Tzimmys Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Ειρήνη ημίν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 μου επιτρέπετε να βάλω 2 ανέκδοτα εε?? :P,: Τι πιάνει μια γυναίκα μετά το σεξ; Χώρο! Γιατρός: Έχετε μία σπάνια αρρώστια, σας συνιστώ να κάνετε πολλά αμμόλουτρα. Ασθενής: Και με τα αμμόλουτρα θα θεραπευτώ, γιατρέ μου; Γιατρός: Όχι, τα αμμόλουτρα είναι για να συνηθίσετε την ιδέα του χώματος! edit: και ένα έκτακτο απο τροκτικό:, Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι τρέχοντας! "Για που το βάλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα έμαθες;... Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!". "Ε, και εσύ τι τρέχεις;". "Πάω να δώσω αίμα!" edit2: Ήτανε δύο φίλοι,οι οποίοι παίζανε σε μία ομάδα ποδοσφαίρου...Στην φυσόυνα μιλάγανε πριν τον αγώνα , και ο ένας από αυτούς φόραγε ένα μαύρο περιβραχιόνιο ... Τον ρωτάει ο φίλος του για ποιό λόγο το φόραγε...: -Γιατί ρε φίλε φοράς μάυρο περιβραχιόνιο ? -Άσε...Δεν τα έμαθες ? Πέθανε ο παππούς μου.. -Άντε ρε...Από γηρατιά εε? -Ποιά γηρατιά μου λές...Πάτησε το skate του παιδιού... -Πώωω...Χτύησε το κεφάλι του έε? -Όχιιι....Εκσφεντωνίστηκε στην κουνιστή καρέκλα... -Πωωω τον άνθρωπο..Και τελικά ? Πέθανα από καρδιακή προσβολή ?? -Όχι,γιατί με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει πηδάει και κρεμιέται από το πολύφωτο... -Και τον χτύπησε το ρεύμα εε? -Όχι γιατί έσπασε το πολύφωτο και έπεσε πάνω στην τραπεζαρία και έκανε "γκέλ" και έφυγε απο κάτω... -Πωωω...Από τον τρίτο όροφο έπεσε κάτω εε? Δεν θα έμειενε τίποτα... -Όχι...Γιατί για καλή του τύχη απλώνανε μία τέντα και έκανε "γκελ" εκεί και ξανά ανέβηκε πάνω.... -Εεε ρε φίλε τελικά πώς πεθανε??? -Τον σκότωσα με την καραμπίνα γιατί θα μου γκρέμιζε το σπίτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poisom Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 ένας τύπος κάθεται στο bar και ενώ πίνει το ποτό του αμέριμνος, μπαίνει μέσα στο μαγαζί μια απίστευτη απο ομορφιά κοπέλα, όπως έδειχνε τουλάχιστον απο μακρύα...καθώς τον πλησίαζε η κοπέλα λοιπόν για να βρεί να κάτσει αυτός άρχισε να της λέει διάφορα κολακευτικά επίθετα... τύπος: είσαι θεα, είσαι η μούσα μου...ο θεός σε έστειλε...πωπω κοπελάρα μου απο που κατέβηκες...εισαι η δευτέρα παρουσία...εισαι θεόσταλτη...απο τα σύννεφα έπεσες... πλησιάζοντας λοιπόν η κοπέλα στον τύπο...παρατηρεί οτι ναι μεν είναι εντυπωσιακή αλλά το πρόσωπο της είναι χάλια...έχει 2 δόντια, φακίδες, εγκάυματα και άλλα τέτοια συχαμένα... όπως λοιπόν της έλεγε τα κοσμιτικά επίθετα, μόλις τον πλησίασε πρόσωπο με πρόσωπο... λέει ο τύπος.... ....μα με το κεφάλι έπεσες....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Οι φακίδες σιχαμένο ρε ΒΛΑΣΦΗΜΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Πάει ένας τύπος σε ένα bar κρατώντας ένα κομμάτι άσφαλτο.... αφήνει την άσφαλτο πάνω στο bar, ρωτάει ο barman, ρε φιλε, τι θέλεις? Και του λέει ο τύπος... Βάλε ένα ουισκάκι για μένα και ένα για τον δρόμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 κουφό αλλά καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Πάει ένας τύπος σε ένα bar κρατώντας ένα κομμάτι άσφαλτο....αφήνει την άσφαλτο πάνω στο bar, ρωτάει ο barman, ρε φιλε, τι θέλεις? Και του λέει ο τύπος, βάλε ένα ουισκάκι. Γυρνάει και πάει να το βάλει ο μπάρμαν, και τότε ο τύπος του λέει : ...που 'σαι, φίλε, μετά βάλε και ένα για τον δρόμο! μπέτερ, νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ένα σαλιγκάρι ξεκινάει από Ελλάδα και αποφασίζει να ανέβει βόρεια... τσούκου τσούκου, τσούκου τσούκου, τσούκου τσούκου, με τα πολλά φτάνει μετά από μερικές εκατοντάδες χρόνια στο Βόρειο Πόλο. Εκεί βρίσκει έναν μονομάτη. Του λέει "τι είσαι εσύ;;:" "μονομάτης" απαντά ο άλλος. Θέλεις ... να γίνουμε φίλοι?? Γιατί όχι απαντά ο μονομάτης. Και γίνονται φίλοι. μετά από κάποια ευτυχισμένα χρόνια του σαλιγκαριού στο Βόρειο Πόλο με το φίλο του τον Μονομάτη, ο Μονομάτης παθαίνει ένα φρικτό ατύχημα, και σκοτώνεται. Τον κλαίει το σαλιγκάρι, του κάνει και τα σαράντα, και αποφασίζει να φύγει από τις αναμνήσεις, και κατεβαίνει προς το Νότο... τσουκου τσουκου, τσουκου τσουκου, τσουκου τσουκου (πολύ τσούκου τσούκου), φτάνει μετά από εκατοντάδες χρόνια στο Νότιο Πόλο.. ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΚΕΙ???? Έναν Μονομάτη!! Αμάν του λέει, εσύ είσαι μονομάτης!!! Θέλεις να γίνουμε φίλοι???? Γιατί όχι? απαντά ο Μονομάτης.... Ποιό το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας;;; Το καλό το σαλιγκάρι ξέρει κι άλλο Μονομάτη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.