Diablo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν Πως ρωτάει ένας νάνος σ'έναν νάνο "τι ώρα είναι" ???? Τι ώρα να'ναι?
Sellers Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Copy-paste απο forum: Είναι ο Χριστός, ο Τσακ Νορις και ενας θνητος και αποφασιζουν να περασουν απο μια δοκιμασια ενας ενας ξεχωριστα. Η δοκημασια ειναι να προσπαθησουν να περπατησουν στο νερο. Ξεκιναει πρωτος ο Χριστος, τι πιο ευκολο γι αυτον αφου το εχει ξανακανει κι ολας, κανει 5-10 βηματα στο νερο και μετα γυρναει πισω. Στη συνεχεια, ο Τσακ Νορις, χωρις δυσκολια περπαταει χαλαρα, κανει 5-10 βηματα και μετα γυρναει πισω. Ε μετα παει και ο καημενος ο θνητος, κανει ενα βημα και πεφτει μεσα στο νερο. Εκεινη τη στιγμη, γυρναει ο Χριστος και λεει στον Τσακ: -Μηπως να του δειξουμε το κολπο με τις πετρες; Και του απανταει ο Τσακ: -Ποιες πετρες;;
traganeus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλο ένα στο ίδιο ύφος... Είναι ο Μωυσής, ο Χριστός και ένας γεράκος και πάνε να παίξουν γκόλφ. Ρίχνει ο Μωυσής πρώτος, τσούπ μέσα στην λιμνούλα. Χαμογελαστός πάει, λοιπόν στην λίμνη και ακουμπά το μπαστούνι του... Χωρίζεται στα δυο η λιμνούλα, μπαίνει μέσα, χτυπάει και το βάζει στην τρύπα. Μετά το ίδο παθαίνει και ο Χριστός, πάει λοιπόν και αυτός στην λιμνούλα περπατάει πάνω στο νερό και ξαφνικά αναδύεται το μπαλάκι. Το χτυπάει και μπαίνει... Κοιτούσε ο κακομοίρης ο γέρος.... Χτυπάει και αυτός, μπαίνει το μπαλάκι στην λιμνούλα, το αρπάζει ενα ψάρι, πριν προλάβει να το καταπιεί, έρχετε ένας γλάρος και τρώει το ψάρι. Σε κάποια φάση πετάγεται ένας κυνηγός και πυροβολεί τον γλάρο, του φεύγει το ψάρι, βγαίνει το μπαλάκι απο το στόμα του και πάει και μπαίνει στην τρύπα... Γυρνάει και ο Χριστός και λέει στον γεράκο: Καλά ρε πατέρα, είπαμε να παίξουμε γκόλφ. Όχι να το γαμήσουμε το θέμα....
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Copy-paste απο forum: Είναι ο Χριστός, ο Τσακ Νορις και ενας θνητος και αποφασιζουν να περασουν απο μια δοκιμασια ενας ενας ξεχωριστα. Η δοκημασια ειναι να προσπαθησουν να περπατησουν στο νερο. Ξεκιναει πρωτος ο Χριστος, τι πιο ευκολο γι αυτον αφου το εχει ξανακανει κι ολας, κανει 5-10 βηματα στο νερο και μετα γυρναει πισω. Στη συνεχεια, ο Τσακ Νορις, χωρις δυσκολια περπαταει χαλαρα, κανει 5-10 βηματα και μετα γυρναει πισω. Ε μετα παει και ο καημενος ο θνητος, κανει ενα βημα και πεφτει μεσα στο νερο. Εκεινη τη στιγμη, γυρναει ο Χριστος και λεει στον Τσακ: -Μηπως να του δειξουμε το κολπο με τις πετρες; Και του απανταει ο Τσακ: -Ποιες πετρες;; ξεχασες τον criss angel
teddy90 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ειστε απαισιοι!!!!! τελεια τα ανεκδοτα....το πρωτο το ξερα αλλα μου αρεσε πολυ που το θυμηθηκα. Αλλα το δευτερο ηταν ολα τα λεφτα!!!
stavi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ένα καλό που μου παν προχτές.. ένας γνωστός της φίλης μου, της ζήτησε να του γνωρίσει καμία φίλη της, μου το λέει η φίλη μου... τη ρωτάω την ηλικία του... ρε συ της λέω αυτός είναι 4 χρόνια πιο μικρός απο μένα... ε μπορεί ν α είναι ώριμος μου λεεί :lol: :lol:
thanocaster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ένα καλό που μου παν προχτές.. ένας γνωστός της φίλης μου, της ζήτησε να του γνωρίσει καμία φίλη της, μου το λέει η φίλη μου... τη ρωτάω την ηλικία του... ρε συ της λέω αυτός είναι 4 χρόνια πιο μικρός απο μένα... ε μπορεί ν α είναι ώριμος μου λεεί :lol: :lol: Όταν θα είναι 62 και συ 66 δεν θα έχει σημασία, συν του ότι θα είσαι συνταξιούχος και θα τον κοροϊδεύεις.
