Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Toxω

Στο δικο μου δεν χωραει στο δικο σου κολυμπαει

Στο δικο μου κανει μπλουμ στο δικο σου τσοκομπλουμ

Στο δικο μου ειναι ναυτης στο δικο σου πεζοναυτης και αστροναυτης

Στο δικο μου κανει κρος στο δικο σου μοτο κρος

Στο δικο μου κανει τουμπες στο δικο σου κωλοτουμπες

Και μην ξεχνιομαστε

Το βλεπεις εκεινο το βουνο πουναι γεματο ρυζι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Toxω

Στο δικο μου δεν χωραει στο δικο σου κολυμπαει

Στο δικο μου κανει μπλουμ στο δικο σου τσοκομπλουμ

Στο δικο μου ειναι ναυτης στο δικο σου πεζοναυτης και αστροναυτης

Στο δικο μου κανει κρος στο δικο σου μοτο κρος

Στο δικο μου κανει τουμπες στο δικο σου κωλοτουμπες

Και μην ξεχνιομαστε

Το βλεπεις εκεινο το βουνο πουναι γεματο ρυζι?

Σωστός! :lol:

(μου θύμισες και τη διαφήμιση με το τσοκομπλούμ και το χαρακτηριστικό τραγουδάκι...)

Πεθαίνει ο Che Guevara και βρίσκεται σε μια περιοχή ενδιαμεσα Παράδεισου-Κόλασης.

Ξαφνικά ξεπετάγεται ο Αγιος Πετρος και ο Διάβολος.

Αφου τα λένε λιγάκι μεταξυ τους αποφασίζουν απο κοινού τον Che να τον παρει ο Διάβολος στην Κόλαση.

Με το που παταει το πόδι του ο Che στην Κόλαση βλέπει τους διαμονες να μαστιγώνουν τους θαμώνες της Κόλασεως,τους βλεπει να εργάζονται σκληρα και απανθρωπα,καθως και να τιμωρούνται βαναύσα.

Δεν αντέχει ουτε λεπτο βλέποντας αυτη τη κατασταση, πάει στους δαίμονες και τους ρωτάει:

-Να σε ρωτήσω κάτι;Πόσα σε πληρώνει ο διαβολος για αυτη την δουλεια και πόσες ώρες εργαζεσαι;

-Τίποτα και δουλεύω συνεχεια απανταει ο Δαίμονας.

Αρχιζει να φωναζει ο Che και του λέει:

-Μα καλα δεν ντρέπεστε να δουλευέτε τσαμπα,χωρις πληρωμή,χωρις ρεπό και χωρις κανονικό ωράριο,σας εκμεταλευέται ο Ιμπεριαλιστης Διαβολος.Κατω ο Διαβολος.Απεργία ολοι τωρα και πορείες.

Ακουγοντας ολα αυτα οι Δαιμονες παρατήσανε τις δουλείες τους και φωνάζανε:

-Εχει δικαιο ολοι σταση εργασιας μεχρι να πραγματοποιηθουν τα αιτηματα μας.

Αμέσως μετα πάει στους ''καταραμένους'' και τους λεει:

-Σύντροφοι, σηκωθείτε απο τις θέσεις σας, παρατείστε τις δουλειές σας και παμε στην πορεία.δεν παει αλλο αυτη η κατασταση με τον εκμεταλευτη Διάβολο!

Ξεσηκώθηκαν και αυτοι αρχισανε πορεια με συνθήματα,γιουχαρίσματα και πανό κατα του Διαβόλου.

Ο Διαβολος βλεποντας ολα αυτα τραβούσε τα μαλλια του απο την συμφορα που τον βρήκε.Πανω στην απελπισια του ομως σκεφτηκε να τον διώξει απο την Κόλαση και να τον στείλει στον παράδεισο για να τα κανει εκει μαντάρα.

