γω πάνω να μου δώσεις μια τζούρα??,ρωτάει η σαύρα.

-Έλα!

Ανεβαίνει η σαύρα στο φοινικόδεντρο και κατεβάζει πολλές τζούρες ,μέχρι που έχει μαστουρώσει απίστευτα.

-Πω,τι είναι αυτό ρε μα'ι'μού??Δεν μπορώ να δω μπροστά μου!!Πάω στο ποτάμι να πιω λίγο νερό να ξενερώσω.....

Κατεβαίνει η σαύρα τελείως κλασμένη,κουτουλάει σε βράχια,πέτρες,σκοντάφτει,μέχρι που φτάνει στο ποτάμι με τα χίλια ζόρια.

Την βλέπει ο κροκόδειλος και την ρωτάει:

-Ρε σαύρα,τι έπαθες??Πώς είσαι έτσι??

-Άστα κροκόδειλε,έχει η μα'ι'μου τον καλύτερο μπάφο της ζούγκλας,ήπια και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!!

-Πω!!Λες να μου δώσει και μένα άμα της ζητήσω??,ρωτάει ο κροκόδειλος..

-Πήγαινε και ρώτα...

Πηγαίνει ο κροκόδειλος στο φοινικόδεντρο και φωνάζει:

-Μα'ι'μού!!

Κι η μα'ι'μου:

-Ρε μαλάκα σαύρα....πόσο νερό ήπιες???

Δημοσ.

Ειναι ενας με το αμαξι του και παει πολυ γρηγορα, οποτε τον σταματαει ενας αστυνομικος. Διπλωμα;, του λεει. Δεν εχω, του απανταει. Καλα δεν εχεις διπλαμω και τρεχεις ετσι; του λεει ο αστυνομος. Τρεχω, λεει, να ξεφυγω απο κατι μπατσους που με κυνηγανε. Σε κυνηγανε;, λεει ο αστυνομος. Ναι λεει γιατι εχω ενα πτωμα στο πορτ μπαγκαζ. Πτωμα; λεει ο αστυνομος. Ναι λεει ο αλλος πηγε να μου παρει την κοκαινη και τον σκοτωσα. Κοκαινη;;;;!!!! λεει ο αστυνομος και φωναζει ολο το σωμα. Φτανει ο διοικητης παει στον οδηγο του λεει για ανοιξε την πισω πορτα. Μαλιστα λεει και ανοιγει. Λεει ο διοικητης που ειναι κοκαινη; Ποια κοκαινη λεει ο οδηγος; Μετα του λεει ο διοικητης για ανοιξε και το πορτ μπαγκαζ, το ανοιγει, τιποτα και στο πορτ μπαγκαζ. Του λεει που ειναι το πτωμα; Ποιο πτωμα του λεει παλι ο οδηγος. Μετα του λεει ο διοικητης, διπλωμα εχεις; Βεβαιως απανταει ο οδηγος και του το δινει και του λεει: Να δειτε που σε λιγο θα σας πει οτι ετρεχα κιολας...

Ισως να μην το εγραψα πολυ καλα, αλλιως να το λεσ κι αλλιως να το γαφεισ παντως καταλαβατε τι ακριβως γινεται...:-D

Δημοσ.

Ειναι ενας γερος 85 ετων πανω σε ενα πελαργο και πετανε..οποτε του λεει ο γερος του πελαργου....

Ρε μ@λ@κ@ πελαργε μηπως χαθηκαμε?????

-----------------------------------------

(3φορες για να το καταλαβω)

Δημοσ.

To διάβασα αλλού, το μεταφέρω εδώ:

Βάζει η δασκάλα εργασία για το σπίτι, να ρωτήσουν πως γίνονται τα παιδιά.

- Μαμά, μαμά, λέει ο Τοτός μόλις πήγε σπίτι, η δασκάλα μας είπε να σας ρωτήσουμε πως γεννιούνται τα παιδιά.

- Δεν μπορώ τώρα, καθαρίζω πατάτες, λέει η μαμά.

- Έλα, ρε μαμά, πες μου...

