mitsikas Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Πως μεταφράζεται στ' Αγγλικά το "Σπρώχνω τσάι"; I'm pushing tea (100 η αλεπού; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 I'm pushing tea (100 η αλεπού; ) Έκανες push-tea-ά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 I'm pushing tea (100 η αλεπού; ) Αλεπου ο Αμερικανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Είναι ο Bono καλεσμένος σε μια εκδήλωση για τη διαγραφή του χρέους των τριτοκοσμικών χωρών. Καταφθάνει λοιπόν, αστράφτουν τα φλας, δημοσιογράφοι, κάμερες, φωτογράφοι, ο Βονο το απολαμβάνει. Ξαφνικά, και ενώ είναι έτοιμος να κάνει τη δήλωσή του στους ρεπόρτερ, επικρατεί αναστάτωση και όλοι τρέχουν προς στην είσοδο. Ο Bono σαστισμένος βλέπει τα φλας της δημοσιότητας να είναι πλέον στραμμένα στην είσοδο. Πλησιάζει λοιπόν να δει ποιος του έκλεψε τη λάμψη και τι βλέπει? Τον Νίκο Γκάλη! :-) Ηθικό δίδαγμα? Μπρος στον Γκάλη τι ειν' ο Bono :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ohmygah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 bring forth the banhammer! (οεο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 unlease the kraken να ουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Aυτη πουναι μερεντα .....................................αυτο δε το πιασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 .....................................αυτο δε το πιασα Αυτή που έχει ρέντα (τύχη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 unlease the kraken να ουμε Χαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!! Ήταν μια φορά ένας τύπος και πηγαίνει σ? ένα εστιατόριο... Έρχεται λοιπόν το γκαρσόν και του λέει: - Τι θα θέλατε κύριε; - Θα ήθελα έναν καφέ... και που σαι, να έχει 254 κόκκους καφέ, 158 κόκκους ζάχαρη, να το βάλετε σε μπρίκι με διάμετρο 58 cm και να το βράσετε στη θερμοκρασία των 67.3 βαθμών Κελσίου επί 2 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα... - Συγγνώμη κύριε, μήπως είστε πυροσβέστης; - ΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... ; - ... Απ τη στολή..... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο πελάτης στο γκαρσόν: - Ρε φίλε παίρνεις το κοτόπουλο να το ψήσεις περισσότερο; - Γιατί; - Γιατί μου τρώει τις πατάτες!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Ήταν ένας Σκοτσέζος και έπινε τσάι, ξαφνικά βλέπει μέσα στο τσάι μία μύγα. Και λέει στη μύγα : "Φτύσε το τσάι που ήπιες τώρα!!!!!! " --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τι είναι ασπρόμαυρο και έχει κόκκινη ουρά;;; Ένας ασπρόμαυρος κοκκινοουρίτσας... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Παλιό αλλά κορυφαίο.... Ένα βράδυ, ένας μεθυσμένος κάτω από μια πολυκατοικία, χτυπάει το κουδούνι ενός διαμερίσματος. - Ποιος είναι; ρωτάει ο άντρας. - Ρε φίλε, σε παρακαλώ, έλα να δώσεις ένα χεράκι! Λίγο σπρώξιμο θέλω μόνο! απαντάει ο μεθυσμένος. - Άσε μας ρε φίλε, βραδιάτικα! του απαντάει και ξαναπέφτει στο κρεβάτι του. - Ποιος ήταν; τον ρωτάει γυναίκα του - Ένα μεθυσμένος που θέλει λίγο σπρώξιμο! της απαντάει. Σε λίγο ξανά ακούγεται το κουδούνι. Ο ίδιος πάλι! - Βρε μωρό μου, λέει η γυναίκα, πήγαινε να δεις τι θέλει! Σκέψου ότι μπορεί κι εμείς να βρισκόμασταν στη θέση του! Δεν θα θέλαμε να μας βοηθήσει κάποιος; Τι να κάνει ο άντρας, ντύνεται, κατεβαίνει κάτω, δεν βλέπει κανέναν. Οπότε βάζει μια φωνή: - Εεεε! Εσύ που ήθελες σπρώξιμοοοο! Πού είσαιιιι;; Κι ακούγεται μια φωνή: - Εδωωωωώ!! Στις κούνιεεες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hi There Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 κλοπυπέϊστ: Σε ένα σπίτι, ένα βράδυ... Μπαίνει ο άντρας στην κρεβατοκάμαρα κρατώντας ένα ποτήρι νερό και ένα κουτί ασπιρίνες, και βρίσκει τη γυναίκα του να διαβάζει ένα περιοδικό: -Αγάπη μου, σου έφερα ασπιρίνες! Εκείνη τον κοιτάζει έκπληκτη. -Μα δεν έχω πονοκέφαλο! -Αχάαα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ο πελάτης στο γκαρσόν: - Ρε φίλε παίρνεις το κοτόπουλο να το ψήσεις περισσότερο; - Γιατί; - Γιατί μου τρώει τις πατάτες!!! Αυτό απο σταυρόλεξο το πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αυτό απο σταυρόλεξο το πήρες? Χαχαχα..... Άσε φίλε μου, δεν θέλεις να μάθεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 το διαβασε σε στιγμες περισυλλογης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ένα βράδυ, ένας μεθυσμένος κάτω από μια πολυκατοικία, χτυπάει το κουδούνι ενός διαμερίσματος.- Ποιος είναι; ρωτάει ο άντρας. - Ρε φίλε, σε παρακαλώ, έλα να δώσεις ένα χεράκι! Λίγο σπρώξιμο θέλω μόνο! απαντάει ο μεθυσμένος. - Άσε μας ρε φίλε, βραδιάτικα! του απαντάει και ξαναπέφτει στο κρεβάτι του. - Ποιος ήταν; τον ρωτάει γυναίκα του - Ένα μεθυσμένος που θέλει λίγο σπρώξιμο! της απαντάει. Σε λίγο ξανά ακούγεται το κουδούνι. Ο ίδιος πάλι! - Βρε μωρό μου, λέει η γυναίκα, πήγαινε να δεις τι θέλει! Σκέψου ότι μπορεί κι εμείς να βρισκόμασταν στη θέση του! Δεν θα θέλαμε να μας βοηθήσει κάποιος; Τι να κάνει ο άντρας, ντύνεται, κατεβαίνει κάτω, δεν βλέπει κανέναν. Οπότε βάζει μια φωνή: - Εεεε! Εσύ που ήθελες σπρώξιμοοοο! Πού είσαιιιι;; Κι ακούγεται μια φωνή: - Εδωωωωώ!! Στις κούνιεεες!! Aπο την πρωτη φορα που το ακουσα πριν χρονια, μου ειχε κανει εντυπωση το ποσο μαλακια και καθολου αστειο ειναι, το ποσο βαρετο ειναι ειτε στο πουνε ειτε στο δειξουνε ΕΚΤΟΣ απο την γαμ$#@@#$ την τελευταια σκηνη που πραγματικα, αν το ζουσες αυτο το σκηνικο, το ποσο ασχετο ειναι με την υπολοιπη ιστορια θα σε εκανε να κατουρηθεις στα γελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.