hackerW32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αυτό το άκουσα πρόσφατα από έναν υπάλληλο σε ένα petshop που το έλεγε σε έναν συνάδελφο του Ήταν δυο αλλοδαποί, ο Ντορέ και ο Εμιλιο. Μια μέρα αφού τελειώνει το 8ωρο τους, γυρνούν στο σπίτι τους, καθώς έμεναν μαζί. Κουρασμένοι και χωρίς φαγητό, παραγγέλνουν μια πίτσα. Ο Εμιλιο μπαίνει για μπάνιο, και πριν βγει, ήρθε η πίτσα. Πεινασμένος ο Ντορε, την αρπάζει κ αρχίζει κ τρώει. Και βγαίνοντας ο Εμιλιο από το ντους, βλέπει τον Ντορε να τρώει το 7ο κομμάτι, κ να χει μείνει μόνο ένα, και του λέει: Ντο ρε μι φα σολ λα σι χεχε το καταλαβατε? ..Ντορέ, μη φας ολα συ --------------------------------- Τι ειναι πρασινο, εχει 6 τρυπες και αν σου πεσει στο κεφαλι την γ@μησες? Το μπιλιαρδο. ------------------------------- Παει ενας σε ενα περιπτερο και ρωτα τον περιπτερα αν εχει κολλες UHU. -Μα φυσικα, ποσες θελετε? -Θελω... 40000 κομματια. -Μα μιλατε σοβαρα κυριε, εδω εχω μολις 20 κομματια. -Μα τις θελω οποσδηποτε, που να απευθυνθω? -Να πατε στον γενικο αντιπροσωπο της Αθηνας στην Κηφισια. Παει ο τυπος και χτυπαει την πορτα. -Τι θα θελατε? -Θελω κολλες UHU, αλλα πολλες! -Βεβαιως! Και ποσες? -40000 κομματια! -Μα ειστε καλα, δεν εχουμε τοσες! - Και που να παω για να εξυπηρετηθω? -Να πατε στο εργοστασιο της Γερμανιας στην Κολωνια. Τι να κανει ο ανθρωπος φευγει και παει στο εργοστασιο της Κολωνιας. -Γεια σας, θα ηθελα να με εξυπηρετησετε. -Βεβαιως, οτι θελετε! -Θα ηθελα οπωσδηποτε ... 40000 κολλες UHU. -Λυπαμαι ειλικρινα κυριε, αλλα εχουμε μονο 10000 αυτη τη στιγμη και υπαρχουν και πολλες παραγγελιες πoυ εκκρεμουν. -Και τι να κανω τοτε? -Να πατε στη Θεσσαλονικη στον Αγιο Δημητριο στην Ανω Τουμπα και να μιλησετε στον ηγουμενο. -Τι εκανε λεει??? -Αληθεια μονο αυτος μπορει να σας βοηθησει , δεν σας δουλευω. Τελευταια του ευκαιρια κι ο τυπος παει στον Αγιο Δημητριο στη Θεσσαλονικη και χτυπαει την πορτα. Βγαινει τοτε ο ηγουμενος και τον καλωσοριζει. -Τι θα ηθελες τεκνο μου? -Να πως να σας στο πω ... αλλα ... θα ηθελα κολλες UHU. -Γρηγορα, ποσες? -Εεεε..... 40000 κομματια. Εξαφανιζεται για λιγο ο ηγουμενος και εμφανιζεται με ενα Κλαρκ με κουτες μεχρι πανω. -Ετοιμος, 40000 κομματια ολα εδω!!! Μενει καγκελο ο τυπος και οταν συνερχεται τον ρωτα¨ -Μα καλα, μα που τις βρηκατε τοσες κολλες, ουτε το εργοστασιο δεν ειχε τοσες! -Μα δεν ξερεις που εχεις ερθει; Εδω ειναι ο ναος του Αγιου Δημητριου του πολυUHU! --------------------------- Τι ειναι διαφανες και τρεχει στο λιβαδι? ενα κοπαδι τζαμια επίσης ανακάλυψα ότι δεν είμαστε το μόνο φορουμ που παρακολουθείτε απο το ραδιο αρβυλα..
