Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Παίζουν σκάκι δύο αναρχικοί: - Ματ - Φτουυυ, πάλι έχασα. ahem, άλλο έπρεπε να ήταν το spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Παίζουν σκάκι δύο αναρχικοί: - Ματ - Φτουυυ, πάλι έχασα. Κλεμμένο απο Ράδιο Αρβύλα που το είπε ο Στάθης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δεν είπα ότι είναι δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 -Ματ. -Ντου! (το "φτου, πάλι έχασα", δεν το πιάνω γιατί μπορεί να έχει πλάκα. Τι σχέση έχει ότι είναι αναρχικοί; Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το πει.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 -Ματ.-Ντου! (το "φτου, πάλι έχασα", δεν το πιάνω γιατί μπορεί να έχει πλάκα. Τι σχέση έχει ότι είναι αναρχικοί; Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το πει.) Το ''αστείο'' υποτιθεται οτι ειναι το οτι περιμενεις να ακουσεις το ντου(επειδη ειναι πασιγνωστο το ανεκδοτακι), και ακους φτου εχασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 μην τον παρεξηγείτε τον Σέλλερς. Καπνίζει τα καρέλια μου. Θα συνέλθει όταν τελειώσουν, δεν έχουν μόνιμα εφέκτς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Επειδη αναφερατε αστεια απο την παιδικη ηλικία θυμηθηκα οταν ειχαμε πάει σχεδον όλη η τάξη να δούμε το ροκυ4, στην φαση με το Ρώσσο και οταν αρχισε να ανακάμπτει ο ρόκυ και να του τις χωνει, εχει σηκωθει ολος ο σινεμας, έχουμε στριμωχθει όλοι μπροστα στην σκηνη, και βαραμε μπουνιες στον αερα για να βοηθησουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 :lol: τι μου θύμισες τώρα!τα φάσκελα έπεφταν βροχή οποτε έλεγα αυτό το ανέκδοτο! Επίσης στο ίδιο στυλ πάνω κάτω ήταν το "μπλε βελούδο" και το "τσσσ" οποιος τα θυμάται και δεν βαριέται ας τα γράψει να καούμε λίγο! κοκκινο βελουδο.το πιο σπ@@δικο ανεκδοτο ever! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ε για πείτε ρε παιδιά και σε εμάς που δεν ξέρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 :lol: τι μου θύμισες τώρα!τα φάσκελα έπεφταν βροχή οποτε έλεγα αυτό το ανέκδοτο! Επίσης στο ίδιο στυλ πάνω κάτω ήταν το "μπλε βελούδο" και το "τσσσ" οποιος τα θυμάται και δεν βαριέται ας τα γράψει να καούμε λίγο! Kαι τα ρόζ μπαλάκια ειναι σπαστικό ανεκδοτο! Το τραβας σαν ιστορία 10-15 λεπτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 To θυμάμαι αλλα δεν παιζει να καθησω να το γραψω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Στελέχη πολυεθνικών συζητάνε κάπου στο Μανχάταν. Ο Αμερικανός με απελπισμένο ύφος εξομολογείται στους άλλους: «Με την Παγκόσμια Κρίση αναγκαστήκαμε να κλείσουμε 3 εργοστάσια»… Ο Γερμανός προσπαθεί να τον καθησυχάσει: «Και εμείς απολύσαμε 40.000 υπάλληλους, Τζον, μη στεναχωριέσαι…» Ο Έλληνας τους κοιτάζει και λέει και αυτός με θλιμμένο ύφος: «Αφήστε, και εμείς αναγκαστήκαμε να απολύσουμε 40 βουλευτές»… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 To θυμάμαι αλλα δεν παιζει να καθησω να το γραψω.... Για να το γράψεις αυτο θες στενογράφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Members Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 bannaρίστηκε κι ο washcloud που θα μπορούσε να το αναλάβει... εγώ πάντως μετά το μπιριμπόπουλο που έγραφα επί μισή ώρα, έχω πάρει το κολάι, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω κανένα από τα ανέκδοτα που λέτε. Βέβαια αν κάποιος που τα ξέρει μου τα στείλει (δακτυλογραφημένα εννοείται), μπορώ να αναλάβω το ποστάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Το ''αστείο'' υποτιθεται οτι ειναι το οτι περιμενεις να ακουσεις το ντου(επειδη ειναι πασιγνωστο το ανεκδοτακι), και ακους φτου εχασα... Α, είναι σαν το "ήταν μια κότα, σήκωσε το ένα πόδι, σήκωσε και τ' άλλο, κι έκανε ένα αυγό", που λέγαμε μικρά. Επίσης υπάρχει το "ήταν μια γάτα, που ανέπνεε από τον κώλο. Μια μέρα κάθισε κάτω και πέθανε από ασφυξία". ΥΓ. Γιατί μπαναρίστηκε ο wash; Στείλτε κανένα pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.