Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ε να τώρα για αυτό το συγκεκριμένο ανέκδοτο αρκεί μόνο να βάλεις ένα -1 ??? Δεν πρέπει να πεις και ότι είναι βλακεία μεγατόνων ??? Με το συμπάθιο φίλε tarantules το ανέκδοτο σου κράζω και όχι εσένα ε !!!Είναι και πολύ κλάιν τα αστεία που εμπεριέχονται σε αυτό το άκομψο και χωρίς φαντασία κείμενο .Εκτός του ότι είναι και άκρως προσβλητικό για την θρησκεία των περισσοτέρων φαντάζομαι εδώ .......Στα ίσα αν το άκουγα από κάποιον θα τον σταματούσα στην μέση...«Μέχρι να λαλήσουν τα κοκόρια θα μ" έχεις γράψει στ" α...... σου"»??? Τι είναι αυτά ρε ??? Φιλε μου να μου επιτρεψεις να διαφωνησω....Το ανεκδοτο ειναι και υποκειμενικο.Εμενα μου αρεσε σχετικα με αλλες μαλακιες κατα την γνωμη μου παντα. Οσο για το θεμα της προσβολης της θρησκειας μακαρι να ηταν μονο σε ανεκδοτα και οχι στην καθημερινοτητα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Και λέει ο Χριστός: "Πέτρο, από δω βλέπω το σπίτι σου." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 με πρόλαβε ο Γιάννης Ιωάννη, από δω βλέπω το σπίτι σου. Πέτρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ρε καημένε... όταν πετάγεσαι ωσάν ξέρεις τι με την παραμικρή ευκαιρία και λες το ποίημα σου, μετά δεν μπορείς να λες "Συγγνώμη, αλλά τώρα μαζί μου θα ασχολούμαστε;" Σαν γκομενίτσα κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πέτρο... Έχεις δίκιο. Ήταν μια φορά ο Χριστός και πήγαινε στην Ναζαρέτ να βρει τον πατέρα του, τον Ιωσήφ, που είχε πολύ καιρό να τον δει. Στο δρόμο συναντάει έναν γεράκο: - Γεια σου παιδί μου, που πηγαίνεις; του λέει ο γεράκος. - Γεια σου και εσένα γέροντα, του λέει ο Ιησους, πηγαίνω στη Ναζαρέτ να βρω τον πατέρα μου που είναι μαραγκός. - Α, τι σύμπτωση κι εγώ μαραγκός είμαι τέκνον μου! - Ναι, αλλά ο πατέρας μου είναι αρκετά φτωχός... - Κι εγώ το ίδιο νέε μου, τί να πεις, αναδουλειές... - Όμως κι εγώ δεν είμαι ένα φυσιολογικό παιδί... - Ούτε και το δικό μου παιδί είναι φυσιολογικό...! Κοιτάζονται για λίγο στα μάτια και μετά, βουρκωμένοι και οι δύο πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, και λέει ο Χριστός: "Πατέρα!" και λέει και ο γεράκος: "ΠΙΝΟΚΙΟ"!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Σήμερα άκουσα ένα ανέκδοτο πού με έκανε να γελάσω.Στα ανέκδοτα βλέπετε ειναι και η ώρα που τα ακούς δηλαδη ποιά είναι η διάθεσή σου εκεινη τη στιγμη. Είναι λοιπόν κάποιος με πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης και πάει στο σεξολόγο.Εκείνος τον συμβουλεύει να μη προγραμματίζει τις σεξουαλικές του επαφές αλλά σε ανυποπτο χρονο να παραταει τη δουλεια του κάπου καπου και να τρεχει στη γυναικα του και να τη ριχνει στο κρεβατι.Ταυτόχρονα τον συμβουλεψε να αγορασει ενα πιστολι κροτου να πυροβολει όταν πλησιαζει στην κορυφωση, ώστε με τον τρομο να αναστέλλει την επερχομενη εκσπερματωση.Και του ζητησε να τον επισκευτει ξανα σε δυο βδομαδες να του πει τα αποτελεσματα. Σε δεκαπέντε μέρες λοιπόν ξαναπάει στο γιατρό ο ασθενής και ο γιατρός ρωτάει γιά τα αποτελέσματα της θεραπείας. Λέει λοιπόν ο ασθενής. Πού να σου τα λέω γιατρέ.Είπα κι εγώ να κάνω τη στάση 69 που δεν την ειχα κανει ποτε μου και ειλικρινα μου αρεσε παρα πολυ.Αλλά μόλις πήγαινα να τελειώσω έκανα αυτό που μου είπες και τραβάω ένα πυροβολισμό με το πιστόλι του κρότου που είχα αγοράσει. Και τότε γιατρέ συνέβησαν τρία πράγματα. Πρώτον η γυναίκα μου τρόμαξε τόσο πολύ που από το φόβο της έχεσε στα μούτρα μου, την ίδια στιγμή που με δάγκωσε τόσο πολύ στο πέος που κόντεψα να το χάσω και τρίτον πετάγεται από τη ντουλάπα γυμνός ο κουμπάρος με ψηλά τα χέρια και μού λέει! Παραδίνομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ρε καημένε... όταν πετάγεσαι ωσάν ξέρεις τι με την παραμικρή ευκαιρία και λες το ποίημα σου, μετά δεν μπορείς να λες "Συγγνώμη, αλλά τώρα μαζί μου θα ασχολούμαστε;" Σαν γκομενίτσα κάνεις... Σε pm ρε alex, τόσο δύσκολο σου είναι; Εντάξει, μας είπες 30 φορές τη γνώμη σου για μένα. Την καταλάβαμε όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νίκος Πουλόπουλ Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 όπως ξέρετε υπάρχουν αρκετά ανέκδοτα με παπαγάλους;.. έχω όμως ένα πολύ αγαπημένο!!! ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΤΕ.. το λέει ο Σερβετας!!!!! ΘΕΙΚΟ http://glenti.blogspot.com/2009/09/stopping-time-v-ii-1000-150909.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 όπως ξέρετε υπάρχουν αρκετά ανέκδοτα με παπαγάλους;.. έχω όμως ένα πολύ αγαπημένο!!! ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΤΕ.. το λέει ο Σερβετας!!!!! ΘΕΙΚΟ http://glenti.blogspot.com/2009/09/stopping-time-v-ii-1000-150909.html που είναι το ανέκδοτο? ---------- Προσθήκη στις 13:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:39 ---------- .Εκτός του ότι είναι και άκρως προσβλητικό για την θρησκεία των περισσοτέρων φαντάζομαι εδώ .......Στα ίσα αν το άκουγα από κάποιον θα τον σταματούσα στην μέση...«Μέχρι να λαλήσουν τα κοκόρια θα μ" έχεις γράψει στ" α...... σου"»??? Τι είναι αυτά ρε ??? έχω καλύτερο λίγο κρύο ίσος... περνάει ο τοτός με τον πατέρα έξω από μια εκκλησια και λέει ο πατέρας στον τοτό, :τον σταυρο σου! και απαντάει ο τοτός : την παναγια σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=YfejcUJoJR0[/ame] αυτο ειναι μαλον μπερδεψε τα link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Στα ίσα αν το άκουγα από κάποιον θα τον σταματούσα στην μέση...«Μέχρι να λαλήσουν τα κοκόρια θα μ" έχεις γράψει στ" α...... σου"»??? Τι είναι αυτά ρε ??? έλεος οι ΑΛΗΤΕΣ . Ακούς εκεί κοκόρια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Αναστάς από o ιησούς από του τάφου καθώς προείπε αλλά μετά από τόσο καιρό σίκουελ, δεν είδαμε:Ρ -=-=--=-=-=--=-=-= Σε μια συνάντηση του Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Ελβετίας , ο Παπανδρέου συστήνει τους υπουργούς του : -Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Παιδείας , Οικονομίας κλπ Έρχεται η σειρά του Ελβετού που συστήνει αντίστοιχα : -Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Ναυτιλίας. Κρυφογελάει ο Παπανδρέου . Γιατί γελάτε , του λέει ο Ελβετός . -Μα έχετε υπουργό Ναυτιλίας ενώ δεν έχετε θάλασσα ; -Όταν μου παρουσίασες τους υπουργούς Δικαιοσύνης , Υγείας , Παιδείας και Οικονομίας , εγώ γέλασα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πολύ καλό στάτους. Δεν ξέρεις όμως ότι δεν πρέπει να κάνουμε αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα ; () Ένα αρκετά έξυπνο κατά τη γνώμη μου : Σε ένα τρένο για την Ελβετία συνταξιδεύουν ένας μαθηματικός, ένας θεωρητικός φυσικός και ένας οικονομολόγος. Σε κάποια στιγμή, ο οικονομολόγος για να πιάσει την κουβέντα στους άλλους δύο που είχαν περάσει τις τελευταίες τέσσερις ώρες διαβάζοντας τα πρακτικά του πρόσφατου συμποσίου για τα μη-Riemannια υπερτετράγωνα και για την παραμόρφωση του χωροχρονικού συνεχούς γύρω από τον ορίζοντα μιας μαύρης τρύπας αντίστοιχα, κοιτάζει το λιβάδι έξω από το παράθυρο του τρένου και αναφωνεί βλέποντας ένα μαύρο πρόβατο να βοσκάει ανέμελο: "Κύριοι, λέγω, τι πρωτότυπο, η Ελβετία έχει μαύρα πρόβατα!" Ο φυσικός αφήνει κάτω το περιοδικό, κοιτάει τον μαθηματικό, του χαμογελάει συγκαταβατικά, κοιτάει τον οικονομολόγο και του λέει: "Μα κύριε μου, αυτό που λέτε είναι τελείως ανακριβές. Θα έπρεπε πιο σωστά να πείτε: Η Ελβετία έχει τουλάχιστον ένα μαύρο πρόβατο." Ο μαθηματικός αφήνει κάτω και αυτός το περιοδικό του, χαμογελά και στους δύο παρευρισκόμενους και αρχίζει να μιλάει: "Νομίζω οι κύριοι παρασύρονται. Ορθότερα θα έθετα ότι η Ελβετία έχει ένα πρόβατο του οποίου τουλάχιστο η μία πλευρά είναι μαύρη." Με σχωράτε αν έχει ξαναμπεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Με σχωράτε αν έχει ξαναμπεί. Ναι έχει ξαναμπεί. Δώσε μας λίγο καιρό να αποφασίσουμε σχετικά με το αν θα σε συγχωρέσουμε. Μέχρι τότε σε παρακαλώ μην βγεις απο την χώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ναι έχει ξαναμπεί. Δώσε μας λίγο καιρό να αποφασίσουμε σχετικά με το αν θα σε συγχωρέσουμε. Μέχρι τότε σε παρακαλώ μην βγεις απο την χώρα. Λολ, πάντως ρε συ άμα συνεχίζεις τα τερτίπια των προηγούμενων σελίδων, please don't do it. Btw, από εδώ το πήρα το ανέκδοτο και έχει και άλλα ωραία, ανέκδοτα και μη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.