Jorio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μετά το «είπε» συνεχίζεται στο spoiler... Πω...!σωστα...δικο μου λαθος δν εβλεπα το 2ο το spoiler...θενξ παντως φιλε...
hackerW32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τι είναι ο Μεταξάς, μια καρέκλα και ένα μπαλόνι; όχι, θα κάτσω να σκάσω μόλις το ειπαν στο ραδιο αρβυλα :lol:
antonl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τι είπε ο Μεταξάς && τι κάνεις σε μια καρέκλα && τι θες να κάνεις σ ένα μπαλόνι;
Vasilisxd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Στο σχολείο η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά , πιο είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Όλοι απαντούν και όταν φτάνει η σειρά του Κωστάκη , απαντάει το μουνί. Εξαλη η δασκάλα μαλώνει το παιδί και αυτό γυρνάει στο σπίτι κλαμένο. Το βλέπει ο μπαμπάς και το παιδί του λέει ότι το χτύπησε η δασκάλα. Δίχως άλλο , παίρνει το παιδί και πάει σχολείο. Ρωτά ο μπαμπάς τι έγινε και η δασκάλα με ντροπή του λέει. Ε σιγά απαντάει ο μπαμπάς , μικρό είναι ακόμα, που να ξέρει ότι το καλύτερο πράγμα είναι ο κώλος...
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Το ειπα σημερα στον γιο μου που ειναι Κοζανη στα ΤΕΙ αλλα κυκλοφορει απο τα δικα μου φοιτιτικα χρονια. Μια φορα ενας γιος πηγε για σπουδες Ιταλια και ο πατερας ειχε τον τροπο του και ηταν μπερμπαντης στα νιατα του.Του ειπε λοιπον οτι με τις Ιταλιδουλες θα περασει καλα και μην υπολογισει χρηματα (τυχερος ο νεος...). Του ειπε ομως στα γραμματα που θα στελνει οτι εξοδο ειναι για τις γυναικες να το αναφερει σαν "Εξοδα κυνηγιου" για να μην καταλαβαινει η μαννα του. Πρωτο γραμμα εξοδα κυνηγιου 0 , εξοδα ενοικιου κλπ κλπ τοσα , τοσα κλπ Δευτερο γραμμα τα ιδια... Ο πατερας αναπολει τα δικα του νιατα και λεει "να ημουν εγω στη θεση σου και θαβλεπες" Μετα απο κανενα 6μηνο ερχεται γραμμα με"Εξοδα κυνηγιου 300.000 δραχμες" Ο πατερας ανακουφισμενος αλλα και προβληματισμενος τηλεγραφει και λεει: Κανενα προβλημα για τα λεφτα αλλα δικαιολογησε μου τα εξοδα κυνηγιου Και η απαντηση απο τον γιο.... Εξοδα κυνηγιου 10.000 δρχ , επισκευη οπλου 290.000 δραχμες !!!!
Jorio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Στο σχολείο η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά , πιο είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο.Όλοι απαντούν και όταν φτάνει η σειρά του Κωστάκη , απαντάει το μουνί. Εξαλη η δασκάλα μαλώνει το παιδί και αυτό γυρνάει στο σπίτι κλαμένο. Το βλέπει ο μπαμπάς και το παιδί του λέει ότι το χτύπησε η δασκάλα. Δίχως άλλο , παίρνει το παιδί και πάει σχολείο. Ρωτά ο μπαμπάς τι έγινε και η δασκάλα με ντροπή του λέει. Ε σιγά απαντάει ο μπαμπάς , μικρό είναι ακόμα, που να ξέρει ότι το καλύτερο πράγμα είναι ο κώλος... Xαχαχαχα....καλο καλο....
e-tic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Είναι δύο κρουασάν και παίζουν πόκερ. Ποιό θα κερδίσει; Το κρουασάν με-ρέντα Είναι μία τυρόπιτα, μία ζαμπονόπιτα, μία κρεατόπιτα και μία λουκανικόπιτα και παίζουν πόκερ. Ποιά θα κερδίσει; Αυτή με το καλύτερο φύλο
AMWN_RA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εύπορη, μοναχική κυρία δημοσιεύει αγγελία ζητώντας σύντροφο: «Κυρία σεβαστής ηλικίας με αμύθητα πλούτη (κινητά, ακίνητα, καταθέσεις κλπ) ζητά κύριο να τη συντροφέψει στο υπόλοιπο της ζωής της ο οποίος θα τηρεί τις εξής 3 προϋποθέσεις: 1. Δε θα την εγκαταλείψει ποτέ, 2. Δε θα την χτυπήσει ποτέ, 3. Στο κρεβάτι θα είναι....