Τέλοσπάντων με τα χίλια ζόρια η μαμά του δείχνει μία πατάτα και του λέει:

- Την βλέπεις αυτήν; Από εδώ έρχονται τα παιδιά.

Εκστασιασμένος ο Τοτός βάζει την πατάτα στην τσέπη, και περιμένει πως και πως την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Την άλλη μέρα στην τάξη, ρωτάει η δασκάλα:

- Μάθατε αυτό που σας είπα;

- Ναι!!! λένε όλα τα παιδάκια με μία φωνή.

- Για πες εσύ, Κωστάκη.

- Λοιπόν κυρία, λέει ο Κωστάκης τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός.

- Ουοουυυυυυυυυυυυ!!! Λάθος!! Λάθος!! άρχισε να φωνάζει ο Τοτός και ο Κωστάκης έβαλε τα κλάματα.

- Για πες μας εσύ, Ελενίτσα, λέει η δασκάλα.

- Τα παιδάκια τα φέρνει ο Θεούλης!! λέει η Ελενίτσα.

- Ουυυυυυυυυ!! Τι λέει η βλαμμένη, αναφωνεί ο Τοτός και κάνει και την Ελενίτσα να βάλει τα κλάματα.

Εκνευρισμένη η δασκάλα γυρνάει στον Τοτό:

- Για πες μας εσύ Τοτό, που τα ξέρεις όλα...

Ο Τοτός με ένα πονηρό χαμόγελο βάζει το χέρι στην τσέπη, πιάνει την πατάτα και λέει στην δασκάλα:

- Να την βγάλω έξω;;

- Και βέβαια, όχι!!! Λέει η δασκάλα σοκαρισμένη.

- Βρε, να την βγάλω έξω; ξαναλέει ο Τοτός.

- Όχι, φυσικά!!

- Α, λέει ο Τοτός, τώρα δεν θέλεις να την βγάλω... Όταν την τρως όμως, καλά είναι, εεε;;;

Δημοσ.

Το παρακατω δεν ειναι ανεκδοτο αλλα σιγουρα θα σας κανει να γελατε

για πολλες ωρες!

Ο τυπος θελει πολυ να τραγουδησει και ετσι παει σε studio ενος φιλου του για να τεσταρει τη φωνη του.

Ο φιλος του ομως εχει ορεξη να γελασει και ετσι αλλαζει λιγο τη φωνη του με επεξεργασια κατα την εξοδο στα ηχεια.

Ακουστε τι εγινε μολις και ο ιδιος το συνηδητοποιει τι πλακα του σκαρωσε.

Το αρχειο ειναι 289 kb και το κατεβαζετε απο εδω:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/527578

Δημοσ.

για πολλες ωρες!

Ο τυπος θελει πολυ να τραγουδησει και ετσι παει σε studio ενος φιλου του για να τεσταρει τη φωνη του.

Ο φιλος του ομως εχει ορεξη να γελασει και ετσι αλλαζει λιγο τη φωνη του με επεξεργασια κατα την εξοδο στα ηχεια.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΕΛΆΩ

ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?

Δημοσ.
To διάβασα αλλού' date=' το μεταφέρω εδώ:

Βάζει η δασκάλα εργασία για το σπίτι, να ρωτήσουν πως γίνονται τα παιδιά.

- Μαμά, μαμά, λέει ο Τοτός μόλις πήγε σπίτι, η δασκάλα μας είπε να σας ρωτήσουμε πως γεννιούνται τα παιδιά.

- Δεν μπορώ τώρα, καθαρίζω πατάτες, λέει η μαμά.

- Έλα, ρε μαμά, πες μου...

Τέλοσπάντων με τα χίλια ζόρια η μαμά του δείχνει μία πατάτα και του λέει:

- Την βλέπεις αυτήν; Από εδώ έρχονται τα παιδιά.

Εκστασιασμένος ο Τοτός βάζει την πατάτα στην τσέπη, και περιμένει πως και πως την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Την άλλη μέρα στην τάξη, ρωτάει η δασκάλα:

- Μάθατε αυτό που σας είπα;

- Ναι!!! λένε όλα τα παιδάκια με μία φωνή.

