poscaman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Η τάξΗ (θυμήσου, είναι θηλυκό και τελειώνει σε ήτα) ΤΟ ταξΙ (θυμήσου, είναι ουσιαστικό, και τελείωνει σε γιώτα) Α-Μ-Α-Ν
nikos21aek Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 To θυμήσου (θυμήσου,γράφεται από πάντα με ήττα)!
poscaman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 To θυμήσου (θυμήσου,γράφεται από πάντα με ήττα)! total fail for me sir! (κι ημουν σιγουρος οτι καπου μου χε ξεφυγει) btw το γράμμα Η είναι ητα, κι όχι ήττα
nikos21aek Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Επίτηδες για νε γράψει κάποιος triple fail.Κανένας ρε;
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 total fail for me sir! (κι ημουν σιγουρος οτι καπου μου χε ξεφυγει) btw το γράμμα Η είναι ητα, κι όχι ήττα σαν αεκτζης εχει συνηθισει να το γραφει με 2 τ
poscaman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 ωωωωωωωωωωωωωωω τι του πεεεεεεεεεεεεεε
nikos21aek Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει στο ρεπερτόριο μας η λέξη ήττα.Πλέον χρησιμοποιούμε πιο βαριές λέξεις.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Ήταν 4 επιστήμονες και τους ζητήθηκε να βρουν το μπλε μυρμήγκι.Πάει ο πρώτος στην Σαχάρα. Περνάνε 7 χρόνια, 7 μήνες, 7 εβδομάδες, 7 μέρες, 7 ώρες, 7 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα και δεν το βρίσκει. Γυρνάει πίσω στο αεροδρόμιο και τι να δει... το μπλε μυρμήγκι. Το βάζει σε ένα κουτί, το κλειδώνει καλά και πάει στους άλλους. Τους λέει: - Βρήκα το μπλε μυρμήγκι. Ανοίγει το κουτί και δεν ήταν μέσα. Πάει ο δεύτερος στην Ανταρκτική. Περνάνε 8 χρόνια, 8 μήνες, 8 εβδομάδες, 8 μέρες, 8 ώρες, 8 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα και δεν το βρίσκει. Γυρνάει πισω στο αεροδρόμιο και τι να δει... το μπλε μυρμήγκι. Το βάζει μέσα σε ένα κουτί, το κλειδώνει καλά και πάει στους άλλους. Τους λέει: - Βρήκα το μπλε μυρμήγκι. Ανοίγει το κουτί και δεν ήταν μέσα. Πάει ο τρίτος στην Αυστραλία. Περνάνε 9 χρόνια, 9 μήνες, 9 εβδομάδες, 9 μέρες, 9 ώρες, 9 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα και δεν το βρίσκει. Γυρνάει πισω στο αεροδρόμιο και τι να δει... το μπλε μυρμήγκι. Το βάζει μέσα σε ένα κουτί το κλειδώνει καλά και πάει στους άλλους. Τους λέει: - Βρήκα το μπλε μυρμήγκι. Ανοίγει το κουτί και δεν ήταν μέσα. Πάει και ο τέταρτος στα Ιμαλάια. Περνάνε 10 χρόνια, 10 μήνες, 10 εβδομάδες, 10 μέρες, 10 ώρες, 10 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα και δεν το βρίσκει. Γυρνάει πισω στο αεροδρόμιο και τι να δει... το μπλε μυρμήγκι. Το βάζει μέσα σε ένα κουτί, το κλειδώνει καλά και πάει στους άλλους. Τους λέει: - Βρήκα το μπλε μυρμήγκι. Ανοίγει το κουτί και δεν ήταν μέσα. Μετά απο όλα αυτά αποφασίζουν και οι 4 να πάνε να φάνε. Παραγγέλνει ο πρώτος ένα σάντουιτς χωρίς μαρούλι. Παραγγέλνει ο δεύτερος ένα σάντουιτς χωρίς μαρούλι. Παραγγέλνει ο τρίτος ένα σάντουιτς χωρίς μαρούλι. Παραγγέλνει ο τέταρτος ένα σάντουιτς χωρίς μαρούλι. Έρχονται τα σάντουιτς, τα ανοίγουν και τι βλέπουν;; Τα σάντουιτς είχαν μαρούλι! ΥΠΕΡΤΑΤΟ. Υποκλίνομαι στην μεγιστοσύνη σου!!! Θα το πω στο γάμο μου στάνταρ.. Υ.Γ: Σοβαρά, αν ξέρεις 3-4 άλλα τέτοια υπέρτατα ανέκδοτα τέτοιου ύφους.. please μπες στον κόπο και κάντα μου PM!
