greeker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τι είναι το σνάρτ;Μήπως σναρφ; Στην Αρτα μηπως θελει να πει ο ποιητης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Καλό... Wash σφουγγαράκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hanzo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 λιγο παλια, δεν ξερω αν θεωρειτε επικαιρη ή μηπως συνηθισαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δύο φίλοι βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα. Ο ένας έχει ένα κανίς και ο άλλος ένα μικροσκοπικό τσιουάουα. Κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο: -Δεν πάμε σε εκείνο το εστιατόριο απέναντι να τσιμπήσουμε κάτι; –Δεν θα μας αφήσουν να μπούμε με τα σκυλιά, απαντάει ο δεύτερος... -Μη σε νοιάζει ακολούθησε με και κάνε ότι κάνω Φοράει λοιπόν μαύρα γυαλιά και πάει στο εστιατόριο. -Απαγορεύονται τα σκυλιά...του λέει ο σερβιτόρος -Μα είμαι τυφλός και αυτό είναι οδηγός-σκυλί –Έχεις σκυλάκι κανίς για οδηγό; -Βέβαια το χρησιμοποιούν πολύ τώρα τελευταία -Τέλος πάντων, πέρασε... Βάζει και ο δεύτερος φίλος μαύρα γυαλιά και πλησιάζει στο εστιατόριο -Απαγορεύονται τα σκυλιά... λέει και σε αυτόν ο σερβιτόρος -Μα είμαι τυφλός και αυτό είναι οδηγός-σκυλί -Θα με τρελάνεις ρε φίλε? Τσιουάουα οδηγός γίνεται; -Σοβαρολογείς, τσιουάουα μου δώσανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Καλό... Wash σφουγγαράκη. [Manuel mode on] [Manuel mode off] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 [Manuel mode on][Manuel mode off] Ο φίλος του Σφουγγαράκη έχει χέρια σαν αυτά στην εικόνα που έφτιαξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ε τότε να τα χαίρεται, διότι αυτός υποτίθεται ότι κρατάει τη λίστα (Sellers) (ελπίζω όσο σου έκοψε και αποκρυπτογράφησες το ποστ μου, να έγραψες και μαθηματικά.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ε τότε να τα χαίρεται, διότι αυτός υποτίθεται ότι κρατάει τη λίστα (Sellers) Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Σφουγγαράκη σε είπε. (ελπίζω όσο σου έκοψε και αποκρυπτογράφησες το ποστ μου, να έγραψες και μαθηματικά.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ε πού με είδε (μου το χάλασες τώρα ρα...Σε πάω στοίχημα το μηχανογραφικό σου, ότι αυτός νόμιζε ότι εγώ την κράταγα τη λίστα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 σήμερα πήγα στο βενζινάδικο και ζήτησα 10 ευρώ βενζίνη... ο βενζινάς με ρώτησε: -"είναι μεγάλος ο λεκές???" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Str καλό, αλλά δεν γελάσαμε......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Str καλό, αλλά δεν γελάσαμε......... μλκ από το επόμενο θα σου πατάω "-"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μια νέα γυναίκα έπαθε κάτι τρομερά εγκαύματα, ειδικά στο πρόσωπο, σ’ ένα δυστύχημα.. Οι γιατροί δε βρίσκανε δέρμα άκαυτο επάνω της, για να της κάνουν πλαστική και να της φτιάξουν το πρόσωπο κι ο άντρας της αποφάσισε να της “δωρίσει” δέρμα απ’ τον πισινό του. Μετά απ’ την επιτυχημένη επέμβαση, όλοι συμφωνούσαν ότι η νέα γυναίκα ήταν πάλι όσο όμορφη ήταν και πριν το δυστύχημα. Μια μέρα όμως η γυναίκα ξέσπασε σε λυγμούς. - Τι συμβαίνει; ρώτησε ο άντρας της ξαφνιασμένος - Έχω πολύ συγκινηθεί απ’ αυτό που έκανες για μένα, του λέει αυτή. - Έλα τώρα, μωρό μου. Σ’ αγαπάω τόσο πολύ, που θα ‘κάνα ό,τι περνάει απ’ το χέρι μου για σένα, της λέει αυτός, αγκαλιάζοντάς την. - Πώς μπορώ να σου ξεπληρώσω τέτοιο πράμα; ρωτάει αυτή. - Δε χρειάζεται, της λέει ο άντρας της. Δεν μπορείς να φανταστείς τη ικανοποίηση που παίρνω, όταν βλέπω τη μητέρα σου να σε φιλάει στο μάγουλο. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ένας παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ, και ο γιατρός τον ρωτάει: - Πώς αισθάνεστε; - Ποτέ δεν ένοιωσα καλύτερα! Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος! Μου ετοιμάζει παιδί! Ο ιατρός αφού τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός, του λέει: - Να σας πω μια ιστορία… Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς έφευγε από το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε την ομπρέλα. Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά μια τεράστια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, αλλά ΦΡΑΠ! ανοίγει η ομπρέλα. Παρόλα αυτά η αρκούδα έπεσε κάτω νεκρή, τέζα!- Αποκλείεται! φωνάζει ο παππούς. Κάποιος άλλος την πυροβόλησε! - Και εγώ βασικά εκεί το πήγαινα… του λέει και ο γιατρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 μλκ από το επόμενο θα σου πατάω "-"... αντί να πατάς "-" σε 'μένα, δεν πατάς ":-->" στον "(_@_)" των βενζινάδων που βάζεις βενζίνη λέω 'γω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.