marduc812 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι ο Τοτός στο σχολείο και μαθαίνουν λέξεις τραβώντας γράμματα από ένα κουτί. Τραβάει η δασκάλα τυχαίνει Π. Αρχίζει φωνάζει ο Τοτός! -Κυρία να πω! να πω! να πω! -Όχι Τοτό εσύ θα βρίσεις πάλι.. Πες εσύ Αννούλα κορίτσι μου! -Π**τσα! (Παραλλαγη απο το κλασσικό ανέκδοτο με το γραμμα ν που λεει νανος αλλα τι νάνος με μια π**σα ΝΑ!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ηταν ο Τοτος και λεει στην Ειρηνουλα. -Ειρηνουλα ελα σπιτι μου δεν θα ειναι κανεις. Λοιπον παει η Ειρηνουλα και δεν ηταν κανεις. Παει ο μικρος Κωστακης στην μαμα του και λεει. -Μαμα μην με περιμενεις για φαγητο. -Γιατι παιδι μου? -Ηρθα!!! Μην με banarete ---------- Προσθήκη στις 02:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:49 ---------- *Είναι ο ετοιμοθάνατος Εβραίος πατέρας στο νεκροκρέβατό του και φωνάζει τον μεγάλο του γιο. Πατέρας: Ιώβ έλα εδώ παιδί μου. Ιώβ: Έλα πατερούλη, τι θέλεις; Πεθαίνεις; Τι; Πατέρας: (Βγάζει ένα χρυσό δακτυλίδι από το στρώμα) το βλέπεις αυτό το δακτυλίδι παιδί μου; Είναι οικογενειακό κειμήλιο, το είχε ο προπάππος μου που το έδωσε στον παππού μου και αυτός στον πατέρα μου, και ο πατέρας μου σε εμένα... Ιώβ: (Ενώ ξερογλείφεται) Ναι πατερούλη, και; Πατέρας: Πόσα δίνεις; Σορρυ αν καποιος ειναι Εβραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εσύ σόρρυ; Αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 πόσο έχει πάει το score? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εσύ σόρρυ; Αυτός. χαχαχα! εισαι μορφη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι ο ετοιμοθάνατος Εβραίος πατέρας στο νεκροκρέβατό του και γυρω γλυρω όλη η οικογένεια. Μιλώντας όσο πιο δυνατά μπορούσε: -Σάρα... Γυναίκα μου είσαι εδώ; -Εδώ είμαι άντρα μου, του λέει και δακρύζει -Ισαάκ.. Παιδί μου είσαι εδώ; -Εδώ είμαι πατέρα, και ένας κόμπος πνίγει τη φωνή του -Ραχήλ, κόρη μου είσαι κι εσύ εδώ; -Εδώ είμαι μπαμπά, και βάζει τα κλάματα η μικρή κόρη. Λέει τότε πιο ζωηρά ο πατέρας: -Και ποιος στο διάλο κρατάει το μαγαζι;;;; και φωνάζει τον μεγάλο του γιο.Πατέρας: Ιώβ έλα εδώ παιδί μου. Ιώβ: Έλα πατερούλη' date=' τι θέλεις; Πεθαίνεις; Τι; Πατέρας: (Βγάζει ένα χρυσό δακτυλίδι από το στρώμα) το βλέπεις αυτό το δακτυλίδι παιδί μου; Είναι οικογενειακό κειμήλιο, το είχε ο προπάππος μου που το έδωσε στον παππού μου και αυτός στον πατέρα μου, και ο πατέρας μου σε εμένα... Ιώβ: (Ενώ ξερογλείφεται) Ναι πατερούλη, και; Πατέρας: Πόσα δίνεις;[/quote'] Αφού τελικά απεβίωσε ο πατέρας, πάει ο γιος να βάλει το κηδιόσημο στην εφημερίδα. -Πόσο πάει η αγγελία; ρωτάει τον υπεύθυνο -1 δολλάριο η λέξη κύριε. -Καλώς. Γράψε "Αβραάμ, απεβίωσε" -Ξέρετε, υπάρχει όριο, ελάχιστο 7 λέξεις -Χμμ, καλά. Γράψε: "Αβραάμ, απεβίωσε. Πωλείται χρυσό δαχτυλίδι, τιμή ευκαιρίας" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbamar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ......