traganeus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ένα καινούργιο... Το πέναλτι του Πάντελιτς ήταν καθαρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ένα καινούργιο... Το πέναλτι του Πάντελιτς ήταν καθαρό! Χαχαχαχαχα καλο μαρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Είναι δυο τύποι στην Σπιναλογκα.λέει ο ένας: -Τι λέει?το "έβαλες" χθες το Μαρακι? -Μπα..απαντάει ο άλλος..έμεινα με το πουλί στα χέρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Είναι δυο τύποι στην Σπιναλογκα.λέει ο ένας: -Τι λέει?το "έβαλες" χθες το Μαρακι? -Μπα..απαντάει ο άλλος..έμεινα με το πουλί στα χέρια... πρεπει να ειναι το πιο μαυρο, κακο και εξυπνο ανεκδοτο εβερ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Χμ... νομίζω ότι θα δυσκολευτώ πολύ να ερευνήσω για να καταλάβω μόνος μου τι γίνεται. Για κάντε μετάφραση. Έχει να κάνει με καμία επίκαιρη είδηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Χμ... νομίζω ότι θα δυσκολευτώ πολύ να ερευνήσω για να καταλάβω μόνος μου τι γίνεται. Για κάντε μετάφραση. Έχει να κάνει με καμία επίκαιρη είδηση; χχαααα και με κορόιδευες που δεν μου αρεσε το clerks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Χμ... νομίζω ότι θα δυσκολευτώ πολύ να ερευνήσω για να καταλάβω μόνος μου τι γίνεται. Για κάντε μετάφραση. Έχει να κάνει με καμία επίκαιρη είδηση; στην σπιναλογκα στενλναν τους λεπρους, οι λεπροι χανουν διαφορα μελη του σωματος τους οσο προχωραει η αρρωστια γτ δεν νιωθουν τπτ σε αυτα με αποτελεσμα να χτυπιουνται και να καταστρεφονται. στο ανεκδοτο ο τυπος εμεινε κυριολεκτικα με το πουλι στο χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 χχαααα και με κορόιδευες που δεν μου αρεσε το clerks Δεν είπα ποτέ ότι είμαι έξυπνος. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Βέβαια όπως καταλαβαίνεις το όνομα μου έχει ήδη βγει, γιατί προφανώς αρκούσαν οι πρώτες 5 λέξεις της evabb για να καταλάβω το ανέκδοτο. Αλλά είπε να το σιγουρέψει και το εξήγησε πληρέστατα. Ευχαριστώ evabb! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Είναι σε ένα αεροπλάνο οι Ζουλού, πέφτουν σε ένα νησί και τους πιάνουν ένα Ιταλός ένας Γερμανός και ένας Έλληνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Είναι σε ένα αεροπλάνο οι Ζουλού, πέφτουν σε ένα νησί και τους πιάνουν ένα Ιταλός ένας Γερμανός και ένας Έλληνας. ...και βγαίνει ο Ιταλός και λέει : "Είτε θα στηθείτε να σας πηδήξω έναν προς έναν - είτε θα σας κάνω κιμά για Μπολονέζ". Τί να κάνουν οι Ζουλού, δέχονται και στήνονται όλοι να τους πηδήξει. Μετά βγαίινει ο Γερμανός και λέει : "Είτε θα στηθείτε να σας πηδήξω έναν προς έναν - είτε θα σας βάλω να κηρύξετε πτώχευση και θα είστε σκλάβοι μου μια ζωή. ...όχι, όχι Γιάννη, σήκω, δε μίλαγα σε 'σένα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Όσοι έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν, αν δεν μπορούν να την κόψουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική γλώσσα για είναι λιγότερο χυδαίοι... Αφόδευε εντός = Χέσε μέσα Λάβε κίναιδε = Πάρ' τα π..... Ύπαγε γαμηθείναι = Άντε γ...... Όδευε εις συνουσίαν = Άντε γ...... Λάβε τους όρχεις ημών = Πάρ' τα α...... μας Εσύ εστί για τον πέο = Είσαι για τον π..... Λάβε έναν αυνανιστήν = Πάρε ένα μ.....! Κάμνω σε τι, μήτηρ; = Τι σου κάνω μάνα μου; Άλφα τράπεζα πίστεως = Πρώτο τραπέζι πίστα Αφόδευε υψηλά και ηγνάντει = Χέσε ψηλά κι αγνάντευε Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου = Θα μου κλάσεις τα α......! Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου = Και με τρώγαν τα α...... μου! Άντε κάνε έρωτα παθητικά σερβιέτα = Άντε γ...... μ........! Ποιώ έρωτα δια το αιδοίο της μητρός σου = Γ... το μ.... της μάνας σου Σου συνουσιάζεται ο οίκος που διαμένεις ομοφυλόφιλε = Σου γ....... το σπίτι π..... Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής = Χοντρομ...... Θα σου συνουσιάσω τον οίκο όπου διαμένεις παλιό ομοφυλόφιλε = Θα σου γ..... το σπίτι παλιόπ.....!!! Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίγωμα = Της π....... το κάγκελο!!! Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι = Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε, ρε μ.....! (μαζί με φάσκελο) Συγγνώμη εύειδες κοράσιον, ο σος πατήρ σακχαροπλάστης ετύγχανε ών; = Συγγνώμη κοπελιά, ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Η παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου = μ...... Λαβέ ταύτα Ελισσάβετ και ποίησέ τα επί πλαισίου = Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα! Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις = Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι Μη μου τους όρχεις τάρατε = Μη μου πρήζετε τα α..... Χαίρε ημάς το πλατύφυλλο = Χαιρέτα μας τον πλάτανο Έξω κύον εκ τας οικίας = Έξω π..... απ'την μπαράκα (πρόχειρη κατοικία) Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα = Πάρ' τα μωρή άρρωστη Από το Clopypaste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakaraki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ψαρεμένο απ' το τρομαχτικό Πως λέγεται...ο μεθυσμένος μπαμπάς, μεθάει την νταντά των παιδιών του.Η νταντά μεθάει την άλλη νταντά! Η απάντηση: >Ο ντήρλα Dad ντηρλά νταντά Νταντά ντηρλά νταντά. Ψιλοξεράθηκα είναι αλήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πώς λέγεται ο τραπεζικός που κοιμάται στην τράπεζα? sleeping bank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τι είναι μαύρο και σ' ακολουθάει όπου και αν πας; - Το μαύρο σου το χάλι.. Ποιό είναι το αντίθετο της Μυτιλήνης; - ΜηΤηΔένεις... - Πως λέγεται η γάτα στα κινέζικα; - Έλα ντε; - Ήταν δύο βατραχάκια, ο Πέστο και ο Ξαναπέστο. Πως λέγανε το δεύτερο; - Ξαναπέστο. - Ήταν δύο βατραχάκια, ο Πέστο και ο Ξαναπέστο. Πως λέγανε το δεύτερο; - Ξαναπέστο. - Ήταν δύο βατραχάκια, ο Πέστο και ο ........... - Γιατί έπεσε ένα κοάλα από το δέντρο; - Γιατί νόμιζε πως ήταν νεκρό! - Γιατί έπεσε το δεύτερο κοάλα από το δέντρο; - Γιατί νόμιζε πως ήταν και αυτό νεκρό! - Γιατί έπεσε το 3 κοάλα από το δέντρο; - Γιατί ήταν οντως νεκρό! - Γιατί έπεσε ένα ψυγείο από το δέντρο; - Γιατί νόμιζε πως ήταν κοάλα! - Γιατί πέθανε ο μικρός Γιαννάκης; - Γιατί του έπεσε το ψυγείο στο κεφάλι!!!!!!! ------------------------------------------- Ήταν ένας πολύ πλούσιος άντρας και ήθελε να αγοράσει ένα αμάξι. Πάει στην αντιπροσωπεία της BMW και λέει: - Θέλω αυτό το αυτοκίνητο. Πόσο έχει; - 43 χιλιάδες Ευρώ. - Αμέσως. 1 λεπτάκι , 2 λεπτάκια , 3 λεπτάκια, 4 λεπτάκια... - Καλά κύριε, λεπτό-λεπτό θα μου δίνετε τα χρήματα; - Νευράκια, νευράκια; Δεν αγοράζω το αμάξι. Πάει μετά να αγοράσει μια βίλα. Πάει στα γραφεία και λέει: - Πόσο έχει αυτή η βίλα; - 147.382,69 Ευρώ. - Αμέσως. 1 λεπτάκι, 2 λεπτάκια, 3 λεπτάκια, 4 λεπτάκια, 5 λεπτάκια... - Καλά κύριε, λεπτάκι, λεπτάκι θα μου δίνετε τα λεφτά; - Νευράκια, νευράκια; Δεν αγοράζω τη βίλα. Πάει μετά να αγοράσει την εταιρεία της Λότους. - Πόσο έχει λοιπόν η εταιρεία; - 12.345.678.987.654.321,00 Ευρώ. Χώρια τα αυτοκίνητα που θα αγοράζετε καθημερινά από τα εργοστάσια, τα έξοδα να φτάσουν ασφαλές ως τις αντιπροσωπείες της χώρας, τους μισθούς των υπαλλήλων κ.