Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμενα μου το ειχε πει κάποτε ενα παιδι στο γυμνάσιο..

το θυμήθηκα σήμερα (μετα απο 4 χρόνια) το έψαξα και το βρήκα..

σορυ:fear:

Δημοσ.
  Στις 20/3/2011 στις 12:03 ΜΜ, hackerw32 είπε

προσοχη ανοιξτε το spoiler Με δικια σας εφθινη, δεν θα αποζημιώσω κανεναν για καμένα εγκεφαλικά κοιταρα .

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Kάνε το "προσοχή" με πολύ μεγάλα γράμματα για να μην την πατήσουν και οι άλλοι σαν εμένα...

Ήταν ο Χριστός πάνω στον σταυρό και φωνάζει:

-Πέτρο, Πέτρο..

Το ακούει ο Πέτρος και προσπαθεί να φτασει τον Χριστό αλλά οι φρουροί δεν τον αφήνουν.

Βγάζει το σπαθί και αρχιζει να μάχεται, τραυματήζεται αλλά φτάνει κοντά στο σταυρό.

-Ηρθα Δάσκαλε..

-Πέτρο, φένεται το σπίτι σου από εδω..

Δημοσ.
  Στις 20/3/2011 στις 5:02 ΜΜ, Herculess είπε

Kάνε το "προσοχή" με πολύ μεγάλα γράμματα για να μην την πατήσουν και οι άλλοι σαν εμένα...

Ήταν ο Χριστός πάνω στον σταυρό και φωνάζει:

-Πέτρο, Πέτρο..

Το ακούει ο Πέτρος και προσπαθεί να φτασει τον Χριστό αλλά οι φρουροί δεν τον αφήνουν.

Βγάζει το σπαθί και αρχιζει να μάχεται, τραυματήζεται αλλά φτάνει κοντά στο σταυρό.

-Ηρθα Δάσκαλε..

-Πέτρο, φένεται το σπίτι σου από εδω..

Αφου θα το πεις που θα το πεις το αρχαιο αυτο ανεκδορο,πεστο ομως σωστα.

Δημοσ.
  Στις 20/3/2011 στις 5:02 ΜΜ, Herculess είπε

Στις 20/3/2011 στις 5:54 ΜΜ, Nikosgiann είπε

κύτταρα

done και done

:rolleyes: :rolleyes:

----------------------------

Είναι δύο πούστηδες μέσα σε ένα αεροπλάνο. Λέει ο ένας:

- "Ρε `συ θες να το κάνουμε;"

Ο άλλος απαντάει:

- "Τι λες ρε. Ντρέπομαι με τόσο κόσμο εδώ μέσα."

- "Μη λες μαλακίες. Όλοι εδώ μέσα κοιμούνται. Για να δεις μάλιστα ότι κανείς δε χαμπαριάζει, σήκω και φώναξε, έχει κανείς καμμιά τσίχλα;"

Όντως σηκώνεται ο δεύτερος και φωνάζει αλλά όλοι ροχάλιζαν! Οπότε αρχίζουν οι δυο να ξεσκίζονται! Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε οι αεροσυνοδοί άρχισαν να ρωτούν τους επιβάτες αν τους άρεσε η πτήση. Όλοι απαντούσαν ότι ήταν θαυμάσιο το ταξίδι κλπ. Βγαίνει και ένας άλλος και απαντάει:

- "Τι να σας πω δεσποινίς μου! Έχω έναν τρομερό πονοκέφαλο από την αρχή!"

Η αεροσυνοδός αποκρίθηκε:

- "Μα καλά γιατί δεν ζητήσατε μια ασπιρίνη;"

- "Τι λέτε καλέ. Εδώ ένας ζήτησε μια τσίχλα και... Τον γαμήσανε!!"

Δημοσ.

Δύο οι εξομολογητές στην ενορία του αποστόλου Παύλου, ο καθένας με το δικό κουβούκλιο για να δέχεται τους αμαρτωλούς πιστούς. Έξω από τα κουβούκλια, πέντε με έξι άτομα περιμένουν να εξομολογηθούν τις αμαρτίες τους. Ο πάτερ Γρηγόριος, στο πρώτο από τα κουβούκλια, δέχεται τον επόμενο πιστό.

- Πάτερ, συγχώρεσε με γιατί αμάρτησα.

- Μην ανησυχείς τέκνο μου, ο Θεός είναι μεγάλος. Πες μου την αμαρτία σου kαι αυτός θα σου δώσει άφεση.

