status Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Για το comment του λευκαδιος λες; Και τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Κ ένα ανεκδοτάκι από το υπουργείο υγείας μην το γελάς καθόλου, σε κάποια καταστήματα(του δημοσίου) δεν μπορείς να μπεις απο τον καπνό (άσε τη μαυρίλα...) εγώ πάντως είμαι ικανώς να καλέσω το 100 δεν έχω τέτοια διλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 μην το γελάς καθόλου, σε κάποια καταστήματα(του δημοσίου) δεν μπορείς να μπεις απο τον καπνό (άσε τη μαυρίλα...) εγώ πάντως είμαι ικανώς να καλέσω το 100 δεν έχω τέτοια διλήματα +10 ουτε κι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jazzu4ia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ...LOL... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VqPekuHkesc]http://www.youtube.com/watch?v=VqPekuHkesc[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και τελειώνει σε oζη? η γάτα ρε καραγκιόζη! τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και τελειώνει σε ενος? η γάτα στο είπα και προηγούμενος! edit τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και τελειώνει σε απ? η γάτα ρε, κανε θαμπ απ! λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και τελειώνει σε oζη? η γάτα ρε καραγκιόζη! τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και τελειώνει σε ενος? η γάτα στο είπα και προηγούμενος! "χιόνια έπεσαν στα νοτιοδυτικά..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και τελειώνει σε oζη? η γάτα ρε καραγκιόζη! τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και τελειώνει σε ενος? η γάτα στο είπα και προηγούμενος! αμα σου πω οτι οταν ειδα το οζη σκεφτηκα κατευθειαν οτι καποιο χημικο ανεκδοτο με σακχαρα θα ειναι θα το πιστεψεις; επειδη τελειωνουν σε οζη ολα δεν ειμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 "χιόνια έπεσαν στα νοτιοδυτικά..." χααχαχαχαχαχααχ θες και χαλάζι? γιατί η γριά κότα βλέπει καλύτερα από τις υπόλοιπες? γιατί η γριά κότα έχει το ζουμίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 πφφφ εγώ το ξέρω αλλιώς "η γριά η kodak έχει το zoom-in" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Κ ένα ανεκδοτάκι από το υπουργείο υγείας Ναι θα φοβηθεις την δημοτικη αστυνομια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Το nick μου είναι HackerW32 - (μείον) την επανάσταση του 21 μας κανει 11 , επίσης 568 που είναι ο αριθμός των μηνυμάτων μου + 320 που είναι τα gb του ενός σκληρού μου δίσκου , μας κάνει 888 όλο μαζί 11 888 Τυχαίο? Δεν νομίζω! ευχαριστώ πολύ , για σας θέλω να σπάσω το ρεκόρ των μείον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Το nick μου είναι HackerW32 - (μείον) την επανάσταση του 21 μας κανει 11 , επίσης 568 που είναι ο αριθμός των μηνυμάτων μου + 320 που είναι τα gb του ενός σκληρού μου δίσκου , μας κάνει 888 όλο μαζί 11 888 Τυχαίο? Δεν νομίζω! ευχαριστώ πολύ , για σας θέλω να σπάσω το ρεκόρ των μείον.. ποσα κάνουν λέει? το δικό σου ρεκόρ θες να σπάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 τι δεν τα υπολόγισα σωστα? ναι παω να το καταριψω!!! χαχαχα κάτσε ακόμα δεν το έχουν δει πολοι! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=s_th_YFvbeE[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.