evabb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ένα καλό που μου παν προχτές.. ένας γνωστός της φίλης μου, της ζήτησε να του γνωρίσει καμία φίλη της, μου το λέει η φίλη μου... τη ρωτάω την ηλικία του... ρε συ της λέω αυτός είναι 4 χρόνια πιο μικρός απο μένα... ε μπορεί ν α είναι ώριμος μου λεεί :lol: :lol: καλα εχω δει κατι 17χρονα να γινεσαι παιδεραστρια χωρις τυψεις
stavi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 αυτό να το εκλάβω σαν πέσιμο? σιγά να μην καταλάβατε τώρα το χιουμορ μου, αν το εξηγήσω όμως θα είναι ξενέρωμα
traganeus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ένας Πόντιος κάτοχος πανέμορφου, ταχύτατου, "κράχτη" αυτοκινήτου, σταματάει στα φανάρια. Δίπλα του σταματάει ένα Fiatάκι cinquecento, που οδηγεί μια κουκλάρα. Της χαμογελάει αυτός, του χαμογελάει αυτή. Σφίγγει τα χείλη του αυτός, τα σφίγγει κι αυτή. Μισοκλείνει τα μάτια του αυτός, τα μισοκλείνει κι αυτή. Κατεβάζει το παράθυρο του οδηγού αυτός, κατεβάζει του συνοδηγού αυτή. Της λέει ο Πόντιος: - Έκλασες κι εσύ ; *παίζει να εχει ξαναμπει
linkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ένας Πόντιος κάτοχος πανέμορφου, ταχύτατου, "κράχτη"αυτοκινήτου, σταματάει στα φανάρια. Δίπλα του σταματάει ένα Fiatάκι cinquecento, που οδηγεί μια κουκλάρα. Της χαμογελάει αυτός, του χαμογελάει αυτή. Σφίγγει τα χείλη του αυτός, τα σφίγγει κι αυτή. Μισοκλείνει τα μάτια του αυτός, τα μισοκλείνει κι αυτή. Κατεβάζει το παράθυρο του οδηγού αυτός, κατεβάζει του συνοδηγού αυτή. Της λέει ο Πόντιος: - Έκλασες κι εσύ ; *παίζει να εχει ξαναμπει [ame]http://www.youtube.com/watch?v=CloQJxQopGE[/ame]
PCM Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 O Σέρλοκ Χόλμς και ο Dr. Γουότσον πάνε για κάμπινγκ, και αφότου τελείωσαν το δείπνο τους αρχίζουν να την πέφτουν σιγά σιγά, αφού ήταν πια νύχτα. Μερικές ώρες αργότερα, ο Χόλμς ξυπνάει και σκουντάει τον αγαπητό του φίλο. «Γουότσον, κοίταξε ψηλά στον ουρανό και πες μου τι βλέπεις. «Βλέπω εκατομμύρια αστέρια, Χόλμς.» αναφώνησε ο Γουάτσον. «Και τι συμπεράσματα αντλείς απο αυτό?» Ο Γουότσον αφού συλλογίστηκε λίγο, είπε: «Λοιπόν, αστρονομικά, μου λέει ότι υπάρχουν εκατομμύρια γαλαξιών και πιθανώς δισεκατομμύρια πλανητών. Αστρολογικά, παρατηρώ ότι ο Κρόνος έχει μπεί στον λέων. Ωρολογικά, συμπεραίνω ότι είναι τρεις παρα τέταρτο. Μετεωρολογικά, υποψιάζομαι ότι αύριο θα είναι μια πολύ όμορφη ηλιόλουστη μέρα. Θεολογικά, βλέπω ότι ο Θεός είναι παντοδύναμος και εμείς είμαστε μόνο μια μικρή σπιθαμή από όλο το σύμπαν. Εσύ τι λές, Χόλμς ;» «Ηλίθιε Γουότσον, μας έκλεψαν τη σκηνή!»
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δυο κυνηγοί είναι βαθιά χωμένοι μέσα στο δάσος. Ξαφνικά, ο ένας σωριάζεται στο έδαφος. Δεν φαίνεται να αναπνέει και τα μάτια του μοιάζουν γυαλιστερά. Ο άλλος αμέσως πιάνει το κινητό τηλέφωνο και καλεί την άμεση δράση. Βαριανασαίνοντας λέει, "Βοήθεια! Ο φίλος μου είναι νεκρός! Τι να κάνω?" Στην άλλη μεριά του ακουστικού ο οπερατέρ λέει " Ηρεμήστε κύριε. Όλα θα πάνε καλά. Μπορώ να βοηθήσω. Καταρχήν, σιγουρευτείτε ότι είναι νεκρός." Μια μικρή σιωπή, και μετά ένας βαρύς πυροβολισμός. Ξαναπιάνει το ακουστικό ο κυνηγός και λέει: "Έγινε! Και μετά;" ακυρο αφου ξερεις απο πριν τι εγινε
PCM Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ακυρο αφου ξερεις απο πριν τι εγινε Έχεις δίκιο, ήταν μούφα, το έβγαλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.