Sellers Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 ζητώ ταπεινά συγνώμη Δώσε μας λίγο καιρό να το σκεφτούμε. Μέχρι τότε σε παρακαλώ μην κάνεις log out απο το site. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Γιατι ο ακέφαλος καβαλάρης καπνίζει χόρτο? Για να κάνει κεφάλι.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό με τον Ντορέ και τον Εμίλιο έχει ξαναειπωθεί...
hackerW32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 γιατι αυτο με τον ακεφαλο καβλιαρη δεν εχει ξαναυποθει? Πως λέγεται ο Γαλάτης τραβεστί που κάνει πιάτσα; Συγγρού-Φιξ! Πως λέγεται το λεωφορείο που χορεύει συρτάκι; Zor -bus ! Τι περιμένουν ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν κι ο Μπάτμαν στη στάση; Τον Πούλμαν!!! Πώς λέγονται οι 7 νάνοι όταν βλέπουν την Χιονάτη γυμνή; Seven up! Πως λέγεται το αβγό που στολίζεται και βάφεται για να βγει; Θαβγό! Πώς περνάει ο χρόνος στο Ιράκ; Μπαμ..μπαμ... και...... Πως λέγεται ο φύλακας του αρχαιολογικού μουσείου; Παντελής
freedubus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό το "έχει ξαναειπωθεί, έχει ξαναποσταριστεί" έχει νόημα να λέγεται; Ο άλλος δηλαδή πρίν ποστάρει κάτι πρέπει να ψάξει σε χιλιάδες σελίδες για να βρεί αν υπάρχει;
apd453 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ένας τυφλός λαγός και ένας τυφλός ασβός τρέχουν μέσα στο δάσος. Η τύχη τα έφερε έτσι που καθώς τρέχαν τρακάρουν τα κεφάλια τους (ήταν και τυφλοί και οι δύο βλέπεις) Συγνώμη λέει ο λαγός αλλά είμαι τυφλός εκ γεννετης και δεν σε είδα. Όχι εγώ συγνώμη λέει ο ασβός. Και εγώ είμαι τυφλός εκ γεννετης και δε σε είδα αλλά έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός. Κοίτα σύμπτωση λέει ο λαγός. Αλλά μια που βρεθήκαμε ρε συ κάνε μου μία χάρη. Ότι θες φίλε μου λέει ο ασβός. Λαγός: Λόγο του ότι γεννήθηκα τυφλός και χωρίς οικογένεια θα ήθελα να με ψηλαφίσεις και να μου πεις τη ζώο είμαι γιατί δεν ξέρω. Ασβός: Ε δε το πιστεύω φίλε μου και εγώ μια από τα ίδια. ΟΚ λοιπόν. Θα σε ψηλαφίσω πρώτα εγώ και μετά εσύ. Λαγός: οκ. Αρχίζει ο ασβός: Μεγάλα δόντια έχεις, μακρυά αυτιά, μικρή στρόγγυλη ουρά. Μάλλον λαγός πρέπει να είσαι. Λαγός: Με έσωσες φίλε μου. Λαγός!!! Μαμάτο ζωάκι είμαι τελικά. Τώρα η σειρά μου. Αρχίζει ο λαγός: Μεγάλο κεφάλι έχεις, κοντό σβέρκο, βρωμάς. Μάλλον ρωσοπόντιος είσαι.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Πως λέγεται ο φύλακας του αρχαιολογικού μουσείου; Παντελής Τον καταγγέλλω σαν εγκάθετο. Ποτέ δεν υπήρξα υπάλληλος μουσείου.
AMWN_RA Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 O Πρόεδρος της Αμερικής και ο Πρόεδρος της Τουρκίας είχαν μια συνάντηση για να μιλήσουν, για το αν θα μπορούσαν να βάλουν οι Αμερικανοί βάσεις στην Τουρκία. Ο Τούρκος δεν συμφώνησε και ο Αμερικανός πρόεδρος εκνευρίστηκε αφάνταστα" >Μετά από λίγες μέρες ο Τούρκος φοβήθηκε για το τι μπορουσε να κάνει ο Αμερικανός και για να τον καλμάρει λίγο,τον πήρε τηλέφωνο και του είπε: >- Πρόεδρε είδα εχθές ένα όνειρο και σε σκέφτηκα. ">- Τι όνειρο; τον ρώτησε ο Αμερικανός. >- Είδα ότι η Τουρκία είχε καινούριες πλατείες, δρόμους, αεροδρόμια, λιμάνια, κτίρια και στην κορυφή κάθε κτιρίου υπήρχε ένα πανό που έγραφε για το πόσο δυνατή είναι η Αμερικανοτουρκική φιλία! >- Αλήθεια; του λέει ο Αμερικάνος. Είδα και εγώ ένα όνειρο. >- Τι είδες; τον ρωτάει ο Τούρκος >- Είδα την Τουρκία πιο μοντέρνα και σύγχρονη χώρα με καινούριες πλατείες,κτίρια και στην κορυφή κάθε κτιρίου υπήρχε ένα πανό. >- Αλήθεια; Και τι έγραφε; του λέει ο Τούρκος ενθουσιασμένος. >- Δεν μπορούσα να καταλάβω, γιατί δεν ξέρω να διαβάζω Ελληνικά!
