Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Ρε συ Μάνουελ, φαντάζεσαι 100 άτομα που διαβάζουμε αυτό το τόπικ, μετά απο κάθε πετυχημένο ανέκδοτο να γράφαμε ''χαχαχαχ:P:X:cry::devil::mad:'' επειδή μας άρεσε και γελάσαμε? Τι θα γινόταν μετά εδώ πέρα? ¨Ενα ανέκδοτο κάθε 10 σελίδες τίγκα στο χαχαχα. Επιπλέον δεν νομίζω ότι είναι αναγκαία η έκφραση των συναισθημάτων σου σε ένα φόρουμ. Δηλαδή γέλασες, οκ. Πρέπει να μας το πεις τώρα? Με το ίδιο σκεπτικό σε κάθε συγκινητική ταινία που αναφέρουμε δύο ενότητες πάνω έπρεπε να γράφαμε απο δίπλα κλαψ κλαψ :cry:

Φαντάζεσαι επίσης όποιος δε γουστάρει τον άλλον να έβαζε ( - ) στα ποστ του; Δε θα είχε μείνει κανένα ποστ να φαίνεται. Η υποθετική κατάσταση μιας μαζικής συμπεριφοράς δεν έχει νόημα. Οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Αν ήταν ίδιοι με οποιονδήποτε τρόπο, θα ήταν καταστροφικό.

Στον άλλον μπορεί να αρέσουν τα "χαχα". Γράφω ένα αστείο, σου λέει, μ' αρέσει να δω ότι είχε ανταπόκριση ή μ' αρέσει να δείξω στον άλλο ότι μου άρεσε το συγκεκριμένο. Μπορεί σε κάποιον να αρέσουν και ΟΛΑ τα ανέκδοτα. Ε, κάνε του ένα "Ignore" να τελειώνεις! Τι του κλείνεις φασιστικά το στόμα;

Αθέτησα, όμως, αυτό που είπα. Ας αποφασίσει ένας moderator ποιο είναι το καλύτερο για το φόρουμ.

Συνεχίστε τα ανέκδοτα. Ότι άλλο θέλετε, μέσω pm (όπως κάνουμε με τον status για παράδειγμα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ψιλοάκυρο, αλλά θα το πω. Δεν είναι ανέκδοτο, είναι από διαφήμιση μαγαζιού εδώ στη Λάρισα.

- Τι είνη ροζ, πουά και γκοργκλιέται στ' λάσπ?

- Η γκλοργκλοπάρδαλ.

το ακόλουθο είναι γρίφος και αστείο ταυτόχρονα!

Είστε στην Αφρική. Είστε δεμένος από ένα σκοινί και κρεμασμένος από ένα δέντρο. Το σκοινί είναι στερεωμένο στο έδαφος, ένα κερί καίει αργά-αργά το σκοινί κι ένα λιοντάρι περιμένει να γίνετε το γεύμα του.

Μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να μείνει άθικτο το σκοινί και... το λιοντάρι νηστικό;

lion01.jpg

λύση

lion02.jpg

Στον άλλον μπορεί να αρέσουν τα "χαχα". Γράφω ένα αστείο, σου λέει, μ' αρέσει να δω ότι είχε ανταπόκριση ή μ' αρέσει να δείξω στον άλλο ότι μου άρεσε το συγκεκριμένο.

Πας 10 πίξελ πιο πέρα και πατάς το +1.

το ακόλουθο είναι γρίφος και αστείο ταυτόχρονα!

Είστε στην Αφρική. Είστε δεμένος από ένα σκοινί και κρεμασμένος από ένα δέντρο. Το σκοινί είναι στερεωμένο στο έδαφος, ένα κερί καίει αργά-αργά το σκοινί κι ένα λιοντάρι περιμένει να γίνετε το γεύμα του.

Μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να μείνει άθικτο το σκοινί και... το λιοντάρι νηστικό;

lion01.jpg

λύση

lion02.jpg

έχει ξαναμπεί

Πας 10 πίξελ πιο πέρα και πατάς το +1.

Ναι αλλα το γαμ@@νο το -5 δεν μπορεις να το δεις, εχει ηδη κρυφτει, και εχουν τυχει απειρες περιπτωσεις (οχι εδω σε αλλα πιο "σοβαρα" θεματα), να καθομαι να διαβαζω, και καποια στιγμη να βλεπω καποιους να απαντανε (και χωρις quote) σε καποια μηνυματα που εγω δε διαβασα. Και αναγκαζομαι να τρεχω πισω τις σελιδες να βρω που διολο ειναι το κρυμμενο μηνυμα. Αφου ρε γαμωτο θα με αναγκασει να το διαβασω για να εχω συνεχεια στην εικονα της κουβεντας γιατι μου το κρυβεις (οχι εσυ το συστημα :-) )

Ειμαι τελειως κατα του κρυψιματος των μηνυματων, και το ομολογω, οταν βλεπω μηνυματα με αρκετα (3-4) πλην παω και κοτσαρω ενα συν (κι ας ειμαι καργα αντιθετος με το μηνυμα), απλα και μονο για να μεινει ανοικτο.

οταν βλεπω μηνυματα με αρκετα (3-4) πλην παω και κοτσαρω ενα συν (κι ας ειμαι καργα αντιθετος με το μηνυμα), απλα και μονο για να μεινει ανοικτο.

Έτσγιαϊας.:P

Επίσης αν θέλετε στον πίνακα ελέγχου σας μπορείτε να ρυθμίσετε να εμφανίζονται όλα τα μηνύματα ανεξαρτήτως βαθμολογίας, έτσι για να μη χάνετε τη ροή.

