Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήταν ένας τυπάκος που ποτέ του δεν είχε πειράξει ούτε μύγα και ήταν πολύ ντροπαλούλης. Μια μέρα λοιπόν, η κοπέλα του του ζήτησε να κάνουν έρωτα και αυτός πήγε στο φαρμακείο για να αγοράσει προφυλακτικά. Όμως ντρεπόταν να τα ζητήσει από το φαρμακοποιό. Τελικά, αφού είχε κοκκινίσει και είχε γίνει σαν παντζάρι, του λέει τι θέλει. - Αυτό ήταν τόση ώρα, ρε φίλε; Κάτσε να πάω να σου φέρω από μέσα. Ύστερα από λίγο ψάξιμο στην αποθήκη, ο φαρμακοποιός τού λέει: - Ρε γαμώτο, πρέπει να μου τελείωσαν. Για κάτσε λίγο. (Βγαίνει έξω και φωνάζει στον περιπτερά απέναντι) Ρε Μήτσο! Έχεις μήπως προφυλακτικά; - Όχι, ρε! Μου τελείωσαν. Ρώτα τον Γιώργο. - (Φωνάζει στον περιπτερά στην άλλη γωνία) Γιώργοοο! Μπας και έχεις κάνα προφυλακτικό; - Έχω, ρε. Πάει ο φαρμακοποιός, παίρνει ένα κουτάκι με προφυλακτικά και επιστρέφει. Ο φίλος μας, εν τω μεταξύ, έχει πεθάνει από την ντροπή του. Πληρώνει το φαρμακοποιό και, βγαίνοντας έξω, φωνάζει: - Και για όσους δεν κατάλαβαν,

ΠΑΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ!

"

Πιο παλιό και από την λάσπη ρε φίλε :lol::lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
γιατί δεν υπάρχει και καλά...

fight club είναι 2 40άριδες οι οποίοι έχουν τόση μλκία στον εγκέφαλο που δεν περιγράφεται!!! :P:p:p αλλα είναι θεοί!!

αχαχαχα

intro.jpg

γιατί δεν υπάρχει και καλά...

fight club είναι 2 40άριδες οι οποίοι έχουν τόση μλκία στον εγκέφαλο που δεν περιγράφεται!!! :P:p:p αλλα είναι θεοί!!

αχαχαχα

αχαχα,θυμαμαι 3η λυκειου και καλα πανελληνιες-διαβασμα-ιστοριες αλλα καθε βραδυ 10-12 (νομιζω) καψιμο fight club....ωραιες εποχες!χεχε

• Super Moderators
πως κανεις έναν μαλακα να περιμένει 24 ώρες?

θα σου πω αύριο! :o :P

αυτό είναι να το λες live σε κάποιον και να σου απαντάει "περίμενε ρε" πριν ακούσει την απάντησή σου :P

Ένα που μου είπαν πριν λίγο.

Αντρόγυνο χασικλίδες, στο δωμάτιο και "πίνουν". Το κουδούνι χτυπάει. 5 λεπτά μετά, ο άντρας, τραβώντας μια τζούρα, λέει στη γυναίκα:

-Τράβα να ανοίξεις την πόρτα.

5 λεπτά μετά, τραβάει μια καλή ρουφηξιά η γυναίκα και λέει:

-Πάλι εγώ? Πήγα την τελευταία φορά.

5 λεπτά μετά, μια βαρβάτη ρουφιξιά και λέει ο άντρας:

-Άντε ρε μωρό. Και ποιος να πάει? Άντε, πήγαινε.

10 λεπτά μετά:

-Θα πάω, αλλά είναι η τελευταία φορά. Δούλα με έχεις κάνει.

Κατεβαίνει τη σκάλα, ανοίγει τη πόρτα και βλέπει τον ξάδερφο, επίσης χασίκλας. Και τραβώντας και ο ξάδερφος μια τζούρα

Καλά ρε, πίσω απ' την πόρτα ήσουν?

Ένα που μου είπαν πριν λίγο.

Αντρόγυνο χασικλίδες, στο δωμάτιο και "πίνουν". Το κουδούνι χτυπάει. 5 λεπτά μετά, ο άντρας, τραβώντας μια τζούρα, λέει στη γυναίκα:

-Τράβα να ανοίξεις την πόρτα.

5 λεπτά μετά, τραβάει μια καλή ρουφηξιά η γυναίκα και λέει:

-Πάλι εγώ? Πήγα την τελευταία φορά.

5 λεπτά μετά, μια βαρβάτη ρουφιξιά και λέει ο άντρας:

-Άντε ρε μωρό. Και ποιος να πάει? Άντε, πήγαινε.

10 λεπτά μετά:

-Θα πάω, αλλά είναι η τελευταία φορά. Δούλα με έχεις κάνει.

Κατεβαίνει τη σκάλα, ανοίγει τη πόρτα και βλέπει τον ξάδερφο, επίσης χασίκλας. Και τραβώντας και ο ξάδερφος μια τζούρα

Καλά ρε, πίσω απ' την πόρτα ήσουν?

Γαμησεεεεεεεεε:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...