Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Τοτός αντί να σπουδάζει στην Αμερική, γλεντούσε τα λεφτά του πατέρα ,ούτε που πάτησε στην Ιατρική Σχολή. Όταν έφτασε αυτό στα αυτιά του πατέρα του, πήρε τελεσίγραφο πως κόβονται οι επιδοτήσεις και μέσα σε ένα μήνα θα πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα με το πτυχίο , αλλιώς…

Ο Τοτός δεν είχε τι άλλο να κάνει από το να εκτυπώσει ένα πτυχίο μόνος του και να πάει βοηθός στον γείτονα του τον γιατρό αφιλοκερδώς μπας και μάθει τίποτα.

Κρατούσε ένα τεφτέρι με σημειώσεις.

Όταν κάποιος πελάτης είχε πονοκέφαλο και ο γιατρός του έδινε ασπιρίνες, ο Τοτός το σημείωνε. Αν είχε πόνο στην πλάτη και του έδινε έμπλαστρο , αυτός το έγραφε, για τον πονόλαιμο γαργάρες, για τον βήχα σιρόπι, κλπ.

Όταν γύρισε στο χωρίο προς μεγάλη του έκπληξη είδε πως ο πατέρας του είχε ανοίξει και ιατρείο Tι να κάνει , κρέμασε το πτυχίο και…άρχισε να δέχεται τους συγχωριανούς. Όλως παραδόξως τα πράγματα πήγαιναν καλά.

Με τις σημειώσεις του οι περισσότερες παθήσεις γιατρεύονταν και είχε βγάλει καλό όνομα.

Μια μέρα όμως μπήκε κάποιος που μιλούσε βραχνά.

-Γιατρέ , όπως έτρωγα σαφρίδια κατάπια ένα αγκάθι και μου καρφώθηκε στον λαιμό.

-Μάλιστα, λέει ο Τοτός και ανοίγει το τεφτέρι.

-Αγκάθι από σαφρίδια…. αγκάθι από σαφρίδια…. αγκάθι από σαφρίδια….τίποτα.

Αποφάσισε να ανοίξει στην τύχη .Κλείνει τα μάτια , ακουμπά το δάχτυλο σε μια σελίδα , διαβάζει:

ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑΤΙΚΑ --> ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ.

-Βάλτε ένα έμπλαστρο , λέει.

-Που;

-Εεε… κάνε ένα μπάνιο και κόλλησε το στον λαιμό σου.

Τι να κάνει ο άνθρωπος ,πάει σπίτι, κάνει ένα μπάνιο, πάει στον καθρέφτη, όπως ανοίγει το έμπλαστρο του πέφτει και του κολλά πάνω στα @@ του.

Τρέχει γρήγορα στον γιατρό με το μπουρνούζι.

-Γιατρέ, δες τι έπαθα, λέει βραχνιασμένος.

-Α, δεν είναι τίποτα θα σας βοηθήσω, λέει ο Τοτός και του το τραβά απότομα με όλη του την δύναμη.

-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Φωνάζει δυνατά ο ασθενής και πετάγεται το αγκάθι από τον λαιμό του κάτω στο πάτωμα.

-Αυτό ήταν , λέει ο Τοτός και γράφει στο τεφτέρι:

ΑΓΚΑΘΙ ΑΠΟ ΣΑΦΡΙΔΙΑ --> ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ ΣΤΑ @@.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης

Αυτό πρέπει να είναι το χειρότερο ανέκδοτο που άκουσα ποτέ μου.

Αυτό πρέπει να είναι το χειρότερο ανέκδοτο που άκουσα ποτέ μου.

Νταξ μωρε δεν ειναι και το καλύτερο αλλά όχι και το χειρότερο... δύσκολε εσυ :-(

Νταξ μωρε δεν ειναι και το καλύτερο αλλά όχι και το χειρότερο... δύσκολε εσυ :-(

Δεν έχεις ακούσει το χειρότερο .

