Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Είσαι σίγουρος πως ήταν Κύπριος; Γιατί κάτι δε μου ακούγεται καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Είσαι σίγουρος πως ήταν Κύπριος; Γιατί κάτι δε μου ακούγεται καλά. Είναι η επέτειος σήμερα δεν γίνεται να ανεβάσουμε ανέκδοτο με Πόντιο, ντροπή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos2710 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Το βρηκα σε αλλο forum και το αφιερωνω εξαιρετικα σε καποια ψυχη εδω. Ένας τουρίστας βρέθηκε σ' ένα petshop και κοίταζε τα ζωάκια. Κάποια στιγμή μπαίνει ένας κύριος και ζητάει έναν Excel-χιμπατζή. Ο πωλητής έγνεψε καταφατικά, χάθηκε για λίγο κι επέστρεψε μ' έναν χιμπατζή λέγοντας "15.000 ευρώ, παρακαλώ!". Ο πελάτης πλήρωσε κι έφυγε με το χιμπατζή. Έκπληκτος ο τουρίστας απευθύνθηκε στον πωλητή: "Πολύ ακριβός ο χιμπατζής, γιατί;" "Ο χιμπατζής αυτός είναι τέλειος στο Excel. Προγραμματίζει με ελάχιστα λάθη, πολύ γρήγορα και με μικρό κόστος" του απάντησε ο πωλητής. Ο τουρίστας πρόσεξε έναν άλλον χιμπατζή σε κλουβί με τιμή 25.000 ευρώ. "Ω, αυτός είναι ακόμη πιο ακριβός, τι κάνει αυτός;" ρώτησε πάλι. "Αυτός είναι ειδικός στον προγραμματισμό web. php, java, html, τα παίζει στα δάχτυλά του" απάντησε ο πωλητής. > Σε λίγο το μάτι του τουρίστα έπεσε σ' έναν άλλον χιμπατζή, του οποίου η τιμή ήταν 50.000 ευρώ. Απευθύνθηκε και πάλι στον πωλητή, λέγοντάς του "αυτός κοστίζει περισσότερο απ' ό,τι οι άλλοι δυο μαζί. Τι ακριβώς κάνει αυτός;". Ο πωλητής του απάντησε: "Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον έχω δει ποτέ να κάνει κάτι,έχω προσέξει όμως πως οι άλλοι χιμπατζήδες τον φωνάζουν Moderator..." Super !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 ...πολύ δυνατό, για τελευταίο σου ποστ, Γιάννη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 παίζει να το έχουμε ξαναδεί αλλά με administrator, πράγματι δυνατό ανέκδοτο http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2964575&postcount=3569 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 παίζει να το έχουμε ξαναδεί αλλά με administrator, πράγματι δυνατό ανέκδοτο http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2964575&postcount=3569 Ας το αφιερωσουμε και σε αυτον λοιπον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Επικαιρο, οχι πολυ αστειο, απο τα και καλα 'εξυπνα' Συζητανε ο Στιβ Τζομπς με τον Μπιλ Γκειτς και λεει ο Μπιλ Γκειτς -Αυριο θα παω στην τραπεζα για ενα δανειο -Καλα, τι το θες το δανειο? -Δεν το θελω εγω, η τραπεζα το θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ας το αφιερωσουμε και σε αυτον λοιπον.... α εσύ πας φιρί-φιρί να μην ξαναμπείς καν στο Ίντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Επικαιρο, οχι πολυ αστειο, απο τα και καλα 'εξυπνα' Συζητανε ο Στιβ Τζομπς με τον Μπιλ Γκειτς και λεει ο Μπιλ Γκειτς -Αυριο θα παω στην τραπεζα για ενα δανειο -Καλα, τι το θες το δανειο? -Δεν το θελω εγω, η τραπεζα το θελει http://www.sadanduseless.com/2010/05/steve-jobs-vs-bill-gates/ δες την συλλογή με τις photos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Είσαι σίγουρος πως ήταν Κύπριος; Γιατί κάτι δε μου ακούγεται καλά. Σίγουρα κύπριος και μάλιστα παίζει να τον έλεγαν δημήτρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Σίγουρα κύπριος και μάλιστα παίζει να τον έλεγαν δημήτρη. ...για το όνομα ίσως να παίζει - αυτό που είναι ΒΕΒΑΙΟ είναι πως όταν βγήκε (το ανέκδοτο), η εκατοντάχρονη ήταν ακόμα παρθένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ο Μήτσος ο βοθρατζής ξεκινά με τον βοηθό του τον Γιακουμή για να ξεβουλώσουν έναν βόθρο. Με το που φθάνουν ο Μήτσος φοράει μια μάσκα και βουτάει μέσα στον βόθρο. Σε δυο λεπτά βγάζει το κεφάλι από τα σκατά και λέει στον Γιακουμή: - Φέρε μου το κατσαβίδι. Ξαναπέφτει μέσα. Μετά από λίγο βγάζει το κεφάλι και λέει στον Γιακουμή: - Φέρε την πένσα. Ξαναπέφτει μέσα. Αφού ζήτησε κι αλλά εργαλεία από τον Γιακουμή σε είκοσι λεπτά τελειώνει και βγαίνει από το βόθρο. Όπως σκουπιζόταν γυρίζει στον Γιακουμή και λέει: - Κοίτα κωλόπαιδο να μάθεις γρήγορα την δουλειά, γιατί μια ζωή εργαλεία θα δίνεις. . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 ...τελείως demotivational o Μήτσος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ο Μήτσος ο βοθρατζής ξεκινά με τον βοηθό του τον Γιακουμή για να ξεβουλώσουν έναν βόθρο.Με το που φθάνουν ο Μήτσος φοράει μια μάσκα και βουτάει μέσα στον βόθρο. Σε δυο λεπτά βγάζει το κεφάλι από τα σκατά και λέει στον Γιακουμή: - Φέρε μου το κατσαβίδι. Ξαναπέφτει μέσα. Μετά από λίγο βγάζει το κεφάλι και λέει στον Γιακουμή: - Φέρε την πένσα. Ξαναπέφτει μέσα. Αφού ζήτησε κι αλλά εργαλεία από τον Γιακουμή σε είκοσι λεπτά τελειώνει και βγαίνει από το βόθρο. Όπως σκουπιζόταν γυρίζει στον Γιακουμή και λέει: - Κοίτα κωλόπαιδο να μάθεις γρήγορα την δουλειά, γιατί μια ζωή εργαλεία θα δίνεις. . . . πολυ παλιο, και μεταφορά απο τον κινηματογράφο με τον κώστα τσάκωνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.