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 ΥΠΕΡΤΑΤΟ. Υποκλίνομαι στην μεγιστοσύνη σου!!! Θα το πω στο γάμο μου στάνταρ.. Υ.Γ: Σοβαρά, αν ξέρεις 3-4 άλλα τέτοια υπέρτατα ανέκδοτα τέτοιου ύφους.. please μπες στον κόπο και κάντα μου PM! καλό διάβασμα (κατηγορία κρύα) το υπέρτατο πάντως είναι αυτό: Είναι ένας άνδρας στο δάσος με το μέτωπό του ακουμπισμένο στον κορμό ενός δέντρου και μετράει. Ξαφνικά ανεβαίνει με αποφασιστικότητα στο άλογό του και τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει ένα λιοντάρι κατεβαίνει από το άλογό του, βγάζει το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα το αποκεφαλίζει, βάζει το σπαθί στη θήκη, ανεβαίνει στο άλογό του και τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει δυο λιοντάρια, κατεβαίνει από το άλογό του, βγάζει το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα αποκεφαλίζει το πρώτο, με ένα δεύτερο χτύπημα αποκεφαλίζει το δεύτερο βάζει το σπαθί στη θήκη, ανεβαίνει στο άλογό του και τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχε τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει έναν δράκο, χωρίς να κατεβεί από το άλογό του βγάζει το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα τον αποκεφαλίζει, ξαναβάζει το σπαθί στη θήκη και τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει δύο δράκους, χωρίς να κατεβεί από το άλογό του το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα αποκεφαλίζει τον πρώτο, με ένα δεύτερο χτύπημα αποκεφαλίζει και τον δεύτερο, ξαναβάζει το σπαθί στη θήκη και τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει κάποια στιγμή φτάνει στη θάλασσα. Αφήνει το άλογό του και κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει φθάνει σε ένα κάστρο. Στο κάστρο υπάρχει μια μεγάλη σκάλα ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει φτάνει μπροστά σε μια κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα φτάνει μπροστά σε μια κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα, την ανοίγει και φτάνει σ' ένα μεγάλο δωμάτιο και μέσα στο δωμάτιο έχει ένα μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο το ανοίγει και βρίσκει έναν άνθρωπο κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο βγαίνει απ' το δωμάτιο κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει μπαίνει στη θάλασσα και κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει φτάνει στην ξηρά ανεβαίνει στ' άλογο του τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει δύο δράκους, χωρίς να κατεβεί απ' το άλογό του βγάζει το σπαθί απ' τη θήκη και μ' ένα χτύπημα αποκεφαλίζει τον πρώτο, μ' ένα δεύτερο χτύπημα αποκεφαλίζει και τον δεύτερο, ξαναβάζει το σπαθί στη θήκη τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει έναν δράκο, χωρίς να κατεβεί από το άλογό του βγάζει το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα τον αποκεφαλίζει, ξαναβάζει το σπαθί στη θήκη τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει δυο λιοντάρια, κατεβαίνει από το άλογό του, βγάζει το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα αποκεφαλίζει το πρώτο, με ένα δεύτερο χτύπημα αποκεφαλίζει το δεύτερο βάζει το σπαθί στη θήκη, ανεβαίνει στο άλογό του τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχειτρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει ένα λιοντάρι κατεβαίνει από το άλογό του, βγάζει το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα το αποκεφαλίζει, βάζει το σπαθί στη θήκη ανεβαίνει στο άλογό του και τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει φτάνει κάτω από το δένδρο και λέει: - ΦΤΟΥ, ΓΟΔΕΦΡΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Έχω πει πολλά τέτοια επαναλαμβανόμενα στη παρέα (τουλάχιστον 3-4) και είμαι σίγουρη πως δεν θα κάθονταν να ακούσουν άλλο ακόμη και αν το έλεγα naked. Δεν έχει καμία σχέση με το μπλε μυρμήγκιον anyway.. Άσε που το είπα σε έναν ψαράκο που πήζει στο στρατόπεδο της Κω και του έφτιαξα την μέρα.
