Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια φορά , ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. A.Παπανδρέου αποφάσισαν να πάνε στο προεδρικό μέγαρο για φαγητό . Εκεί βέβαια που είναι όλα επίσημα , είναι και όλα πανάκριβα . Δηλαδή χρυσά πιρούνια , χρυσά κουτάλια κλπ .

Κάποια στιγμή λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης κοιτάζει δεξιά , κοιτάζει αριστερά , κανένας δεν τον έβλεπε . Πιάνει ένα πιρούνι και το βάζει στην τσέπη του .

Ο κ.A. Παπανδρέου ζήλεψε και ήθελε και αυτός . Κοιτάζει κι αυτός μήπως τον βλέπει κανείς , όλα εντάξει . Πάει να πιάσει το πιρούνι , αλλά επειδή αυτός ήταν και πιο μεγάλος σε ηλικία έτρεμε . Ακούει το γκαρσόνι το θόρυβο , πάει κοντά του και τον ρωτάει :

- " Θα θέλετε κάτι κύριε Αντρέα ; "

- " Όχι παιδί μου ευχαριστώ " . Aρχισε τότε να γελάει ο κ. Μητσοτάκης .

Μετά από λίγο ξαναπροσπάθησε ο κ. Παπανδρέου , αλλά πάλι άρχισε να τρέμει . Στο τέλος τσαντίζετε και φωνάζει στο γκαρσόνι :

- " Παιδί μου , θα σου δείξω μια ικανότητα που έχω , επειδή σε συμπαθώ . Πιάσε αυτό το πιρούνι και βάλτο στη τσέπη μου . Εντάξει ; "

- " Εντάξει ", λέει το γκαρσόνι .

- " Λοιπόν, πού είναι το πιρούνι ; ", ρωτάει ο Ανδρέας .

- " Στην τσέπη σας , κύριε Ανδρέα. " Και λέει τότε και ο Ανδρέας " :

- " Καλά , πήγαινε τώρα να το βγάλεις από την τσέπη του κ. Μητσοτάκη ! "

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επισκέφτηκε έναν καταυλισμό αθίγγανων ο πρωθυπουργός και αφού άκουσε τα παράπονα τους υποσχέθηκε ότι όσοι έχουν δέκα παιδιά και πάνω θα τους δώσει από ένα σπίτι.

Πάει ο αθίγγανος στο σπίτι:

-Γυναίκα γρήγορα μέτρα τα παιντιά!...

Φωνάζουν τα παιντιά τα μετρούν, 9 τα παιντιά....

-Ρε γυναίκα θα χάσουμε το σπίτι τι κάνουμε τώρα;

Σκέφτονται σκέφτονται... πετάγεται ο γύφτος:

-Ρε γυναίκα, ξέρεις όταν ήμουν νέος είχα κάνει ένα παιντί με μια άλλη, να πάω να το πάρω; Για το σπίτι βλέπεις.

Πηγαίνει στην άλλη άκρη του καταυλισμού, το παίρνει και γυρνάει στο σπίτι.

Γυναίκα φέρε τα παιντιά να τα μετρήσουμε.

Τα μετρούν 6 τα "παιντιά"...

-Τι έγινε ρε γυναίκα? Που πήγαν τα άλλα τα παιντιά;

-Ήρθαν οι πατεράδες τους και τα πήραν.

Δημοσ.

Παλιό αλλά καλό...για να θυμούνται οι παλιοί..

Είναι ο ιστορικός τελικός Ευρομπάσκετ του ΄87 στην Αθήνα και ο Καμπούρης ετοιμάζεται να εκτελέσει τις 2 τελευταίες βολές.

Ξαφνικά, και ενώ χτυπά την μπάλα, γυρίζει στον Μαρτσουλιόνις και του λέει: "Μήπως σου μυρίζει Τιρινίνη?"

"Νιετ νιετ" "Τι ειναι αυτό το Τιρινίνη! Βάρα να τελειώνουμε!" απαντά ο Τιχονένκο.

"Καλαά" λέει ο Καμπύρης και σουτάρει την 1η βολή! Και 102 -101 μπροστά η Ελλάδα! Χαμός στο γήπεδο ο κόσμος ξεσηκώνεται, ο Καμπούρης ατάραχος χτυπάει την μπάλα..

Γυρίζει στον Τσατσένκο και του λέει: "Ρε συ ψηλέ δε σου μυρίζει Τιρινίνη?

"Τι σκατά ειναι αυτό το Τιρινίνη! Βάρα βάρα να πάρω ριμπάουντ να βάλουμε εμείς καλάθι να σας κερδίσουμε! Αντε!" απαντά ο Τσατσένκο.

¨Καλαά, ρε γαμώτο εμένα πάντως Τιρινίνη μου μυρίζει " λέει ο Καμπούρης και σουτάρει τη δεύτερη βολή! Ευστοχεί και 103-101 η Ελλάδα κερδίζει τον αγώνα χαμός στο γήπεδο, ο κόσμος παραληρεί στις εξέδρες και....ΤΙΡΙΝΙΝΙ, ΤΙΡΙΝΙΝΙΝΙ ακούγεται από τα μεγάφωνα του γηπέδου (η έναρξη του τραγουδιού Final Countdown!!) :rolleyes:

Δημοσ.

