Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Είναι ο Bono καλεσμένος σε μια εκδήλωση για τη διαγραφή του χρέους των τριτοκοσμικών χωρών. Καταφθάνει λοιπόν, αστράφτουν τα φλας, δημοσιογράφοι, κάμερες, φωτογράφοι, ο Βονο το απολαμβάνει. Ξαφνικά, και ενώ είναι έτοιμος να κάνει τη δήλωσή του στους ρεπόρτερ, επικρατεί αναστάτωση και όλοι τρέχουν προς στην είσοδο. Ο Bono σαστισμένος βλέπει τα φλας της δημοσιότητας να είναι πλέον στραμμένα στην είσοδο. Πλησιάζει λοιπόν να δει ποιος του έκλεψε τη λάμψη και τι βλέπει?

Τον Νίκο Γκάλη! :-) :-)

Ηθικό δίδαγμα?

Μπρος στον Γκάλη τι ειν' ο Bono :-) :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

unlease the kraken να ουμε

Χαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!

Ήταν μια φορά ένας τύπος και πηγαίνει σ? ένα εστιατόριο... Έρχεται λοιπόν το γκαρσόν και του λέει:

- Τι θα θέλατε κύριε;

- Θα ήθελα έναν καφέ... και που σαι, να έχει 254 κόκκους καφέ, 158 κόκκους ζάχαρη, να το βάλετε σε μπρίκι με διάμετρο 58 cm και να το βράσετε στη θερμοκρασία των 67.3 βαθμών Κελσίου επί 2 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα...

- Συγγνώμη κύριε, μήπως είστε πυροσβέστης;

- ΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... ;

- ... Απ τη στολή.....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο πελάτης στο γκαρσόν:

- Ρε φίλε παίρνεις το κοτόπουλο να το ψήσεις περισσότερο;

- Γιατί;

- Γιατί μου τρώει τις πατάτες!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Ήταν ένας Σκοτσέζος και έπινε τσάι, ξαφνικά βλέπει μέσα στο τσάι μία μύγα.

Και λέει στη μύγα : "Φτύσε το τσάι που ήπιες τώρα!!!!!! "

Τι είναι ασπρόμαυρο και έχει κόκκινη ουρά;;;

Ένας ασπρόμαυρος κοκκινοουρίτσας...

Παλιό αλλά κορυφαίο....

Ένα βράδυ, ένας μεθυσμένος κάτω από μια πολυκατοικία, χτυπάει το κουδούνι ενός διαμερίσματος.

- Ποιος είναι; ρωτάει ο άντρας.

- Ρε φίλε, σε παρακαλώ, έλα να δώσεις ένα χεράκι! Λίγο σπρώξιμο θέλω μόνο! απαντάει ο μεθυσμένος.

- Άσε μας ρε φίλε, βραδιάτικα! του απαντάει και ξαναπέφτει στο κρεβάτι του.

- Ποιος ήταν; τον ρωτάει γυναίκα του

- Ένα μεθυσμένος που θέλει λίγο σπρώξιμο! της απαντάει.

Σε λίγο ξανά ακούγεται το κουδούνι. Ο ίδιος πάλι!

- Βρε μωρό μου, λέει η γυναίκα, πήγαινε να δεις τι θέλει! Σκέψου ότι μπορεί κι εμείς να βρισκόμασταν στη θέση του! Δεν θα θέλαμε να μας βοηθήσει κάποιος;

Τι να κάνει ο άντρας, ντύνεται, κατεβαίνει κάτω, δεν βλέπει κανέναν.

Οπότε βάζει μια φωνή:

- Εεεε! Εσύ που ήθελες σπρώξιμοοοο! Πού είσαιιιι;;

Κι ακούγεται μια φωνή:

- Εδωωωωώ!! Στις κούνιεεες!!

κλοπυπέϊστ:

Σε ένα σπίτι, ένα βράδυ...

Μπαίνει ο άντρας στην κρεβατοκάμαρα κρατώντας ένα ποτήρι νερό και ένα κουτί ασπιρίνες, και βρίσκει τη γυναίκα του να διαβάζει ένα περιοδικό:

-Αγάπη μου, σου έφερα ασπιρίνες!

Εκείνη τον κοιτάζει έκπληκτη.

-Μα δεν έχω πονοκέφαλο!

-Αχάαα!mafia.gif

Ο πελάτης στο γκαρσόν:

- Ρε φίλε παίρνεις το κοτόπουλο να το ψήσεις περισσότερο;

- Γιατί;

- Γιατί μου τρώει τις πατάτες!!!

Αυτό απο σταυρόλεξο το πήρες?

Ένα βράδυ, ένας μεθυσμένος κάτω από μια πολυκατοικία, χτυπάει το κουδούνι ενός διαμερίσματος.

- Ποιος είναι; ρωτάει ο άντρας.

- Ρε φίλε, σε παρακαλώ, έλα να δώσεις ένα χεράκι! Λίγο σπρώξιμο θέλω μόνο! απαντάει ο μεθυσμένος.

- Άσε μας ρε φίλε, βραδιάτικα! του απαντάει και ξαναπέφτει στο κρεβάτι του.

- Ποιος ήταν; τον ρωτάει γυναίκα του

- Ένα μεθυσμένος που θέλει λίγο σπρώξιμο! της απαντάει.

Σε λίγο ξανά ακούγεται το κουδούνι. Ο ίδιος πάλι!

- Βρε μωρό μου, λέει η γυναίκα, πήγαινε να δεις τι θέλει! Σκέψου ότι μπορεί κι εμείς να βρισκόμασταν στη θέση του! Δεν θα θέλαμε να μας βοηθήσει κάποιος;

Τι να κάνει ο άντρας, ντύνεται, κατεβαίνει κάτω, δεν βλέπει κανέναν.

Οπότε βάζει μια φωνή:

- Εεεε! Εσύ που ήθελες σπρώξιμοοοο! Πού είσαιιιι;;

Κι ακούγεται μια φωνή:

- Εδωωωωώ!! Στις κούνιεεες!!

Aπο την πρωτη φορα που το ακουσα πριν χρονια, μου ειχε κανει εντυπωση το ποσο μαλακια και καθολου αστειο ειναι, το ποσο βαρετο ειναι ειτε στο πουνε ειτε στο δειξουνε ΕΚΤΟΣ απο την γαμ$#@@#$ την τελευταια σκηνη που πραγματικα, αν το ζουσες αυτο το σκηνικο, το ποσο ασχετο ειναι με την υπολοιπη ιστορια θα σε εκανε να κατουρηθεις στα γελια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...