hackerW32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 ηταν 2 πλαστικοί χειρουργοί και ενας ξύλινος.. ---------------------------- Μεσημέρι και στο σπίτι του μικρού Γιαννάκη χτυπάει το τηλέφωνο… Ο μικρός το σηκώνει.. – Ναι..λέει ο μικρός με ψιθυριστή φωνούλα – Ναι, χαίρεται! Τον κ. Κώστα θα ήθελα.. – Ο μπαμπάς δεν μπορεί να σας μιλήσει τώρα..απαντάει ο Γιαννάκης με ψιθυριστή φωνή – Αααα..μάλιστα! Θα μπορούσα τότε να μιλήσω με τη μαμά σου, παιδί μου; Είναι επείγον! Τηλεφωνώ από τη δουλειά του μπαμπά σου! – Ούτε η μαμά μπορεί να μιλήσει τώρα κύριε… πάλι με ψιθυριστή φωνή ο μικρός – Χμμ…Είναι κάποιος άλλος στο σπίτι σας..να αφήσω ένα σημαντικό μνμ για τον μπαμπά σου; – Είναι….χαμηλόφωνα πάντα ο μικρός, ο μεγάλος μου αδελφός – Ε, δεν μου τον δίνεις βρε παιδί μου, να του πω κάτι που επείγει.. – Ααα..δεν μπορεί, δεν μπορεί..Είναι κ η γιαγιά μου, αλλά ούτε αυτή μπορεί…ψιθυρίζει ο Γιαννάκης – Ουφ…! Μα καλά βρε αγόρι μου, υπάρχει κανείς άλλος..; Είναι πολύ σημαντικό! Πρέπει να αφήσω ένα μνμ για τον μπαμπά σου… – Είναι, είναι…2 πυροσβέστες …αλλά ούτε αυτοί μπορούν να σας μιλήσουν τώρα κύριε….ψιθύρισε ο πιτσιρικάς – Μα καλά βρε αγόρι μου, τόσοι άνθρωποι μεσημεριάτικα τι κάνουν στο σπίτι σας…???? ρωτάει όλο περιέργεια ο κύριος… Και απαντάει ο μικρός (ψιθυριστά): – Ψάχνουν εμένα… -------------------------------- αυτό με τον γουδεφριγκο το είχα πει μια μέρα που ήμουν μεθυσμένος... ηταν η πρώτη και τελευταία φορα που μέθυσα, .. μπήκα από το κινητό εδω και άρχισα να τους διαβάζω ανέκδοτα.. ------------------------------- Έχω πει πολλά τέτοια επαναλαμβανόμενα στη παρέα (τουλάχιστον 3-4) και είμαι σίγουρη πως δεν θα κάθονταν να ακούσουν άλλο ακόμη και αν το έλεγα naked. Δεν έχει καμία σχέση με το μπλε μυρμήγκιον anyway.. Άσε που το είπα σε έναν ψαράκο που πήζει στο στρατόπεδο της Κω και του έφτιαξα την μέρα.
AMWN_RA Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ακολουθείστε τις οδηγίες και καλό... Όσκαρ Το Χόλιγουντ έχει τους δικούς του νόμους. Αν λοιπόν θέλετε κάποια στιγμή να γίνεται μεγάλος και τρανός παραγωγός ταινιών τότε φροντίστε το σενάριο να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις: 1. Ο αριθμός των σωζόμενων ανθρωπίνων ζωών κυμαίνεται μεταξύ του πληθυσμού των ΗΠΑ και της Γης. 2. Τα εξάσφαιρα όπλα μπορούν να πυροβολούν 30 – 40 φορές. 3. Οι σφαίρες προτιμούν πρώτα τα μπουκάλια και τα ποτήρια και κατόπιν τα σώματα. 4. Όταν ο καλός σκοτώνει πολλούς, λέγεται ήρωας 5. …ο κακός, serial killer. 6. Η κοκαΐνη μεταφέρεται σε τόνους. 7. …και τα χαρτονομίσματα το ίδιο. 8. Όταν ο δολοφόνος μπαίνει στο σπίτι του θύματος, το τελευταίο πάντα κάνει ντους σε μπανιέρα που καλύπτεται από ημιδιαφανή κουρτίνα. 9. Στην πρώτη αναμέτρηση κάπου υπάρχει μία ταράτσα με ένα ελικόπτερο εύκαιρο για να διαφύγει ο μέγας κακοποιός. 10. Ο ήρωας μπορεί και οδηγεί οτιδήποτε κινείται, από ποδήλατο μέχρι διαστημόπλοιο. 11. Τα αυτοκίνητα τρέχουν το ίδιο με τις μηχανές 12. …και τα άλογα με τα αεροπλάνα. 13. Σε μεγάλη καταδίωξη, όλα τα περιπολικά τρακάρουν μεταξύ τους εκτός από αυτό του ήρωα. 14. Μετά από 15 χρόνια συζυγικής ζωής, οι σύζυγοι εξακολουθούν να φιλιούνται παθιασμένα κάθε 5 λεπτά με δυνατά ρουφήγματα 15. Οι κακοποιοί έχουν τόσο εγκληματικά χαρακτηριστικά που πρέπει να τους συλλαμβάνουν μονό και μόνο για την φάτσα τους. 16. Σε δύσκολες στιγμές δίπλα στον ήρωα υπάρχει πάντα μία βάνα που ανοίγοντάς την ο ήρωας λούζει τον κακοποιό με ζεστό ατμό. 17. Μπορείς να εκδικηθείς τον κακοποιό διαλύοντας το πανάκριβο αυτοκίνητό του με μπουλντόζα . 18. Καταστρέφονται 3 σπίτια, 8 καταστήματα, 4 γραφεία, 1 βενζινάδικο, ½ ουρανοξύστη, 4 νταλίκες και 87 αυτοκίνητα και κανείς δεν πληρώνει τα σπασμένα (και φωνάζουν για τους δίδυμους πύργους?) 19. Οι ήρωες απενεργοποιούν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς όταν το χρονόμετρο δείχνει κάπου 00 : 01 : και κάτι 20. Πριν το τελικό ξεκαθάρισμα, ο ήρωας κρύβεται σε κάποιο παλιό εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο . 21. Στη τελική μάχη ο ήρωας τρώει το ξύλο της αρκούδας πριν αρχίσει να κουνάει τα χέρια και τα πόδια του. 22. Στο τέλος ο καλός σώζει πόλη / πρόεδρο / κόσμο / πλανήτη και κερδίζει την κοπέλα του κακού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.