Highlander Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ...έγκλειστοι καιρό στις φυλακές ο Washcloud, o Lucifer κι ο Noname2010 πρόκειται να εκτελεστούν. Τελευταίο βράδυ πάει ο Hal9000 που είναι ο διευθυντής των φυλακών, και τους ρωτάει έναν-έναν τί θέλουν σαν τελευταία επιθυμία. Πάει πρώτα στον Wash κι αυτός του λέει "-Εγώ θέλω να περάσω το βράδυ με Πίτες Του Παππού", λέει ο Wash. "-Έγινε" λέει ο Hal και παραγγέλνει να φέρουνε καμμιά 10αριά πίτες. Πάει μετά στον Lucifer κι αυτός του λέει "-Εγώ θέλω να περάσω το βράδυ με Τσέχες". "-Έγινε" λέει ο Hal και παραγγέλνει να του φέρουν καμμιά δεκαριά γκόμενες. Πάει τέλος στον Noname κι αυτός του λέει "-Εγώ θέλω να περάσω το βράδυ με φούντα". "-Έγινε" λέει ο Hal και παραγγέλνει να του φέρουν καμμιά δεκαριά τσιγαριλίκια. Το πρωί πάει ο δεσμοφύλακας (paredwse) να πάρει τον Wash για την εκτέλεση. "-Όλα εντάξει;" τον ρωτάει. "-...δεν μπορώ να πω - αλλά άμα είχατε φέρει και κανένα αναψυκτικό ρε παιδιά, θα ήταν τέλεια". Μετά πάει και παίρνει και τον Luci. "-Όλα εντάξει;" τον ρωτάει. "-...δεν μπορώ να πω - αλλά άμα είχατε φέρει και καμμιά βαζελίνη ρε παιδιά, θα ήταν τέλεια". Και τέλος πάει να πάρει και τον Noname. "-Όλα εντάξει;" τον ρωτάει. "-...δεν μπορώ να πω - αλλά άμα είχατε φέρει και κανένα αναπτήρα ρε κωλόπαιδα, θα ήταν τέλεια". Καλά ο Paredwse δεν έκανε καμία προσπάθεια να τους βγάλει έξω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καλά ο Paredwse δεν έκανε καμία προσπάθεια να τους βγάλει έξω ; Δηλαδή εσύ περίμενες προκοπή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καλά ο Paredwse δεν έκανε καμία προσπάθεια να τους βγάλει έξω ; Kάποιος έπρεπε να πληρώσει γι αυτό. Σάκη. Τζάμπα (πιά) δεν δίνει ούτε η μάνα στο πατέρα. @washy:Μα αν υπήρχε αναφτήρ,δεν θάταν τούφα ρε συ,θάταν τεκές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Σε τι μοιαζει ο ελληνας με την γαλοπουλα? Φτανουν δεν φτανουν στα χριστουγεννα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 τι διαφορα έχει μια γυναικα από μια μπαταρία?? η μπαταρία έχει και θετική πλευρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ο σύζυγος στη γυναίκα του: - Μωρό μου, δεν αντέχω άλλο να σε βλέπω να τυραννιέσαι έτσι όλη μέρα στην κουζίνα. Κλείσε την πόρτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hanzo Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ο καπετάνιος Κοκκινογένης έχει ένα εμπορικό πλοίο και κάθεται με τον μούτσο παρέα καθώς το πλοίο του σχίζει τις θάλασσες. Σε μια στιγμή ο ναύτης που είναι πάνω στο κατάρτι φωνάζει : Μπροστά μας έχουμε ένα πειρατικό με περίπου 20 πειρατές επάνω. Μούτσο φέρε μου το κόκκινο πουκάμισο μου και σήμανε συναγερμό για μάχη λέει ο Κοκκινογένης. Συναντιούνται τα δύο πλοία και γίνεται μάχη φοβερή και αιματηρή. Κερδίζουν την μάχη τα παλικαριά του Κοκκινογένη και πάει ο μούτσος και τον ρωτάει . Καπετάνιε κερδίσαμε αλλά έχω μια απορία … γιατί ήθελες το κόκκινο πουκάμισο για την μάχη ? Μα φυσικά για να μην φαίνεται το αίμα από τα χτυπήματα στο κορμί μου και αποκαρδιωθούν τα παλικάρια μου λέει όλο περηφάνια ο Κοκκινογένης!!! Περνάνε κάποιες ώρες και φωνάζει ο ναύτης από το κατάρτι : Μπροστά μας έχουμε δέκα πειρατικά με περίπου 100 πειρατές επάνω το καθένα . Γυρνάει και ο καπετάνιος στον μούτσο και του λέει : Τράβα φέρε τώρα το καφέ το παντελόνι μου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 xaxaxa:lol: χέστηκε απάνω του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καλά ο Paredwse δεν έκανε καμία προσπάθεια να τους βγάλει έξω ; ανέκδοτο ήταν, όχι δελτίο ειδήσεων ρε παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ανέκδοτο ήταν, όχι δελτίο ειδήσεων ρε παιδιά Μας έμεινε αμανάτι ρε Τάσο,να τον πνίξουμε τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ποιόν. Τον Χάιλάντερ - για τον Πάρεδώσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ποιόν. Τον Χάιλάντερ - για τον Πάρεδώσε; Ο περαδώθε αχτοφτόνησε μόνος του,ό,τι περισώσουμε απ' τον Σάκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 "...Κερατούκλη...Είσαι και σπαμμεριάρης..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noname2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Φαντομάριος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z.a.z.a.s Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δύο παπάδες κάθονται στην άκρη του δρόμου κρατώντας ένα πανό που γράφει: "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΔΡΟΜΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ". Περνάει ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός μόλις τους βλέπει βγάζει το κεφάλι από το παράθυρο και τους φωνάζει: - Πηγαίντε σπίτια σας ρε παλαβοί που θέλετε να σώσετε και τον κόσμο. Μόλις τους προσπερνάει ακούγονται για λίγο φρένα και λάστιχα να στριγγλίζουν και ξαφνικά δεν ακούγεται τίποτα. Οπότε γυρνάει ο ένας παπάς και λέει στον αλλό. - Μήπως να γράφαμε καλύτερα "ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΚΡΕΜΟΣ"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.