Είναι ένας σκίουρος πάνω σε ένα πεύκο ..Αγναντεύει ,αγναντεύει ,αγναντεύει .....Αγναντεύει .Σε κάποια φάση βλέπει κάτω μία αγελάδα .Ξεκινάει η αγελάδα και σκαρφαλώνει το πεύκο και έχει μείνει μαλάκας ο σκίουρος .Έρχεται κάθετε διπλά του και του λέει : Καλημέρα σκίουρε .

Ο σκίουρος σοκαρισμένος :

Μα καλά αγελάδα δεν είσαι?Τι κάνεις πάνω στο δεντρό ?

-Αγελάδα :Ήρθα να φάω μήλα

-Σκίουρος : Μα εδώ είναι πεύκο

-Αγελάδα : Έφερα τα δικά μου ......

Επίκαιρο:

Μετα την κατακραυγη του κοσμου, αποφασισανε οι πολιτικοι αρχηγοι να ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΚΑΤΙ στη Βουλη. Λεει ενας υπουργος : Να βγαλουμε αυτες τις κουρτινες και να βαλουμε αλλες πιο φωτεινες. Το κανανε. Λεει ενας αλλος : Ν΄ αλλαξουμε χαλια, να βαλουμε περσικά δεν θα ακουγονται και οι τσακωμοι ! Εγινε κι αυτο. Αλλος : Να αλλαξουμε τα φωτα να βαλουμε πολυχρωμες λαμπες! Εγινε και τουτο. Η γριουλα η καθαριστρια, καθοτανε σε μια γωνια και κοιταγε με απορια.

"Γιατι κοιτας ετσι γιαγια"; τη ρωταει ο Παπαντρεου.

"Ακου παιδακι μου", του λεει εκεινη. :

" Πριν δουλεψω εδω, ημουνα καθαριστρια σε μπουρδελλο, κι οταν δεν πηγαινανε καλα οι δουλιες, δεν αλλαζαμε διακοσμηση, πουτανες αλλαζαμε" !

btw,ας ξαναέχει ειπωθεί,δεν πειράζει,καθότι

>επανάληψις μήτηρ μαθήσεως

Είναι ένας σκίουρος πάνω σε ένα πεύκο ..Αγναντεύει ,αγναντεύει ,αγναντεύει .....Αγναντεύει .Σε κάποια φάση βλέπει κάτω μία αγελάδα .Ξεκινάει η αγελάδα και σκαρφαλώνει το πεύκο και έχει μείνει μαλάκας ο σκίουρος .Έρχεται κάθετε διπλά του και του λέει καλημέρα σκίουρε .

ρε αυτό είναι από τα καλύτερα!

Είναι ένας σκίουρος πάνω σε ένα πεύκο ..Αγναντεύει ,αγναντεύει ,αγναντεύει .....Αγναντεύει .Σε κάποια φάση βλέπει κάτω μία αγελάδα .Ξεκινάει η αγελάδα και σκαρφαλώνει το πεύκο και έχει μείνει μαλάκας ο σκίουρος .Έρχεται κάθετε διπλά του και του λέει καλημέρα σκίουρε .

Προσυπογραφω, εχω λιωσει :lol:

Είναι ένας σκίουρος πάνω σε ένα πεύκο ..Αγναντεύει ,αγναντεύει ,αγναντεύει .....Αγναντεύει .Σε κάποια φάση βλέπει κάτω μία αγελάδα .Ξεκινάει η αγελάδα και σκαρφαλώνει το πεύκο και έχει μείνει μαλάκας ο σκίουρος .Έρχεται κάθετε διπλά του και του λέει : Καλημέρα σκίουρε .

Τα ζωάκια του δάσους κρατούν φακούς και φανάρια και εξερευνούν το δάσος, καθώς πριν λίγο έσκασε η είδηση πως εδώ και μέρες έχει χαθεί ο λαγός.

Αμέσως λοιπόν οργανώθηκε ομάδα διάσωσης προς ανεύρεσή του.

