Kasrith Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 καλο καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 για να δω, εδώ γράφουμε ανέκδοτα; Ναι, εδώ: τρισμέγιστο, δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί: στον οδοντίατρο: - γιατρέ, τα δόντια μου είναι κατακίτρινα, και δεν λευκαίνουν με τίποτα... - εεεε, τι να σας πω... να φοράτε καφέ γραβάτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 για να δω, εδώ γράφουμε ανέκδοτα; Ναι, εδώ: τρισμέγιστο, δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί: στον οδοντίατρο: - γιατρέ, τα δόντια μου είναι κατακίτρινα, και δεν λευκαίνουν με τίποτα... - εεεε, τι να σας πω... να φοράτε καφέ γραβάτα. πλακα στην πλακα αλλα γτ νομιζεις οτι οι μαυροι φαινεται να εχουν καταλευκα δοντια; οχι δεν ειναι πιο ασπρα απο τα δικα μας απλα κανουν μεγαλυτερη αντιθεση με το δερμα τους, η ειναι κοινο μυστικο το να φοραει μια γυναικα σκουρο κραγιον να μην φαινονται τα δοντια της κιτρινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 μου θύμισες κάτι παιδικά ανέκδοτα με μαύρους. ένας λευκός κοροϊδεύει έναν μαύρο: -ξέρεις γιατί είσαι μαύρος παντού εκτός από τις παλάμες και τις πατούσες σου; Γιατί όταν σε έβαφε ο θεός, πατούσες στα 4 και τα σημεία αυτά δεν βάφτηκαν. - ... - ξέρεις γιατί τα ρουθούνια σου είναι μεγάλα; Γιατί για να σε βάψει ο θεός, σε κρατούσε με τα δυό του δάχτυλα από τα ρουθούνια - ... - εσύ ξέρεις γιατί είσαι λευκός και μόνο η κ*λοτρυπίδα σου είναι μαύρη; - ... - γιατί όταν σε γάμησα ήμουν φρεσκοβαμμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zinas Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 - Γιαννακήηηη... πως τον είπαμε εκείνο το Γερμανό που μου έχει πάρει τα μυαλά? - Αλτσχάιμερ γιαγιά, αλτσχάιμερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 μου θύμισες κάτι παιδικά ανέκδοτα με μαύρους. ένας λευκός κοροϊδεύει έναν μαύρο: -ξέρεις γιατί είσαι μαύρος παντού εκτός από τις παλάμες και τις πατούσες σου; Γιατί όταν σε έβαφε ο θεός, πατούσες στα 4 και τα σημεία αυτά δεν βάφτηκαν. - ... - ξέρεις γιατί τα ρουθούνια σου είναι μεγάλα; Γιατί για να σε βάψει ο θεός, σε κρατούσε με τα δυό του δάχτυλα από τα ρουθούνια - ... - εσύ ξέρεις γιατί είσαι λευκός και μόνο η κ*λοτρυπίδα σου είναι μαύρη; - ... - γιατί όταν σε γάμησα ήμουν φρεσκοβαμμένος. Και η άλλη η καφρίλα που λέει: Πόσο καιρό κάνει μια μαύρη να χέσει? 9 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Τύπος στο μπαρ, μόνος, μόλις κάθισε. Προσπαθεί να ανοίξει κουβέντα με τον μπάρμαν. - Τι θα γίνει τε φίλε με το ΔΝΤ? Πού θα πάει αυτήν η κατάσταση? Και αυτός ο Γιωργάκης... -Όπα, όπα φίλε. Στο μπαρ μου απαγορεύονται πολιτικές συζητήσεις. Ανασκουμπώνεται λίγο ο δικός μας ... -Είδες το αγώνα χθες? Τι έκανε ρε η Ολυμπιακάρα? Τον γά..... -Έλα να σου πω, αθλητικά... κομμένα. Στο μπαρ μου απαγορεύονται. Τα ψιλοπαίρνει ο δικός μας, -Ρε φίλε, του λέει, να σε ρωτήσω κάτι? Σεξουαλικά, επιτρέπονται εδώ? -Ε, εννοείται ρε φίλε. Ε άντε γαμήσου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Τύπος στο μπαρ, μόνος, μόλις κάθισε. Προσπαθεί να ανοίξει κουβέντα με τον μπάρμαν.