Παλιό αλλά καλό...για να θυμούνται οι παλιοί..

Είναι ο ιστορικός τελικός Ευρομπάσκετ του ΄87 στην Αθήνα και ο Καμπούρης ετοιμάζεται να εκτελέσει τις 2 τελευταίες βολές.

Ξαφνικά, και ενώ χτυπά την μπάλα, γυρίζει στον Μαρτσουλιόνις και του λέει: "Μήπως σου μυρίζει Τιρινίνη?"

"Νιετ νιετ" "Τι ειναι αυτό το Τιρινίνη! Βάρα να τελειώνουμε!" απαντά ο Τιχονένκο.

"Καλαά" λέει ο Καμπύρης και σουτάρει την 1η βολή! Και 102 -101 μπροστά η Ελλάδα! Χαμός στο γήπεδο ο κόσμος ξεσηκώνεται, ο Καμπούρης ατάραχος χτυπάει την μπάλα..

Γυρίζει στον Τσατσένκο και του λέει: "Ρε συ ψηλέ δε σου μυρίζει Τιρινίνη?

"Τι σκατά ειναι αυτό το Τιρινίνη! Βάρα βάρα να πάρω ριμπάουντ να βάλουμε εμείς καλάθι να σας κερδίσουμε! Αντε!" απαντά ο Τσατσένκο.

¨Καλαά, ρε γαμώτο εμένα πάντως Τιρινίνη μου μυρίζει " λέει ο Καμπούρης και σουτάρει τη δεύτερη βολή! Ευστοχεί και 103-101 η Ελλάδα κερδίζει τον αγώνα χαμός στο γήπεδο, ο κόσμος παραληρεί στις εξέδρες και....ΤΙΡΙΝΙΝΙ, ΤΙΡΙΝΙΝΙΝΙ ακούγεται από τα μεγάφωνα του γηπέδου (η έναρξη του τραγουδιού Final Countdown!!) :rolleyes:

Αχαχαχαχαχα θα το λεω μεχρι να πεθανει ο χαιλαντερ

Δημοσ.

Αχαχαχαχαχα θα το λεω μεχρι να πεθανει ο χαιλαντερ

Προσωπικά, το σχόλιο σου μου φάνηκε καλύτερο. :-D

Δημοσ.

Mετα τον σεισμο στην Ιαπωνια λεει ο Μητσος στον φιλο του.Εγω ελαβα τα μετρα μου εχω διπλα στο κρεβατι νερο,σφυριχτρα και λουκανικο.Καλα τουλεει ο φιλος το νερο και την σφυριχτρα καταλαβαινω,το λουκανικο τι το θες¨Για να με βρει ο σκυλος λεει ο Μητσος

Δημοσ.

Mετα τον σεισμο στην Ιαπωνια λεει ο Μητσος στον φιλο του.Εγω ελαβα τα μετρα μου εχω διπλα στο κρεβατι νερο,σφυριχτρα και λουκανικο.Καλα τουλεει ο φιλος το νερο και την σφυριχτρα καταλαβαινω,το λουκανικο τι το θες¨Για να με βρει ο σκυλος λεει ο Μητσος

ice.jpg

βαριεμαι να ξαναψαχνω εικονες...

Δημοσ.

Τι λέει ένας άνεργος πτυχιούχος σε έναν πτυχιούχο με δουλειά;

"Ένα cheese και μια πατάτες"

Του το 'πε και πριν 3 μερες στην προηγουμενη σελιδα :-)

Για ανεργος καλα περναει να τρωει εξω συνεχεια :-)

Δημοσ.

μαγκες , θελω super ανεκδωτα για την 4ημερη!

απο αυτα που θελουν και παρουσιαση.. του τυπου:

Ήταν μια φορά ένας αλκοολικός, ένας χασικλής και ένας πρεζάκιας. Όπως περπατούσαν, βρίσκουν στο δρόμο ένα λυχνάρι. Το τρίβουν και εμφανίζεται ένα τζίνι, το οποίο τους λέει:

- "Πείτε μου από μία επιθυμία ο καθένας σας. Θα σας την εκπληρώσω."

Λέει πρώτος ο αλκοολικός:

- "Θα ήθελα 10 τόνους μπύρα."

Και κατευθείαν εμφανίζονται 10 τόνοι μπύρας.

Έπειτα λέει ο χασικλής:

- "Εγώ θα ήθελα ένα τσιγαριλίκι 10 χιλιόμετρα."

Και κατευθείαν εμφανίζεται ένα τσιγαριλίκι, 10 χιλιόμετρα.

Έρχεται και η σειρά του πρεζάκια.

- "Μήπως έχεις κάνα ψιλό;"

(καπου βαθια στο youtube υπαρχει και σχετικο βιντεο..)

Δημοσ.

Ένας άνδρας μπαίνει σε ένα sex-shop και λέει στον υπάλληλο:

- Έχετε καμία πλαστική κούκλα;

Του δείχνει ο υπάλληλος.

- Α, πολύ όμορφη! Και καλοφτιαγμένη. Μήπως μπορείτε να μου πείτε την ημερομηνία παραγωγής της;

- Ναι, 14/11/2004.

- Α! Τι κρίμα! Είναι Σκορπιός, δεν θα ταιριάζουμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...