tr3quart1sta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 εγω περιμενα κατι με την εγγυηση αλλα τελικα περασε στο ντουκου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 xaaxaaa και γω κατι με την εγγύση περίμενα Κορυφαίο amwn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εγινε ηδη clopy paste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grenade Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 έλιωσα... τόσο καλη περιγραφή που έφτιαξα εικόνα στο μυαλό μου, γελώντας διαβάζοντας τις επόμενες γραμμές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του: - Μπαμπά, τι είναι πολιτική; Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωριμότητας, του απαντάει με ένα παράδειγμα: - Κοίταξε παιδί μου... Μ......ια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας. Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού. Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας. Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει; - Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του. Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί... Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός! Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους... Πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!! "Τι να κάνω;", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά; Θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια. Να διακόψω τον μπαμπά; Ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό;;; Εγώ δεν ξέρω να το κάνω..." Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο: - Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές; - Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα. - Και τι συμπέρασμα έβγαλες; - Όταν η κυβέρνηση κοιμάται, το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη , η κοινή γνώμη αδιαφορεί, και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 σόου τρου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ανέκδοτο του σκύλου, μου το είπανε χθες και με άρεσε: ήτανε η καρέτα καρέτα, η μονάχους μονάχους, τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη. ααααχαααααα! κάνει μπαμ ότι είναι του σκύλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ανέκδοτο του σκύλου, μου το είπανε χθες και με άρεσε: ήτανε η καρέτα καρέτα, η μονάχους μονάχους, τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη. ααααχαααααα! κάνει μπαμ ότι είναι του σκύλου. μεταφρασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 WYRIWYG what you read is what you get. Ανέκδοτο από τον έξω δεξιά του Ράδιο Αρβύλα (Στάθης νομίζω) Δεν έχει παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greenede Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Σας εχω και εγω ενα ανεκδοτακι το οποιο ειναι εξυπνο και καποιοι μπορει να το βρουν και αστειο.Βεβαια δεν περιμενω να αρεσει επειδη το χιουμορ ειναι υποκειμενικο αλλα εγω το παραθετω και ζητω 2 λεπτα απο το χρονο σας για να το διαβασετε!Ξεκιναω....... Ηταν ενας ανδρας με σχετικα κοντα μαλλια ο οποιος ειχε κολλησει ψειρρες......Αφου δοκιμασε ολους τους τροπους αντιμετωπισης κ καταπολεμισης και κανενας δεν επιασε αποφασισε να απευθυνθει σε ενα φιλο του.Του λεει λοιπον το προβλημα του κι εκεινος του προτεινει να βαλει το κεφαλι του στον φουρνο σε αρκετα υψηλη θερμοκρασια ωστε να σκασουν οι ψειρρες....Παει ολο ενθουσιασμο στο σπιτι του βαζει το κεφαλι του στο φουρνο φτανει στους 200 βαθμους και κατεβαινει ο Αρχηγος-Ψειρρας στη μυτη του και του λεει: -Φιλε δεν ξερω για εσενα παντως εμεις την εχουμε καταβρει, απολαμβανουμε τη σαουνα μας, κανουμε ηλιοθεραπεια κανουμε και τα μπανακια μας........ Την επομενη μερα μολις ο φιλος εμαθε οτι το σχεδιο του απετυχε του προτεινει το ακρων αωτο δηλαδη να βαλει το κεφαλι του στην καταψυξη για να παγωσουν οι ψειρρες......Παει λοιπον κ ο ανδρας στο σπιτι του βαζει το κεφαλι του στην καταψυξη και περιμενει.......Κατεβαινει ο Αρχηγος-Ψειρρας στη μυτη του και του λεει: -Φιλε, δεν ξερω για σενα παντως εμεις την εχουμε καταβρει κανουμε χιονανθρωπους, σκι, ελκηθρο, παιζουμε χιονοπολεμο....... Την επομενη μερα ξανα μαθαινει ο φιλος του οτι απετυχε το σχεδιο του και του προτεινει να βρει εναν αστεγο, απλυτο με μακρια μαλλια και μουσια και να αρχισει να τον χτυπαει να του δινει μπουνιες.κλοτσιες και κυριως κουτουλιες για να πανε οι ψειρρες στο κεφαλι του αστεγου...... Περπαταει στο δρομο λοιπον, βρισκει εναν αστεγο με αυτες τις προδιαγραφες και παει εκει και τον χτυπαει μετα μανιας να του δινει μπουνιες, κλοτσιες και πααααρα πολλες κεφαλιες (εφαγε και αυτος λιγο ξυλο)και καποια στιγμη οταν ο αστεγος κειτονταν αιματοφερμενος κατω κατεβαινει ο Αρχηγος-Ψειρρας στη μυτη του και του λεει: -Καλα του εκανες, φιλε, και τον χτυπησες και για να ευχαριστηθεις τη νικη σου πηραμε και 500 αιχμαλωτους........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 το ξυρισμα το ξεχασαμε ε; οπως και τα φαρμακα γι αυτη την δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 greenede νομιζω ειναι λιιιγο παλιο αλλα δε παυει να ειναι γαμάτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ένας σαδιστής, ένας μαζοχιστής, ένας δολοφόνος, ένας νεκρόφιλος, ένας κτηνοβάτης και ένας πυρομανής κάθονται στο παγκάκι ενός ψυχιατρείου και βαριούνται…. «Νά’χαμε λέει τώρα, μια γάτα, να τη βιάζαμε ε;», λέει ο κτηνοβάτης. «Να τη βιάζαμε, αλλά μετά να την βασανίζαμε», λέει ο σαδιστής. «Να τη βιάζαμε, να τη βασανίζαμε, αλλά μετά να τη σκοτώναμε», λέει ο δολοφόνος. «Να την βιάζαμε, να τη βασανίζαμε, να τη σκοτώναμε και μετά να την ξαναβιάζαμε», λέει ο νεκρόφιλος. «Να τη βιάζαμε, να τη βασανίζαμε, να τη σκοτώναμε, μετά να την ξαναβιάζαμε, αλλά μετά να την καίγαμε κιόλας», λέει ο πυρομανής. Ησυχία απλώθηκε καθώς όλοι περίμεναν τον μαζοχιστή να μιλήσει. Kαι τότε αυτός λύνει τη σιωπή του… . . . . . . «Μιάουουουουου…» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ένας σαδιστής, ένας μαζοχιστής, ένας δολοφόνος, ένας νεκρόφιλος, ένας κτηνοβάτης και ένας πυρομανής κάθονται στο παγκάκι ενός ψυχιατρείου και βαριούνται…. «Νά’χαμε λέει τώρα, μια γάτα, να τη βιάζαμε ε;», λέει ο κτηνοβάτης. «Να τη βιάζαμε, αλλά μετά να την βασανίζαμε», λέει ο σαδιστής. «Να τη βιάζαμε, να τη βασανίζαμε, αλλά μετά να τη σκοτώναμε», λέει ο δολοφόνος. «Να την βιάζαμε, να τη βασανίζαμε, να τη σκοτώναμε και μετά να την ξαναβιάζαμε», λέει ο νεκρόφιλος. «Να τη βιάζαμε, να τη βασανίζαμε, να τη σκοτώναμε, μετά να την ξαναβιάζαμε, αλλά μετά να την καίγαμε κιόλας», λέει ο πυρομανής. Ησυχία απλώθηκε καθώς όλοι περίμεναν τον μαζοχιστή να μιλήσει. Kαι τότε αυτός λύνει τη σιωπή του… . . . . . . «Μιάουουουουου…» http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3724827&postcount=8551 Ευτυχώς ανοίγουν τα σχολεία αύριο... Busted? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greenede Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Χαχα!Δεν ειναι λιγο παλιο ειναι πολυυυυυ παλιο αλλα ειναι ωραιο να τα θυμομαστε κ αυτα Τωρα βεβαια αν ξυριζονταν η επαιρνε καποιο φαρμακο δεν θα υπηρχε ανεκδοτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.