- Τι θα γίνει τε φίλε με το ΔΝΤ? Πού θα πάει αυτήν η κατάσταση? Και αυτός ο Γιωργάκης... -Όπα, όπα φίλε. Στο μπαρ μου απαγορεύονται πολιτικές συζητήσεις. Ανασκουμπώνεται λίγο ο δικός μας ... -Είδες το αγώνα χθες? Τι έκανε ρε η Ολυμπιακάρα? Τον γά..... -Έλα να σου πω, αθλητικά... κομμένα. Στο μπαρ μου απαγορεύονται. Τα ψιλοπαίρνει ο δικός μας, -Ρε φίλε, του λέει, να σε ρωτήσω κάτι? Σεξουαλικά, επιτρέπονται εδώ? -Ε, εννοείται ρε φίλε. Ε άντε γαμήσου!! παλιό αλλα καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 κλεμμένο από σάητ με μεγάλη συλλογή ξενέρωτων ανεκδότων, με αυτό όμως γέλασα: Πάει μια μέρα μια γυναίκα που εύκολα ενδίδει ερωτικά να εξομολογηθεί στον παπά του χωριού της. Της λέει ο παπάς: - Για πες μου κορίτσι μου τις αμαρτίες σου. - Μεγάλη η αμαρτία μου πάτερ, να πήγα με τον άντρα της γειτόνισσας μου... - Δεν πειράζει τέκνο μου συγχωρείται η αμαρτία σου. - Έκανα όμως και μια ακόμη αμαρτία πήγα και με τον μανάβη του χωριού. - Συγχωρούνται οι αμαρτίες σου. - Εεεεε, έκανα και μια άλλη αμαρτία πήγα και με τον χασάπη του χωριού. Λέει τέλος πάντων στον πάτερ με όλους όσους πήγε. - Να όμως πάτερ η πιο μεγάλη μου αμαρτία είναι ότι πήγα ακόμη και με τον παπά του διπλανού χωριού... Και της απαντάει ο παπάς: - Γιατί μωρή, το δικό σου το χωριό παπά δεν έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Σωστη η εικονα, λαθος το τελος του ανεκδοτου, οπου δειχνοντας το χερι οπως η εικονα με τα 2 υποτιθεμενα κομμενα δαχτυλα, να πει πιασε 4 μπυρες (και οχι 10). Διοτι ως ξυλουργος, ε ειπαμε, να χασει 1-2 δαχτυλα, τωρα ειναι να εχει χασει απο 3 δαχτυλα στο καθε χερι, χεστα, αυτος δεν ειναι ξυλουργος αλλα δημοσιος κινδυνος. Παιδιά το ανεκδοτο ειναι παει ενας λεγεωνάριος σε ενα μπαρ και λέει πιάσε πέντε μπύρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 * Two atoms are walking down the street and they run in to each other. One says to the other, "Are you all right?" "No, I lost an electron!" "Are you sure?" "Yes, I'm positive!" * A neutron goes into a bar and asks the bartender, "How much for a beer?" The bartender replies, "For you, no charge." * Descartes walks into a bar. The bartender says "Hey pal, want a beer?" Descartes replies "I think not." and disapears. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Höfdingadrapa Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 A termite goes to a bar and asks for the bar tender. Ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SweeT_DreamS Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 * Two atoms are walking down the street and they run in to each other. One says to the other,"Are you all right?" "No, I lost an electron!" "Are you sure?" "Yes, I'm positive!" * A neutron goes into a bar and asks the bartender, "How much for a beer?" The bartender replies, "For you, no charge." * Descartes walks into a bar. The bartender says "Hey pal, want a beer?" Descartes replies "I think not." and disapears. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish jhgfgjkκξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 An Irishman walks out of a bar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 An Irishman walks out of a bar. Μιας κ είπες για Ιρλανδούς.. Mike Tyson walks into an irish pub. He shouts iam mike tyson i have 26 million pounds and i only sleep with white women Paddy walks up to him and whispers in his ear. Mike punches him and knocks him out. When paddy comes round his mates ask him what hes said and paddy replied. Yeah if i had 26 pounds i wouldnt fuck niggers either. "Your glass is empty O'Flaherty, will you be having another?" "And why would I be wanting two empty glasses?" replied O'Flaherty. Ελληνικα Lessons how to speak Irish: Speak english, drinking lot of alcohol and ending every sentence with the word "bastard" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.