Finn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Και πως λένε στην Καρδίτα το "συγνώμη δε κατάλαβα τι είπες,μπορείς να επαναλάβεις;" -Α; συνοδευόμενο απ την κατάλληλη απορημένη φάτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Καρδιτσιώτης στον μηχανικό Πώς θα πει ένας Καρδιτσιώτης στον μηχανικό του συνεργείου τη φράση: «σε τακτά διαστήματα από το κάτω μέρος ακούγεται ένας θόρυβος.» Μετάφραση: Κάπ κάπ κάτ κάτ κάν γκάπ γκάπ edit: μιας και πιάσαμε τα χωριά του καθενός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μπαίνει ένας Λαρισέος σε ένα μπαρ. - Θα μου βάλς ένα κονιάκ? - Μεταξάς? - Γιατι? Σι τρώνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τα ήξερα όλα τα ανέκδοτα. Εκτός από αυτό με το ΡΙΖ. Το καλύτερο νομίζω είναι το "τηράτε". ΥΓ. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν παρεξηγούμαι από τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τι κάνουν 50 Εβραίοι που τραγουδούν? Σαπουνόπερα. Μάνουελ μην με πεις ότι είσαι ΚΑΙ εβραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Χουντρόπητσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μάνουελ μην με πεις ότι είσαι ΚΑΙ εβραίος Ναι, έχω όλα τα κακά. Και είμαι και χοντρός. ---------- Προσθήκη στις 01:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:33 ---------- Χουντρόπητσε Άμα σι πιάσου τα πουδάρια και σι γιρίσου τις φτιέρνες, ρε αντί να παϊένς, θα ιέρχεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 +1 :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberDreamer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 βάλε και Σερραϊικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Επίσης το κανονικό είναι: Επίσης το κανονικό είναι πλατσαρνάμε και όχι πλιατσιανάμι... Εξαρτάται την περιοχή,αγαπητοί σύνβλαχοι. Σνάρτ,ας πούμι,ίνι πλατσιανάμι. ---------- Προσθήκη στις 10:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:16 ---------- Κάπ κάπ κάτ κάτ,κατ κάν γκάπ γκάπ Φιξντ___________________ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Τι είναι το σνάρτ;Μήπως σναρφ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Στην Άρτα.(ιμις σναρτ τατρωμ τα μσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.