Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. να είστε όλοι καλά.

Κι όπως είπε κι ο Oscar_Mike πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας ...

Για να δούμε αν σας αρέσει αυτό ( πάντα ελπίζωντας να μην γράφτηκε σε σελίδα που δεν πήρα χαμπάρι ε !!! )

Ο Τοτός όπως είναι φυσικό έμεινε μετεξεταστέος και πήγε στο σχολείο για προφορικές εξετάσεις. Ετοίμασε τα σκονάκια του τα έβαλε στην καρέκλα κάτω από τα πόδια του και περίμενε τον δάσκαλο- εξεταστή .

Ο δάσκαλος (στουρνάρι κι αυτός ) ετοίμασε κι αυτός τις ερωτήσεις - απαντήσεις σε ένα σκονάκι μέσα στο χέρι του ώστε να μην εκτεθεί ότι δεν τις ξέρει απέξω και πήγε στην αίθουσα.

Ρωτάει ο Δάσκαλος : Για πες μου παιδί μου πόσες πλευρές έχει ο ρόμβος ?

Ο Τοτός παίρνει μια κλεφτή ματιά στο σκονάκι ξύνοντας ντεμέκ το μέτωπό του και απαντάει : 4 κύριε καθηγητά !

Κοιτάει κι ο δάσκαλος το δικό του : Μπράβο παιδί μου. Για πες μου τώρα …στους πόσους βαθμούς βράζει το νερό ?

Ξανά ο Τοτός κοιτάει το σκονάκι βλέπει … « βρασμός νερού => 100 βαθμοί » …στους 100 κύριε καθηγητά !

Κοιτάει κι ο δάσκαλος το σκονάκι του … εε λυπάμαι παιδί μου …λάθος … στους 90 βαθμούς.

Ωχ λέει ο Τοτός , λάθος θα είδα … ξανασκύβει στο σκονάκι βλέπει « βρασμός νερού => 100 βαθμοί » . Κύριε επιμένω … στους 100 βαθμούς βράζει το νερό !

Ξανακοιτάει ο δάσκαλος το σκονάκι του … όχι παιδί μου λάθος …στους 90 !!!

Ρε γ@μώτη μου τι έπαθα σκέφτεται ο Τοτός…ξανακοιτάει « βρασμός νερού => 100 βαθμοί » … κύριε επιμένω … είμαι σίγουρος … στους 100 !!!

ΩΩΩΩΩ ρε παιδί μου …επιμένεις κιόλας ….. λέει ο δάσκαλος κοιτάζωντας ξανά το σκονάκι του …. Γυρνάει από την άλλη βλέπει καλύτερα και λέει :

Α ναι ρε συγγνώμη στους 100 βράζει το νερό … στους 90 βράζει η ορθή γωνία !!!

Έγραψες φίλε. Πάρα πολύ καλό. Αλήθεια γέλασα. :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ΜΕΣΑ!!! Μετά το σχόλασμα.

Μόλιθ σχολάθεις, με την παδέα θου πίθω από την δουλεία θου, θα θου δείξθω εγώ..:Ρ

Δεν το κατάλαβες μάλλον γιατί το παιδί που το έγγραψε δεν έχει βάλει σωστά σημεία στίξης. Στο τηλέφωνο μιλάει ο Ιουδας και όχι ο Χριστός (πιστευω εκει μπερδεύεσαι)

αυτό το κατάλαβα, δεν κατάλαβα αυτό που είπε ο Ιούδας στο τέλος για την ανάσταση :P..

αυτό το κατάλαβα, δεν κατάλαβα αυτό που είπε ο Ιούδας στο τέλος για την ανάσταση :P..

...μια μαλακία (για ανέκδοτο), γεμάτο σπόντες/σκηνές υπερβολής -υποτίθεται- πως είναι.

Εξυπνάδες κετς.

Δεν έχει κάτι να "καταλάβεις" (ούτε να γελάσεις ιδιαίτερα).