Κάποια στιγμή, έρχεται η ιδέα στη σαύρα να ανέβει σε κάνα δέντρο μπας και δει καλύτερα από ψηλά.

Εκεί που ανεβαίνει, περνάει δίπλα από μια κουφάλα και βλέπει από μέσα φως. Κοιτάει, ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ; (Όχι, μαντέψτε). Το λαγό!!!

-Εδώ είσαι ρε μαλάκα λαγέ και σε ψάχνουμε όλη νύχτα, που εξαφανίστηκες; Και τι μυρίζει έτσι;

-Άααασε σαύρααααα... Μάντεψε τι βρήκα τις προάλλες κάτω από την πέρα βελανιδιά να πούμε....

-Τι βρήκες;

Ο λαγός σηκώνει από δίπλα του ένα οχτάφυλλο με το χόρτο να ξεχειλίζει και να μοσχοβολά.

-Χασισάκι... Φίνο πράμα εεεε...

-Καλά μαλάκας είσαι; Εμείς έχουμε ανησυχήσει και εσύ κάθεσαι και την πίνεις;

-Κάνε μια τζούρα μωρή σαύρα να χαλαρώσεις γιατί πολύ νευρική σε βρίσκω.

-Δε γαμιέται, αφού είσαι καλά, φέρε.

Πιάνει η σαύρα, φύσα ρούφα τράβατόνε κτλ, να 'σου και πατάνε και το δεύτερο, να σου και ανάβουν και το τρίτο, δεν αργεί η σαύρα να γίνει κομμάτια.

Κάπου εκεί την έχει πιάσει και η δίψα από το πολύ φούμο.

-Λαγέ, εγώ πάω μια στη λίμνη να πιω νερό, ξεράθηκε το στόμα μου.

-Κάνε δουλειά σου, κι άμα θες ξαναέλα, έχουμε τόννους ακόμα...

Πάει η σαύρα στη λίμνη, φλιτς φλιτς με τη γλωσσίτσα πίνει νερό, εκεί που πίνει, ξαφνικά βγάζει το κεφάλι μέσα απ' τη λίμνη ο κροκόδειλας.

-Τι έγινε σαύρα, τον βρήκατε το λαγό;

-Τον βρήκα εγώ, είχε κλειστεί σε μια κουφάλα και την έπινε τόσες μέρες. Δοκίμασα κι εγώ, γαμώ τα χόρτα ε.

-Αλήθεια λες; Μήπως να πάω κι εγώ;

-Ναιιι ρε φίλε, πήγαινε ρε, έχει πάρα πολύ.

Σηκώνεται ο κροκόδειλος, πάει στο δέντρο, βλέπει την κουφάλα και χτυπάει να βγει ο λαγός.

Ο λαγός βγάζει το κεφάλι του έξω, κοιτάει τον κροκόδειλο...

-ΚΑΛΑ, ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΗΠΙΕΣ ΜΩΡΗ ΣΑΥΡΑ;

Μια φορά ένας τύπος καθόταν σε ένα μπαρ. Εκεί που καθότανε και έπινε το ποτό του μπαίνει μια τύπισσα με φοβερό κορμί! Τρελάθηκε!

Πάει δίπλα της να της μιλήσει, γυρνάει αυτή το κεφάλι της και τότε ο τύπος τρελαίνεται, η τύπισσα είχε απίστευτο κορμί αλλά η φάτσα της ήταν αίσχος.

Οπότε την ρωτάει:

- Που το έφτιαξες αυτό το κορμί κούκλα μου;

- Στο κολυμβητήριο... απαντάει αυτή

- Και το κεφαλάκι;

Δεν το βουτάμε καθόλου μέσα;

Ένα κακό ανέκδοτο που θυμήθηκα:

Τι κάνει ένας τυφλός πάνω απο έναν τρίφτη τυριού?

Προσπαθεί να διαβάσει τι σκατά λέει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...