Lucifer Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Λοιπόν, εσύ και ο γουως να πάτε να κάνετε κάτι για την εμμηνόπαυσή σας ε. εντιτ, και να θυμάσαι ποιος σας απέκλεισε στο τσουλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 εντιτ, και να θυμάσαι ποιος σας απέκλεισε στο τσουλού. αυτό το ρημαδο-99 δε θα περάσει ποτέ, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ποιο 99, τους προημιτελικούς λέω πριν καμιά βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ποιο 99, τους προημιτελικούς λέω πριν καμιά βδομάδα. Ετσι ρε, κομπλεξ μια ζωη Η Βαρκελωνη το '99 και η Νορμανδια το '44 θα σε ακολουθουν στον ταφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Humphrey Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ετσι ρε, κομπλεξ μια ζωηΗ Βαρκελωνη το '99 και η Νορμανδια το '44 θα σε ακολουθουν στον ταφο. Η Βαρκελώνη, δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι, ένα Παγκόσμιο Κύπέλλο and counting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Πόσα χρόνια πίσω θα γυρίσει η Ελλάδα στην ΔΝΤ εποχή; - Τα αφεντικά θα μας πηγαίνουν Κυριακάτικες εκδρομές για μπάνιο και θα τραγουδάνε “Είναι το στρώμα μου μονο”. Εμείς θα χορεύουμε συρτάκι. - Θα ασχολούμαστε μόνο με το πόσο ανέβηκε το bread - Θα αναγκαστούμε να πουλήσουμε τις φάρμες μας στο Farmville! - Ο νέος ελληνικός κινημοτγράφος θα ναι τα σοφτ πορνό της Φόνσου και της Ανουσάκη - Θα ανοίξει η Levi’s εργοστάστιο στην Καλαμάτα. - Θα σπάμε ξανα πιάτα στα μπουζούκια… Να και κάτι καλό… - Θα ρουφάμε τον αφρό απ’ τον φραπέ. - Τα bluejeans θα ξανα-αποκτήσουν φερμουάρ - Οι τηλεκάρτες είναι το νέο iPhone. - Θα φορολογούνται οι ιδιοκτήτες φουσκωτών.. απο τα Jumbo - Θα μας φέρνουν οι θείοι κοτόπουλα απ το χωριό… Αααα ξέχασα, δεν έχουμε πια χωριά. - Θα κόβουμε βασιλόπιτα στις αλλαγές δεκαετίας - Λόγω της τιμής της βενζίνης το ωτοστόπ θα ξαναγίνει της μόδας - Θα κολλάμε τη μισο-μασημένη τσίχλα πίσω από το αυτί για να τη συνεχίσουμε μετά. - Το Καστελοριζο θα γίνει η νεα Μυκονος! - Το νεο άλμπουμ της Βίσση θα κυκλοφορήσει επίσημα κατευθείαν από τους μαύρους - Τα τηλεφωνήματα θα τα δεχόμαστε στο περίπτερο - Η κόρη του Βγενόπουλου θα γίνει σοσιαλίστρια - Η τηλεοραση απο ψηφιακη θα ξαναγίνει ασπρόμαυρη - Η Τζούλια θα γυρίσει το Τσόντα, Φτώχεια και Φιλότιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Πάει ο τύπος στο γιατρό να βρει θεραπεία για το πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης που έχει. Ο γιατρός ακούει το πρόβλημα του και δείχνοντας του ένα όπλο του λέει: "αυτό είναι η λύση στο πρόβλημα σου" ασθενής: "τι να αυτοκτονήσω?" γιατρός: 'όχι βέβαια" ασθενής: "να σκοτώσω την κοπέλα μου?" γιατρός: "μα όχι. τι είναι αυτά που λες. Αυτό είναι ένα πιστόλι κρότου. Κάθε φορά που κοντεύεις να τελειώσεις, θα πυροβολείς κ από την τρομάρα που θα παίρνεις θα σου κόβεται και θα μπορείς να συνεχίσεις" Την άλλη μέρα, ο ασθενής βρίζοντας μπαίνει στο ιατρείο και πετάει το όπλο πάνω στο γραφείο του γιατρού. Ασθ.: "Με κατέστρεψες π@λιομ@λ@κ@. τι μου έκανες?" κλπ... γιατρός: "Γιατί , τι έγινε?' Ασθενής. : "Είμαι με την κοπέλα μου στην στάση 69, και κοντεύω να τελειώσω, γρήγορα όπως πάντα. Τότε ρίχνω μια με το πιστόλι..... έτσι όπως είμαστε (στάση 69 θυμίζω) η κοπέλα μου χέζεται από το φόβο της πάνω στην μούρη μου..... μου δαγκώνει τον π(ούτσ)ο.... και σαν μην έφταναν αυτά, βγαίνει και ένας γυμνός τύπος από την ντουλάπα και λέει: " μην πυροβολείς ρε φίλε. οκ. παραδίνομαι !!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ε, ρε σμάϊλι και κακό...! Πρώτη φορά βλέπω τόση χαρά όταν λένε ανέκδοτο..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 ειναι πιο οραιο αυτο το ανεκδοτο αν το ακους για αυτο εβαλα smile.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ειναι πιο οραιο αυτο το ανεκδοτο αν το ακους για αυτο εβαλα smile.. Νιώθεις μόνος για αυτό συμπληρώνεις τα κενά;:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ...δεν σε πιάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 σουρωμένος ήταν, μην δίνεις σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ααα... παω πάσο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Σε μια συνάντηση του Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Ελβετίας, ο Παπανδρέου συστήνει τους υπουργούς του: - Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Εργασίας, Υγείας, Παιδείας, Οικονομίας κλπ. Έρχεται η σειρά του Ελβετού, που συστήνει αντίστοιχα: - Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Εργασίας, Υγείας, Ναυτιλίας... Κρυφογελάει ο Παπανδρέου. Του λέει ο Ελβετός: - Γιατί γελάτε; - Μα έχετε υπουργό Ναυτιλίας, ενώ δεν έχετε θάλασσα; - Όταν μου παρουσιάσατε τους υπουργούς Δικαιοσύνης, Υγείας, Παιδείας και Οικονομίας, εγώ γέλασα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Σε μια συνάντηση του Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Ελβετίας, ο Παπανδρέου συστήνει τους υπουργούς του: - Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Εργασίας, Υγείας, Παιδείας, Οικονομίας κλπ. Έρχεται η σειρά του Ελβετού, που συστήνει αντίστοιχα: - Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Εργασίας, Υγείας, Ναυτιλίας... Κρυφογελάει ο Παπανδρέου. Του λέει ο Ελβετός: - Γιατί γελάτε; - Μα έχετε υπουργό Ναυτιλίας, ενώ δεν έχετε θάλασσα; - Όταν μου παρουσιάσατε τους υπουργούς Δικαιοσύνης, Υγείας, Παιδείας και Οικονομίας, εγώ γέλασα; Κακίες................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.