Nikosgiann Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Πάει κάποιος σε μια μπουτίκ του ολυμπιακού και λέει στον πωλητή: -Γεια σας θα ήθελα μια φανέλα του ολυμπιακού Και ο πωλητής: -Παίκτη ή διαιτητή;;;.. ___________________ Το πρωτάθλημα του γαύρου είναι σαν τα δώρα του Αη Βασίλη. Χαίρεστε που τα παίρνετε αλλά ξέρετε ότι τα έχει αγοράσει ο μπαμπάς.
DKNI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Kλαιω απο εχτες το βραδυ με τι ειναι διαφανο και τρεχει στα λιβαδια και με τι ειναι πρασινο με 6 τρυπες....
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 - Ποιά ταινία θα βγεί μετά απ' το TRON; - Το FAGANE! - Τί είναι πράσινο και κάθεται πάνω σε ένα κλαδί; - Ενα άγουρο καναρίνι! Ήταν 4 επιστήμονες και τους ζητήθηκε να βρουν το μπλε μυρμήγκι. Πάει ο πρώτος στην Σαχάρα. Περνάνε 7 χρόνια, 7 μήνες, 7 εβδομάδες, 7 μέρες, 7 ώρες, 7 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα και δεν το βρίσκει. Γυρνάει πίσω στο αεροδρόμιο και τι να δει... το μπλε μυρμήγκι. Το βάζει σε ένα κουτί, το κλειδώνει καλά και πάει στους άλλους. Τους λέει: - Βρήκα το μπλε μυρμήγκι. Ανοίγει το κουτί και δεν ήταν μέσα. Πάει ο δεύτερος στην Ανταρκτική. Περνάνε 8 χρόνια, 8 μήνες, 8 εβδομάδες, 8 μέρες, 8 ώρες, 8 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα και δεν το βρίσκει. Γυρνάει πισω στο αεροδρόμιο και τι να δει... το μπλε μυρμήγκι. Το βάζει μέσα σε ένα κουτί, το κλειδώνει καλά και πάει στους άλλους. Τους λέει: - Βρήκα το μπλε μυρμήγκι. Ανοίγει το κουτί και δεν ήταν μέσα. Πάει ο τρίτος στην Αυστραλία. Περνάνε 9 χρόνια, 9 μήνες, 9 εβδομάδες, 9 μέρες, 9 ώρες, 9 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα και δεν το βρίσκει. Γυρνάει πισω στο αεροδρόμιο και τι να δει... το μπλε μυρμήγκι. Το βάζει μέσα σε ένα κουτί το κλειδώνει καλά και πάει στους άλλους. Τους λέει: - Βρήκα το μπλε μυρμήγκι. Ανοίγει το κουτί και δεν ήταν μέσα. Πάει και ο τέταρτος στα Ιμαλάια. Περνάνε 10 χρόνια, 10 μήνες, 10 εβδομάδες, 10 μέρες, 10 ώρες, 10 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα και δεν το βρίσκει. Γυρνάει πισω στο αεροδρόμιο και τι να δει... το μπλε μυρμήγκι. Το βάζει μέσα σε ένα κουτί, το κλειδώνει καλά και πάει στους άλλους. Τους λέει: - Βρήκα το μπλε μυρμήγκι. Ανοίγει το κουτί και δεν ήταν μέσα. Μετά απο όλα αυτά αποφασίζουν και οι 4 να πάνε να φάνε. Παραγγέλνει ο πρώτος ένα σάντουιτς χωρίς μαρούλι. Παραγγέλνει ο δεύτερος ένα σάντουιτς χωρίς μαρούλι. Παραγγέλνει ο τρίτος ένα σάντουιτς χωρίς μαρούλι. Παραγγέλνει ο τέταρτος ένα σάντουιτς χωρίς μαρούλι. Έρχονται τα σάντουιτς, τα ανοίγουν και τι βλέπουν;; Τα σάντουιτς είχαν μαρούλι! - Γιατί τα φλαμίγκο έχουν το ένα τους πόδι σηκωμένο; - Γιατί αν σηκώσουν και το άλλο θα πέσουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.