Ναι αλλα το γαμ@@νο το -5 δεν μπορεις να το δεις, εχει ηδη κρυφτει, και εχουν τυχει απειρες περιπτωσεις (οχι εδω σε αλλα πιο "σοβαρα" θεματα), να καθομαι να διαβαζω, και καποια στιγμη να βλεπω καποιους να απαντανε (και χωρις quote) σε καποια μηνυματα που εγω δε διαβασα. Και αναγκαζομαι να τρεχω πισω τις σελιδες να βρω που διολο ειναι το κρυμμενο μηνυμα. Αφου ρε γαμωτο θα με αναγκασει να το διαβασω για να εχω συνεχεια στην εικονα της κουβεντας γιατι μου το κρυβεις (οχι εσυ το συστημα :-) )

Ειμαι τελειως κατα του κρυψιματος των μηνυματων, και το ομολογω, οταν βλεπω μηνυματα με αρκετα (3-4) πλην παω και κοτσαρω ενα συν (κι ας ειμαι καργα αντιθετος με το μηνυμα), απλα και μονο για να μεινει ανοικτο.

Εγώ είμαι γενικά κατά της οποιασδήποτε ψηφοφορίας (εκτός από εκείνη που έκανε τον Χίτλερ καγκελάριο). Αλλά αυτή τη φορά, ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΜΜ;;;

Επίσης αν θέλετε στον πίνακα ελέγχου σας μπορείτε να ρυθμίσετε να εμφανίζονται όλα τα μηνύματα ανεξαρτήτως βαθμολογίας, έτσι για να μη χάνετε τη ροή.

Τωρα με εστειλες αδιαβαστο, ευχαριστω πολυ, παω να το αλλαξω :-)

Εγώ είμαι γενικά κατά της οποιασδήποτε ψηφοφορίας (εκτός από εκείνη που έκανε τον Χίτλερ καγκελάριο). Αλλά αυτή τη φορά, ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΜΜ;;;

Δεν ξες, κι ηταν κανενα απο τα καλα του Σταθη που με τρελαινουν αλλα πολυ κοσμο τους βγαζει απο τα ρουχα τους; :lol:

Επισκέπτης

Εντάξει αρκετά. Έγιναν τα reports, αποφάσισαν οι moderators, πάμε παρακάτω.

Ανέκδοτο:

Είναι ο Πάπας και βγαίνει τσάρκα με την αυτοκινητάρα του. Εκεί που πηγαίνουν λοιπόν, γυρνάει στον σωφέρ:

-Ψιτ. Που 'σαι παλικάρι; Πάτα λίγο γκάζι.

-Τι εννοείται Παναγιότατε;

-Πάτα λίγο, έτσι να το χαρούμε λιγάκι τ' αμάξι.

-Μα τι λέτε; Δε γίνονται αυτά. Πρέπει να πηγαίνω με το όριο.

-Πάτα ρε που σου λέω, ποιος θα μας την πει είσαι με τα καλά σου;

-Μα είστε δημόσιο πρόσωπο, δεν κάνει.

-Ρε σαχλαμάρα, γίνεται να φάει πρόστιμο ο Πάπας; Πάτα ρε που σου λέω!

-Λυπάμ...

-Κατέβα κάτω ρε, θα οδηγήσω εγώ. Ρε που μπλέξαμε...

Ανεβαίνει λοιπόν ο Πάπας στη θέση του οδηγού, κάθεται πίσω ο σοφέρ χεσμ...ς πάνω του. Αρχίζει ο Πάπας 100 χλμ/ώρα, 150 χλμ/ώρα, 200χλμ/ώρα! Περιπολικό, σειρήνες, κακό, τον σταματάει ένας τροχονόμος. Με το που ανοίγει το παράθυρο και τον βλέπει:

-Δίπλωμ...Ωχ, αμάν! Ε, με συγχωρείτε ένα λεπτό.

Βγάζει το κινητό, καλεί τον αρχηγό της αστυνομίας:

-Αρχηγέ! Εδώ τάδε. Έχω κάνει μεγάλη χαζομάρα αρχηγέ.

-Τι είναι ρε;

-Σταμάτησα έναν εδώ για υπερβολική ταχύτητα, αλλά τι να σας λέω, είναι πολύ σπουδαίο πρόσωπο.

-Ωχ το βλάκα. Ποιον σταμάτησες ρε; Κανένα βουλευτή;

-Όχι, τι λέτε, πολύ πιο σπουδαίο πρόσωπο.

-Αμάν, κανέναν υπουργό;

-Όχι, πολύ πολύ πιο σπουδαίο!

-Τον πρωθυπουργό ρε;!

-Όχι, σπουδαιότερο, σπουδαιότερο.

-Ρε, τον Ομπάμα έχεις σταματήσει, θα με τρελάνεις;

-Ποιον Ομπάμα, τι λέτε τώρα, είναι πολύ πιο σπουδαίος!

-Ε, λέγε ρε ποιος είναι, θα με τρελάνεις!

-Κοιτάξτε, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιος είναι,

αλλά φανταστείτε ότι έχει για οδηγό τον Πάπα!

ΥΓ. Ένα απλό συν δεν αρκεί γι' αυτό το ανέκδοτο. Περιμένω να διαβάσω τις αντιδράσεις σας. :P Μουαχαχαχα! :-)

έχει ξαναμπεί

νταξ λόγο έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνω να διαβάσω τις υπόλοιπες 490 σελίδες αυτού του thread! είμαι απαράδεχτος το ξέρω!

ps:ελπίζω κάποια μέρα να με συχωρέσετε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...