α. -Αμέσως, 1 λεπτούλι, 2 λεπτούλια, 3 λεπτούλια, 4 λεπτούλια, 5 λεπτούλια, 6 λεπτούλια, 7 λεπτούλια, 8 λεπτούλια, 9 λεπτούλια, 10 λεπτούλια, 11 λεπτούλια, 12 λεπτούλια,13 λεπτούλια, 14 λεπτούλια, 15 λεπτούλια, 16 λεπτούλια, 17 λεπτούλια, 18 λεπτούλια, 19 λεπτούλια, 20 λεπτούλια, 21 λεπτούλια, 22 λεπτούλια, 23 λεπτούλια, 24 λεπτούλια, 25 λεπτούλια, 26 λεπτούλια, 27 λεπτούλια, 28 λεπτούλια, 29 λεπτούλια, 30 λεπτούλια, 31 λεπτούλια, 32 λεπτούλια, 33 λεπτούλια, 34 λεπτούλια, 35 λεπτούλια, 36 λεπτούλια, 37 λεπτούλια, 38 λεπτούλια,39 λεπτούλια,40 λεπτούλια,41 λεπτούλια ... Νευράκια, νευράκια; Δεν συνεχίζω το ανέκδοτο. ----------------------------------------- Σκάει ένας της Αλ Κάιντα σε ένα μπαρ... ----------------------------------------- Είναι ένας άνδρας στο δάσος με το μέτωπό του ακουμπισμένο στον κορμό ενός δέντρου και μετράει. Ξαφνικά ανεβαίνει με αποφασιστικότητα στο άλογό του και τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει ένα λιοντάρι κατεβαίνει από το άλογό του, βγάζει το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα το αποκεφαλίζει, βάζει το σπαθί στη θήκη, ανεβαίνει στο άλογό του και τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει δυο λιοντάρια, κατεβαίνει από το άλογό του, βγάζει το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα αποκεφαλίζει το πρώτο, με ένα δεύτερο χτύπημα αποκεφαλίζει το δεύτερο βάζει το σπαθί στη θήκη, ανεβαίνει στο άλογό του και τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχε τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει έναν δράκο, χωρίς να κατεβεί από το άλογό του βγάζει το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα τον αποκεφαλίζει, ξαναβάζει το σπαθί στη θήκη και τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει δύο δράκους, χωρίς να κατεβεί από το άλογό του το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα αποκεφαλίζει τον πρώτο, με ένα δεύτερο χτύπημα αποκεφαλίζει και τον δεύτερο, ξαναβάζει το σπαθί στη θήκη και τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει κάποια στιγμή φτάνει στη θάλασσα. Αφήνει το άλογό του και κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει φθάνει σε ένα κάστρο. Στο κάστρο υπάρχει μια μεγάλη σκάλα ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει ανεβαίνει φτάνει μπροστά σε μια κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα φτάνει μπροστά σε μια κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα, την ανοίγει βρίσκει μια άλλη κλειστή πόρτα, την ανοίγει και φτάνει σ' ένα μεγάλο δωμάτιο και μέσα στο δωμάτιο έχει ένα μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο, το ανοίγει και βρίσκει ένα άλλο μπαούλο το ανοίγει και βρίσκει έναν άνθρωπο κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο, κλείνει το μπαούλο βγαίνει απ' το δωμάτιο κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κλείνει την πόρτα κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει κατεβαίνει μπαίνει στη θάλασσα και κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει φτάνει στην ξηρά ανεβαίνει στ' άλογο του τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει δύο δράκους, χωρίς να κατεβεί απ' το άλογό του βγάζει το σπαθί απ' τη θήκη και μ' ένα χτύπημα αποκεφαλίζει τον πρώτο, μ' ένα δεύτερο χτύπημα αποκεφαλίζει και τον δεύτερο, ξαναβάζει το σπαθί στη θήκη τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει έναν δράκο, χωρίς να κατεβεί από το άλογό του βγάζει το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα τον αποκεφαλίζει, ξαναβάζει το σπαθί στη θήκη τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει δυο λιοντάρια, κατεβαίνει από το άλογό του, βγάζει το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα αποκεφαλίζει το πρώτο, με ένα δεύτερο χτύπημα αποκεφαλίζει το δεύτερο βάζει το σπαθί στη θήκη, ανεβαίνει στο