Ποδαρίσιο χούμορ.

(επί της δε Ανάστασης, πως λέμε ρε παιδί μου εμείς έτσι στο φυσιολογικό "άντε και καλή", ε έτσι πέταξε ο Τζούντας μια χοντρή σπόντα -την οποία φυσικά πιάνουμε μόνο 'μεις- για το χουνέρι που ετοίμαζε του Μανωλάκη : δώσιμο/σύλληψη/Γολγοθάς/σταυρώματα/Αναστάσεις, κι όλοι ζήσαν καλά, κι εμείς δεν την παλεύουμε με τ' ανέκδοτα).

παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. να είστε όλοι καλά.

Έγραψες φίλε. Πάρα πολύ καλό. Αλήθεια γέλασα. :lol:

;) είναι από τα αγαπημένα μου ..άλλο να το λες όμως και άλλο να το γράφεις...

by far τα καλυτερα 3 ανεκδοτα με τον Μυστικο Δειπνο ειναι το

-Πωπω κομματια ο Δασκαλος, κυριως για την στιγμη που λεει ο Ιησους "ναι εσυ Ματθαιο" και μενει ο αλλος ταβλα

-Γιατι θα φιλησεις κανεναν

και φυσικα

-Εσυ Ιουδα τι εφερες, το FBI

Αυτό με το βρασμό δεν το πιασα. Αφού ο δάσκαλος ρώταγε για το νερό. Στους 100 δεν βράζει; Το 90 που κολλάει; Είμαι άϋπνος.

Με κάνεις Στάθη τώρα...:-D

Ο δάσκαλος που ήταν άσχετος και αυτός έβλεπε στο σκονάκι την απάντηση άλλης ερώτησης ''πόσες μοίρες είναι η ΟΡΘΗ ΓΩΝΙΑ => 90 '' .... got it ? :-)

Έπαιζαν ποδόσφαιρο οι ελέφαντες με τα μυρμήγκια και οι ελέφαντες ποδοπατούσαν συνεχώς τα μυρμήγκια.

Φωνάζει ο προπονητής των μυρμηγκιών στον διαιτητή:

- Φάουλ! Φάουλ! Τυφλός είσαι; Θες να αρχίσουμε και εμείς να παίζουμε έτσι;

Έπαιζαν ποδόσφαιρο οι ελέφαντες με τα μυρμήγκια και οι ελέφαντες ποδοπατούσαν συνεχώς τα μυρμήγκια.

Φωνάζει ο προπονητής των μυρμηγκιών στον διαιτητή:

- Φάουλ! Φάουλ! Τυφλός είσαι; Θες να αρχίσουμε και εμείς να παίζουμε έτσι;

πρέπει να είναι η 100 φορά που το ακούω

αλλά παραμένει αστείο

2 καλά πιστεύω... :P..

1. το πρώτο αφερέθηκε επειδή και εγώ τώρα το κατάλαβα, και είναι λίγο ψιλομλ*(*κια..

----------------------------------------

2o:

Ο Γιωρίκας τελείωσε τη δουλειά του και με το που πήρε το μισθό του έτρεξε να αγοράσει κάτι γυαλιά που όταν τα φορούσες έβλεπες τους άλλους γυμνούς. Αγόρασε τα γυαλιά και πήγε να τα δείξει στην γυναίκα του. Στον δρόμο τα έβαζε, τα έβγαζε, τα ξαναέβαζε, τα ξαναέβγαζε και αυτό συνεχιζόταν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Όταν έφτασε σπίτι μπήκε στην κρεβατοκάμαρα με τα γυαλιά και είδε τη γυναίκα του πάνω στον κουμπάρο, γυμνούς. Έβγαλε τα γυαλιά, τα ξαναέβαλε, τίποτα, ήταν ακόμα γυμνοί. Τότε νευριασμένος είπε.

-"Α! ρε γαμώτο, από το πολύ βάλε, βγάλε χάλασα τα μάτια μου..."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...