ταύρος.» Η αγγελία δημοσιεύεται, η κυρία περιμένει 1 εβδομάδα, 1 μήνα, 1εξάμηνο, 1 χρόνο... Έχει πια απελπιστεί: «Τι να τα κάνω τα πλούτη όταν δεν έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου! Θα με φάει η μαύρη μοναξιά!» Κι ενώ η κυρία μοιρολογεί χτυπάει το κουδούνι της πόρτας. Η κυρία ακούει το κουδούνι και τρέχει να ανοίξει. Έκπληκτη αντικρίζει έναν κύριο σε αναπηρικό καρότσι χωρίς χέρια και πόδια. «Γεια σας», λέει ο κύριος. «Ήρθα για την αγγελία». Η κυρία μένει έκπληκτη αλλά προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη. - Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά υπήρχαν και κάποιες προϋποθέσεις. - Το γνωρίζω. - Ναι, αλλά χωρίς να θέλω να σας προσβάλω, εσείς δεν έχετε πόδια... - Άρα δεν πρόκειται να φύγω ποτέ μακριά σας. - Ε, ναι....Ίσως έχετε δίκιο αλλά και πάλι χωρίς να θέλω να σας στενοχωρήσω εσείς δεν έχετε και χέρια... - Άρα δεν πρόκειται ποτέ να σας χτυπήσω! -Ίσως έχετε και πάλι δίκιο αλλά δεν ξέρω αν προσέξατε ότι υπήρχε και τρίτη προϋπόθεση... - Και πως νομίζεις ότι χτύπησα το κουδούνι; ---------- Προσθήκη στις 12:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:37 ---------- Πριν από δύο εβδομάδες ήταν τα 45α γενέθλια μου και δεν αισθανόμουν ιδιαίτερα καλά γι' αυτό. Κατέβηκα να πάρω το πρωινό μου ξέροντας ότι η γυναίκα μου θα μου έφτιαχνε το κέφι με τις ευχές της και ίσως και με κάποιο δώρο. Όχι μόνο δεν μου ευχήθηκε, δεν είπε ούτε «καλημέρα»! «Καλά να πάθεις, που 'ήθελες και παντρειές», σκέφτηκα. Παρηγορήθηκα όμως γιατί φανταζόμουν ότι τα παιδιά θα το θυμόντουσαν. Τα παιδιά όμως κατέβηκαν για πρωινό και δεν είπαν λέξη. Όταν έφτασα στο γραφείο, ήμουν τελείως πεσμένος και απογοητευμένος. Καθώς έμπαινα, η γραμματέας μου η Τζάνετ μου είπε, «Καλημέρα κύριε διευθυντά, Ευτυχισμένα Γενέθλια.» Αισθάνθηκα καλύτερα, κάποιος τουλάχιστον με θυμήθηκε. Δούλεψα μέχρι το μεσημέρι. Κάποια στιγμή, η Τζάνετ μου χτύπησε την πόρτα και είπε, «Ξέρετε, έξω έχει υπέροχο καιρό και μια και είναι τα γενέθλιά σας, τι θα λέγατε να πηγαίναμε για γεύμα οι δυό μας;» Αυτό είναι η καλύτερη ιδέα που άκουσα σήμερα. «Πάμε». Πήγαμε για φαγητό. Δεν πήγαμε εκεί που τρώγαμε συνήθως αλλά σε ένα μικρό απομονωμένο μέρος στην εξοχή. Πήραμε δύο μαρτίνι και απολαύσαμε φοβερά το γεύμα μας. Κατά την επιστροφή μου είπε, «Μια τόσο όμορφη μέρα δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε στο γραφείο, έτσι;» «Υποθέτω πως όχι» απάντησα εγώ. «Πάμε στο διαμέρισμά μου», μου είπε εκείνη. Φτάνοντας στο διαμέρισμα μου είπε, «Κύριε διευθυντά, αν δεν σας πειράζει, θα πάω στο υπνοδωμάτιο να βάλω κάτι πιο άνετο.» «Βεβαίως», απάντησα ενθουσιασμένος. Πήγε στο δωμάτιο και, μετά από κανένα πεντάλεπτο, βγήκε κρατώντας μια τούρτα γενεθλίων, ακολουθούμενη από τη γυναίκα μου, τα παιδιά, και ντουζίνες ολόκληρες από οικογενειακούς φίλους. Όλοι τραγουδούσαν το τραγουδάκι των γενεθλίων... και εγώ καθόμουν εκεί, στον καναπέ... ΘΕΟΓΥΜΝΟΣ!
hackerW32 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 χαχαχα το τελευτεο δεν υπαρχει! το εχω ξανακουσει αλλα λιγο διαφορετικο
Garnele Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Στην άλλη εκδοχή, βγαίνει από το δωμάτιο αυτή γυμνή και αυτός φεύγει τρέχοντας. Τότε είναι που εμφανίζονται οι πάντες για το happy birthday, ενώ κλείνει με ηθικό δίδαγμα "να αφήνετε τις καπότες πάντα στο αμάξι".
Swimmer21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Περπαταει ο Bruce Lee σε μια ερημο (καλαχαρι κατα προτιμηση να το παιξουμε και ψαγμενοι και να σπασουμε το κατεστημενο της Σαχαρα) και κει λοιπον που βολταρει, βλέπει στην αμμο να προεξέχει ένα λιχνάρι.. το σηκωνει που λετε και το τριβει! ΤΣΟΥΠ!! βγαινει ενα τζινι και του λέει πως έχει μια ευχη.. σκεφτεται ο Bruce και λεει, θα ηθελα μια μουναρα ξανθια μοντελα, (που να με γουσταρει καργα βεβαια) που να εχει στηθος.. το δεξι βυζι μεγεθος σουτιεν 1 και το αριστερο 10! Ενταξει κυριε Μπρους, λεει το τζινι, αφου ετσι θελετε! Και ΜΠΡΑΦ!! εμφανιζεται η μουναρα οπως ακριβως τη ζητησε! Και ο Bruce..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.