bnvdarklord Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 new avatar suggestiοn Kαλα τοσο καιρο που εβλεπα το avatar του νομιζα οτι ελεγε geforce απο κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Τον έχει φάει η Nvidia, γι' αυτό του πρότεινα αλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Kαλα τοσο καιρο που εβλεπα το avatar του νομιζα οτι ελεγε geforce απο κατω χαχαχα αληθεια? Τον έχει φάει η Nvidia, γι' αυτό του πρότεινα αλλαγή φιλε μου εβαλες ιδεες αλλα το insomnia λεει οτι ειναι πολυ μεγαλο για avatar... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 αληθεια? ...εμ τί νόμισες, σε δουλεύει; Και 'γω πχ μια απ' τα ίδια, τζιφορς το έβλεπα. Και πιθανώς κι ο κόσμος όλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 εγώ στην αρχή δεν το είχα προσέξει μετά απο ένα χρόνο ... (τα gif απαγορεύονται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 δεν απαγορεύονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 μαλον επιδι ο εγκέφαλος κοιταει το πρώτο και τελευταίο γραμμα και το μεγεθος της λεξης... GEORGE GEFORCE τορα που τα βλεπω μιαζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ...κοίτα ν' αρχίσεις να συστήνεσαι Geforce στα καλά καθούμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 χαρούλες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Κυριούλα μπαίνει στον μπακάλη της γειτονιάς, τον καλημερίζει και του ζητάει μισό κιλό τυρί Αλτσχάιμερ. Εμβρόντητος ο μπακάλης της απαντάει ότι δεν έχουν τέτοιο τυρί. "Μα πώς!" αναφωνεί η κυριούλα." Προχθές πάλι αγόρασα από σας αυτό τυρί!" Ο μπακάλης προσπαθεί να της εξηγήσει ότι μάλλον κάνει κάποιο λάθος, διότι αυτός ποτέ δεν έχει φέρει τέτοιο τυρί και στο τέλος της λέει: "Μήπως το αγοράσατε από τον Βασιλόπουλο και δεν το θυμάστε;" Απογοητευμένη, φεύγει και πάει στον Βασιλόπουλο. Κατευθύνεται στον πάγκο των τυριών και ζητάει και πάλι 1/2 κιλό τυρί Αλτσχάιμερ. Ο υπάλληλος ευγενικότατα της απαντάει ότι δεν έχουν τέτοιο τυρί. "Μα πώς!" αναφωνεί η κυριούλα. "Προχθές πάλι αγόρασα από σας αυτό τυρί!" Αφού γίνεται μια ψιλοφασαρία , η κυριούλα ζητά τον διευθυντή του καταστήματος. Έρχεται ο διευθυντής, της επαναλαμβάνει τα ίδια, η κυριούλα έχει πλέον απογοητευτεί πλήρως και ανήμπορη να επιμείνει πλέον, καταλήγει: "Τι να σας πω βρε παιδιά μου..." Φέρνει το δάχτυλο στο κεφάλι... "Έχω κι αυτό το Έμενταλ που με ταλαιπωρεί...!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 καλώς τον πυροσβέστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 αστείο αλλά black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δύο τύποι με τη νόσο Alzheimer βρίσκονται στην παραλία. Καθώς περπατούν λέει ο ένας : - Πάω να πάρω ένα παγωτό. - Πάρε μου κι εμένα ένα, του λέει ο δεύτερος. - Ρε φίλε, ευχαρίστως να σου πάρω, αλλά πώς να το θυμηθώ; - Θα το λες συνέχεια από μέσα σου. - Έγινε, τι παγωτό θέλεις; - Κρέμα - φράουλα. Φεύγει λοιπόν ο ένας για να πάρει τα παγωτά και καθώς προχωράει μονολογεί: - Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα... Καθώς έχει ήδη απομακρυνθεί του φωνάζει ο άλλος : - Πες τους, σε παρακαλώ, να βάλουν και λίγη σαντιγύ. - Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ. - ...και λίγο σιρόπι... ακούει μετά από λίγο. - Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι... Μετά από κανένα μισάωρο τέλος πάντων επιστρέφει κρατώντας δύο τυρόπιτες. - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;; ρωτάει ο πρώτος, φανερά εκνευρισμένος. - Οι τυρόπιτες που ζήτησες. - Η COCA-COLA ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 αυτό μάλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ...κοκακόλα με τυρόπιτα και σ' άρεσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.