Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ρωτάει ο σεφ στον πελάτη:

- Σε 4 κομμάτια να την κόψω την πίτσα ή σε 8?

- Σε 4 μωρέ, ποιος θα τα φάει τα 8?

:rolleyes:

Καλό. :lol:

Μου θύμησες το...

Πάει ένας τυπάς σε σουβλατζίδικο και παραγγέλνει 99 σουβλάκια.

Ρε φίλε να τα κάνω 100;

Ποιός θα τα φάει..κλπ..=ρ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε, σοβαρά τώρα, γιατί το κάνετε;;;

Και ένα σπέσιαλ αφιερωμένο σε σένα. Clopy-paste απο άλλο σάιτ απ'όπου εκεί διαβάζω και τα περισσότερα:

Ώρα 2:14 τα ξημερώματα, ένα ασθενοφόρο μπαίνει με ταχύτητα στο νοσοκομείο και φρενάρει απότομα μπροστά στα επείγοντα. Δευτερόλεπτα μετά οι νοσοκόμοι του ασθενοφόρου μπουκάρουν στο κτήριο τσουλώντας το φορείο στο οποίο βρίσκεται ξαπλωμένος ένας μεσήλικας ασθενής. Δίπλα τρέχουν οι δύο νεαρές κόρες του ασθενή που τον συνοδεύουν με εμφανή αγωνία. Λίγα μέτρα παραπέρα τους υποδέχεται ο γιατρός:

Γιατρός: Τι έχει ο κύριος;

Κόρες: Κάντε κάτι γρήγορα γιατρέ! Ο πατέρας μας ξαφνικά λυποθύμησε!

Γιατρός: Γρήγορα δεσποινίδες μου, ξαπλώστε σε αυτά τα ράντσα!

Δύο φίλοι που στέκονται λίγο παραπέρα και έχουν δει το σκηνικό βλέπουν τις δύο νεαρές να ξαπλώνουν σε δύο ράντσα ενώ ο γιατρός μαζί με τους νοσοκόμους τις τεντώνουν τα κορμιά, τραβώντας ταυτόχρονα οι μισοί από τους ώμους και οι άλλοι μισοί από τα πόδια.

Φίλος 1: Μα τι κάνουν;

Φίλος 2: Προσπαθούν να καταλάβουν αν ο τύπος έχει πέσει σε κώμα.

Φίλος 1: Μα πως;;;;!

Φίλος 2: Δεν βλέπεις; Ελέγχουν αν διαστέλλονται οι κόρες του...

:X

Και ένα σπέσιαλ αφιερωμένο σε σένα. Clopy-paste απο άλλο σάιτ απ'όπου εκεί διαβάζω και τα περισσότερα:

Ώρα 2:14 τα ξημερώματα, ένα ασθενοφόρο μπαίνει με ταχύτητα στο νοσοκομείο και φρενάρει απότομα μπροστά στα επείγοντα. Δευτερόλεπτα μετά οι νοσοκόμοι του ασθενοφόρου μπουκάρουν στο κτήριο τσουλώντας το φορείο στο οποίο βρίσκεται ξαπλωμένος ένας μεσήλικας ασθενής. Δίπλα τρέχουν οι δύο νεαρές κόρες του ασθενή που τον συνοδεύουν με εμφανή αγωνία. Λίγα μέτρα παραπέρα τους υποδέχεται ο γιατρός:

Δύο φίλοι που στέκονται λίγο παραπέρα και έχουν δει το σκηνικό βλέπουν τις δύο νεαρές να ξαπλώνουν σε δύο ράντσα ενώ ο γιατρός μαζί με τους νοσοκόμους τις τεντώνουν τα κορμιά, τραβώντας ταυτόχρονα οι μισοί από τους ώμους και οι άλλοι μισοί από τα πόδια.

Δεν υπάρχει facepalm που να είναι αρκετό..:Ρ

True strory όμως...

Κάθεται η Αντζελα Δημητρίου και ο μάνατζερ της σε μια ψαροταβέρνα για να φάνε.

Αφού ήρθε το γκαρσόν για παραγγελία και ο μάνατζερ διάβαζε τον κατάλογο, τον ρωτάει η Αντζελα αν αποφάσισε...

-Ξέρω γω; λέει αυτός, να φάμε κανένα τόννο;

-Τόνο; πολύ δεν είναι;

Με εχει πιασει ενα ηλιθιο νευρικο γελιο, πραγματικα μου αρεσε.

Χτυπάει το τηλεφωνο του Σάκη, το σηκώνει και ακούει την κουμπάρα του να φωνάζει.

"Σάαααααακη τρέχα γρήγορα η γυναίκα σου γεννάει από στιγμή σε στιγμή".

Τρέχει ο Σακης , φτάνει στο νοσοκομείο φοράει τα γάντια και τη μάσκα και τον βάζουν μέσα στο θάλαμο όπου η γυναίκα του γεννάει

*Οι γιατροι απο πάνω της φωνάζουν:

-Έλα λιγο ακόμη θέλει , φωνάξτε τη μαμή να το βγάλει.

Ανοίγει η πόρτα και εμβρόντητος ο Σάκης βλέπει αντι για μαμή ένα μεγάλο μηχάνημα με καλώδια , πηνία και μπαταρίες το οποίο οι γιατροί το τοποθετούν μπροστά στην ετοιμόγεννη και περιμένουν....

-Καλά ρε τι είναι αυτό ? Αυτο θα ξεγεννησει τη γυναίκα μου?

- Ε βέβαια , απαντουν οι γιατροί αυτη η μηχανη χρησιμοποιειται πλεον για μαμή.

-Μα καλα , τι μηχανή είναι?

- Γεννήτρια!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...