άλογό του τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχειτρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει εκεί που τρέχει συναντάει ένα λιοντάρι κατεβαίνει από το άλογό του, βγάζει το σπαθί από τη θήκη και με ένα χτύπημα το αποκεφαλίζει, βάζει το σπαθί στη θήκη ανεβαίνει στο άλογό του και τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει τρέχει φτάνει κάτω από το δένδρο και λέει: - ΦΤΟΥ, ΓΟΔΕΦΡΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ σιγουρα μετα απο αυτο βλεπω να πεσει -20 η θερμοκρασια και να χιονισει --------------------------------------------- Πάει ένας παππούς διακοπές σε ένα ωραίο ξενοδοχείο. Βλέπει ότι υπήρχε και παραλία γυμνιστών και αποφασίζει να την επισκεφθεί. Όπως ήταν ξαπλωμένος γυμνός ανάσκελα και έβλεπε γυναικείες κορμάρες να περνούν από μπροστά του άρχισε σιγά σιγά να του σηκώνεται. Βλέπει λοιπόν μια γκομενάρα να φτάνει. - "Γεια σας," του λέει. - "Γεια λέει," κι ο παππούς. - "Με ζητήσατε;" του λέει η γκομενάρα. - "Εγώ κορίτσι μου όχι λάθος κάνεις." - "Εσείς μπορεί όχι αλλά η φύση ναι," λέει αυτή και κάθεται πάνω στην σηκωμένη του παππού. Μετά από αυτό γυρνάει κι ο παππούς ευχαριστημένος και λιαζόταν μπρούμυτα. Αμολάει μια πορδή και βλέπει έναν αράπη να τον πλησιάζει. - "Γεια σας με ζητήσατε;" τον ρωτάει ο αράπης. - "Όχι κάνετε λάθος," λέει ο παππούς. - "Εσείς όχι αλλά η φύση ναι" και τον πιάνει τον παππού και του πετάει τα μάτια έξω. Νευριασμένος ο παππούς σηκώνεται πάει στο ξενοδοχείο και ζητάει το λογαριασμό να φύγει. - "Μα γιατί δεν είστε ευχαριστημένος;" του λέει ο ρεσεψιονίστ. - "Άκου να δεις αγόρι μου" του λέει, "στην ηλικία μου, μου σηκώνεται μια φορά το χρόνο αλλά κλάνω 10 φορές τη μέρα!!" -------------------------------------------- Μια πάπια μπαίνει σε ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν: «Έχεις ψωμάκι;» Μπάρμαν: «Όχι.» Πάπια: «Έχεις ψωμάκι;» Μπάρμαν: «Όχι.» Πάπια: «Έχεις ψωμάκι;» Μπάρμαν: «Όχι, δεν έχουμε ψωμάκι.» Πάπια: «Έχεις ψωμάκι;» Μπάρμαν: «Όχι, δεν έχουμε γ@@@μένο ψωμάκι.» Πάπια: «Έχεις ψωμάκι;» Μπάρμαν: «Κουφή είσαι, δεν έχουμε καθόλου γ@@@μένο ψωμάκι, ρώτα με άλλη μια φορά και θα καρφώσω το γ@@@μένο ράμφος σου στο μπαρ ενοχλητικό μπ@@@@@ο πουλί!» Πάπια: «Έχεις καρφιά;» Μπάρμαν: «Όχι.» Πάπια: «Έχεις ψωμάκι;» ------------------------------------------------------ Μπαίνει ένας ληστής σε μια τράπεζα και λέει στον ταμία να του δώσει όλα τα λεφτά. Εκείνος τα δίνει και ο ληστής τον πυροβολεί. Φεύγοντας λέει στον 1ο πελάτη: - Είδες τίποτα; - Ε κάτι είδα... Τον πυροβολεί και μετά λέει στον 2ο πελάτη: - Εσύ είδες τίποτα; - Ε, κάτι λίγο είδα... Τον πυροβολεί κι αυτόν και στη συνέχεια γυρνάει σε έναν 3ο πελάτη και του λέει: - Εσύ είδες τίποτα; - Εγώ δεν είδα τίποτα αλλά... η γυναίκα μου τα είδε όλα!! ------------------------------------------------------- Eνας παπάς κι ένας καλόγερος στέκονται στην άκρη του δρόμου κρατώντας ένα πανό που γράφει: "Το τέλος είναι κοντά. Αλλάξτε δρόμο πριν να είναι πολύ αργά!" Περνάει το πρώτο αυτοκίνητο κι ο οδηγός του βγάζει το κεφάλι έξω απ το παράθυρο και φωνάζει: - Δεν τραβάτε σπίτια σας, μουρλοπαπάδες!! και πατάει γκάζι. Δεν περνάνε 5 δευτερόλεπτα και ακούγεται φρενάρισμα και στο τέλος ένα τρομερό τρακάρισμα, οπότε γυρίζει ο παπάς στον καλόγερο και λέει: - Ρε συ, μήπως θα έπρεπε να γράψουμε καλύτερα: "Προσοχή, πεσμένη γέφυρα"; -------------------------------------------------- έπρεπε κάπως να αναπληρώσω τις τόσες μέρες που δεν γράφει κάνεις ανέκδοτο είναι το πρωτόκολλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 βασιλακης καιλας νιωθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.