κι όπως φεύγανε όλοι απ' το δωμάτιο του ετοιμοθάνατου €ου,λέει ο γυιός: -Α και πού 'σαι πατέρα,όταν ξεψυχάς να κοιτάς το κερί,μην πάει στράφι η τελευταία ανάσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Και μετά ήρθε ένας φιλάνθρωπος κι άρχισε να μοιράζει δωρεάν εισιτήρια για εξωτικές εξορμήσεις με τραίνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 άφησε την δουλειά στην μέση όμως ο μαλάκας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbamar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 άφησε την δουλειά στην μέση όμως ο μαλάκας... Δικός τους ήτανε... Nάξερες τί σκηνικά παιχτήκανε και πόσες διασταυρώσεις γεννές επί γεννεών χρειαστήκανε μέχρι να σμπρώξουν τον μπογιατζή λοχία να τους φτιάξει πατρίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΙΟΤΙΘΕΛΟΥΜΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΙΟΤΙΘΕΛΟΥΜΕ. Excuse me εκ των προτέρων: Ο Χίτλερ δεν ήταν ούτε «καθαρός» ούτε «άριος» DNA tests reveal 'Hitler was descended from the Jews and Africans he hated' Forskere: Hitler var jødisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Χμμμφφφφφφφ, Βέλγοι και Δανοί. Όταν γίνει μελέτη από κάποιον που έχει ακουστά τι είναι η εθνικότητα, ίσως ακούσω το δικό του Σιωνιστικό παραλήρημα. ΧΜΜΜΜΜΦΦΦΦΦΠΡΡ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Χμμμφφφφφφφ, Βέλγοι και Δανοί.Όταν γίνει μελέτη από κάποιον που έχει ακουστά τι είναι η εθνικότητα, ίσως ακούσω το δικό του Σιωνιστικό παραλήρημα. ΧΜΜΜΜΜΦΦΦΦΦΠΡΡ. Σόρρυ κιόλας αλλά είναι ξωφθαλμο ότι ο Χιτ ήταν εκτός ISO για τηνάρια φυλή. ;ρ Ήταν περί το 1,76~ ήταν καστανός (μην πω μαύρος) και είχε εβραιόριζες, και όμως ήταν τόσο καπάτσος (σαν Αρμένης έμπορος) και έπεισε έναν λαό (καλά ξανθοί ήταν τι περίμενεςς;; ) ότι ο άνθρωπας που πρέπει να κατακτήσει τον κόσμο πρέπει να είναι ξανθός (χμμμμ) , ψηλός (χμ εντάξει δεν ήταν και το ντερέκι ο Χιτ) και με γαλάζα μάτια (ο χιτ ήταν καστανομάτης νομίζω) Με τα παραπάνω βλέπουμε ότι το τρίτο ράϊχ είχε σφάλματα από την γέννηση του και δεν επρόκειτο να πάει και πολύ μακριά.:Ρ Και μετά αναρωτιέστε από που ξεκίνησαν τα ανέκδοτα για της ξανθιές έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ήταν περί το 1,76~ ήταν καστανός (μην πω μαύρος) και είχε εβραιόριζες, και όμως ήταν τόσο καπάτσος (σαν Αρμένης έμπορος) και έπεισε έναν λαό (καλά ξανθοί ήταν τι περίμενεςς;; ) ότι ο άνθρωπας που πρέπει να κατακτήσει τον κόσμο πρέπει να είναι ξανθός (χμμμμ) , ψηλός (χμ εντάξει δεν ήταν και το ντερέκι ο Χιτ) και με γαλάζα μάτια (ο χιτ ήταν καστανομάτης νομίζω) Όλα αυτά που λες, μονάχα ένα πράμα δηλώνουν στάτους, ΕΝΑ. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΗΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.