- Για πες εσύ, Κωστάκη.

- Λοιπόν κυρία, λέει ο Κωστάκης τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός.

- Ουοουυυυυυυυυυυυ!!! Λάθος!! Λάθος!! άρχισε να φωνάζει ο Τοτός και ο Κωστάκης έβαλε τα κλάματα.

- Για πες μας εσύ, Ελενίτσα, λέει η δασκάλα.

- Τα παιδάκια τα φέρνει ο Θεούλης!! λέει η Ελενίτσα.

- Ουυυυυυυυυ!! Τι λέει η βλαμμένη, αναφωνεί ο Τοτός και κάνει και την Ελενίτσα να βάλει τα κλάματα.

Εκνευρισμένη η δασκάλα γυρνάει στον Τοτό:

- Για πες μας εσύ Τοτό, που τα ξέρεις όλα...

Ο Τοτός με ένα πονηρό χαμόγελο βάζει το χέρι στην τσέπη, πιάνει την πατάτα και λέει στην δασκάλα:

- Να την βγάλω έξω;;

- Και βέβαια, όχι!!! Λέει η δασκάλα σοκαρισμένη.

- Βρε, να την βγάλω έξω; ξαναλέει ο Τοτός.

- Όχι, φυσικά!!

- Α, λέει ο Τοτός, τώρα δεν θέλεις να την βγάλω... Όταν την τρως όμως, καλά είναι, εεε;;;[/quote']

Δωσε και ενα κρεντιτ στο παιδι που το εγραψε!:-D

Δημοσ.

edit:

οκ εγω δεν το ηξερα πριν λιγο το ειδα και μου αρεσε-το εβαλα:( οπως βλεπεις το εβγαλα οκ:)

αν τυχον το δει καποιος admin ας σβησει αυτο

Δημοσ.

για πολλες ωρες!

Μπράβο, πολύ καλό ! Καλά μιλάμε ξερένεσαι στα γέλια....!!!!!!!!!! :mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.

για πολλες ωρες!

Ουου! Καλά! Με τέτοια έχω τεράστια προϊστορία. Λόγω επαγγέλματος ασχολιόμουν μια μέρα με κάτι φίλτρα παραμόρφωσης ήχων και ανακάλυψα κάτι αρκετά αντίστοιχο. Μιλάμε ότι καθόμουνα και μίλαγα στο μικρόφωνο ένα ολόκληρο πρωί και γέλαγα μόνος μου! Μετά το βράδυ μάζεψα και μια παρέα και γελάγαμε ένα ολόκληρο βράδυ. Έχω γράψει σε mp3 γύρω στα 40-50 λεπτά με βλακείες που λέγαμε μόνο και μόνο για να τις ακούμε παραμορφωμένες!

Δημοσ.

Μια ξανθιά οδηγεί το αυτοκίνητο της και σε κάποιο φανάρι εμφανίζεται ο σχετικός Πακιστανός για να της καθαρίσει ντε και καλά το τζάμι. Το τζάμι είναι καθαρό, δεν χρειάζεται καθάρισμα και η κοπέλα του δίνει 50 λεπτά και του κάνει νόημα να μη της το καθαρίσει.

Ο δικός της ενθουσιάζεται και της λέει με σπασμένα ελληνικά:

- Κυρία είστε πολύ όμορφη!!

Η κοπέλα συνεχίζει και στο άλλο φανάρι πάλι τα ίδια. Ο ίδιος Πακιστανός να της πλύνει το τζάμι, του δίνει πάλι 50 λεπτά και ακούει πάλι το ίδιο κομπλιμέντο.

Αυτή η ιστορία συνεχίζεται για 5-6 ακόμη φανάρια, όποτε στο 6ο πια η κοπέλα δεν αντέχει και του λέει:

- Κοίταξε, θα σου δώσω 5 ευρώ αν μου πεις πως το κάνεις να εμφανίζεσαι ο ίδιος άνθρωπος σε κάθε φανάρι...

-Κυρία, της λέει αυτός, δώστε μου 5 ευρώ να σας πω... πως να βγείτε απ' την πλατεία!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...