- Να, πάτερ μου, σε μια στιγμή αδυναμίας, έκλεψα από το τοπικό μπακάλικο τρία πορτοκάλια.

Ο πάτερ Γρηγόριος, εμφανίζει από το πουθενά έναν τόμο τεραστίων διαστάσεων, σκονισμένο και φθαρμένο από την πολυκαιρία. Ανοίγει το βαρύ εξώφυλλο και αρχίζει να μουρμουράει στον εαυτό του ψάχνοντας τα περιεχόμενα:

- Κλοπή... κλοπή... χμ, ίσως υπεξαίρεση... Α! νάτο: Υπεξαίρεση φρούτων: τρεις μέρες νηστείας και μια λαμπάδα στην αγιοσύνη του. Τέκνο μου, αυτή θα είναι και η ποινή σου. Πήγαινε με την ευχή του θεού.

Ο δεύτερος πιστός είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα.

- Πάτερ, συγχώρεσε με γιατί αμάρτησα.

- Τέκνο μου, μείνε ήσυχη. Ο θεός την έχει μεγάλη (την καρδιά). Εξομολογήσου τις αμαρτίες σου και θα συγχωρεθείς.

- Πάτερ, μου είναι δύσκολο... δεν ξέρω πως να το πω... δηλητηρίασα το σκύλο του γείτονα μας.

- Α, τέκνο μου. Σοβαρό αυτό. Για να δω...

Το χοντρό βιβλίο επανεμφανίζεται. Οι σελίδες γυρνάνε, και το εξασκημένο δάχτυλο του Πάτερ Γρηγόριου σαρώνει τα περιεχόμενα.

- Α, μάλιστα: Δηλητηριασμός κατοικιδίων ζώων: σελίδα 1366. Δωδεκαήμερη μετάνοια, νηστεία, καθημερινό πρόσφορο στο ναό και συγνώμη από το γείτονα. Ο θεός μαζί σου τέκνο μου.

Η τρίτη πιστός διαφέρει από τους προηγούμενους.

- Πάτερ, συγχώρεσε με, αμάρτησα.

- Ησύχασε τέκνο μου. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να συγχωρεθεί, αν πραγματικά έχεις μετανοήσει.

- Πάτερ διστάζω. Είναι βαρύ, πραγματικά βαρύ. Είναι από αυτά που δεν λέγονται. Έκανα... να... έκανα ********ι σε ένα άντρα.

Ατάραχος ο Πάτερ Γρηγόριος, καταφεύγει αμέσως στο Βιβλίο:

- Τσιμπούκι... ********ι... μπα, μάλλον πίπα... πίπα... ούτε πίπα; περίεργο... πεοθηλασμός ίσως;... πεοθηλασμός... πεο... δεν μπορεί, κάπου εδώ θα είναι... να ξαναδώ... πίπα... αυτό είναι πρωτάκουστο. (Δυνατά) Μια στιγμή, τέκνο μου. Υπάρχει μια μικρή ανωμαλία εδώ.

Βγάζει το κεφάλι από το κουβούκλιο και φωνάζει:

- Πάτερ Νικόλα, πόσο πάει το ********ι;

- 15 Ευρω , αλλά τώρα έχω άλλον μέσα.

Δημοσ.

Ένα πούλμαν με δέκα καπουτσίνους (καθολικοί καλόγεροι) πέφτει στον γκρεμό και σκοτώνονται όλοι. Πάνε στον παράδεισο, χτυπάνε την πόρτα, τους ανοίγει ο Αγιος Πέτρος και λέει στον Θεό. - Κύριε, εδώ είναι δέκα καπουτσίνοι. Να περάσουν μέσα; - Δεν ξέρω! Εγώ δεν παράγγειλα τίποτα. Πιες τους μόνος σου!

Δημοσ.
  Στις 21/3/2011 στις 9:17 ΜΜ, tarantules είπε

Ένα πούλμαν με δέκα καπουτσίνους (καθολικοί καλόγεροι) πέφτει στον γκρεμό και σκοτώνονται όλοι. Πάνε στον παράδεισο, χτυπάνε την πόρτα, τους ανοίγει ο Αγιος Πέτρος και λέει στον Θεό. - Κύριε, εδώ είναι δέκα καπουτσίνοι. Να περάσουν μέσα; - Δεν ξέρω! Εγώ δεν παράγγειλα τίποτα. Πιες τους μόνος σου!

τζιζους.

Δημοσ.
  Στις 21/3/2011 στις 9:17 ΜΜ, tarantules είπε

ice.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...