Παίρνει τηλέφωνο τον 'Αγιο Πέτρο και του λέει

-Γεια σου Πέτρο.Τί κάνεις;Ξέρεις κάτι σε αδίκησα σήμερα και σου στέλνω τον νεαρό με τον μπερέ να μεινει εκει μαζι σας.Τι λές;

-Φέρτον του απανταει ο Αγιος Πέτρος.

-Είναι ολοι εκπροσδευκτοι στον Παράδεισο!

Χαρούμενος ο Διάβολος που θα γινόταν το δικο του,αποφάσισε να παει στον Παράδεισο μετα απο μια εβδομάδα να δει με τα ίδια του τα μάτια το μπάχαλο που θα προκαλούσε ο Che.

Περναει η μια εβδομαδα ανεβαίνει στον Παράδεισο γεματος χαρα ο Διάβολος.Εξω απο την Πύλη δεν είδε κανεναν για να του ανοιξει.Χτυπαγε κουδουνια,φωναζε για κανενα 15 λεπτο.

Ξαφνικα ξεπετάγεται ο Αγιος Πέτρος χαλαρός με διαφορετικο ντυσιμο,χαμογελαστός και ξένιαστος.

Τον κοιταει καλα καλα ο Διαβολος και τον ρωτάει:

-Για πές μου Πέτρο πως πανε τα πραγματα εδω;

-Τέλεια! του απανταει.Εδω και μια εβδομαδα απο τοτε που ήρθε το παλικαρι που μου έστειλες ολοι ζούμε καλύτερα.

-Γιατι τι έγινε; Ρωτάει ο Διάβολος

-Ε να ολοι ειμαστε πιο χαλαροί,δουλέυουμε λιγότερο,πληρωνόμαστε περισσοτερο,έχουμε περισσότερα ρεπό και περισότερο ελευθερο χρονο!

Ακομα και γω ειμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου.Τι αλλο να πω;

-Ε καλα εσυ το ξέρω τι να πεις;Ο Θεος ομως τι λέει για αυτο;

Και του απαντάει ο Αγιος Πέτρος:

Σύντροφε δεν υπάρχει Θεός! :-D

το original ανέκδοτο είναι με τον Μαρξ... :P

Επίσης, στο original ανέκδοτο ο διάολος πάει στο Θεό και τον ρωτάει:

-Τι γίνεται Θεέ εδώ πάνω από τότε που σας έστειλα τον Μαρξ;

-Πρώτα απ' όλα να με αποκαλείς σύντροφο, και δεύτερον δεν υπάρχει Θεός.

...που το κάνει ακόμα πιο καμμένο.

Λοιπόν, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να περιγράψω το ανέκδοτο με το Μπιριμπόπουλο. Διαβάζοντάς το εδώ δεν θα γελάσετε, αλλά αν στήσετε σωστά το όλο σκηνικό και το πείτε με στυλ και στον κατάλληλο χρόνο, μπορεί να βγάλει πολύ γέλιο. Το ανέκδοτο χωρίζεται σε δύο πράξεις:

ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ:

Σκηνικό:

Καλό είναι να πείτε το ανέκδοτο όταν η παρέα έχει αρχίσει να λέει κουφά ανέκδοτα, από αυτά που λένε-λένε και το τέλος τους είναι τελείως άκυρο, ώστε να δέσει καλύτερα.

Ανέκδοτο:

Μια μέρα οι γονείς του Κωστάκη του κάνανε δώρο ένα προβατάκι, που το λέγαν Μπιριμπόπουλο. Ο Κωστάκης το αγάπησε πολύ το Μπιριμπόπουλο και όπου κι αν πήγαινε το έπαιρνε μαζί του. Στο σχολείο ο Κωστάκης, από δίπλα στο ίδιο θρανίο και το Μπιριμπόπουλο. Στο γυμνάσιο ο Κωστάκης, μαζί και το Μπιριμπόπουλο. Στο λύκειο ο Κωστάκης, πανελλήνιες μαζί με το Μπιριμπόπουλο. Στο πανεπιστήμιο το ίδιο, όπως επίσης και σε ένα μεταπτυχιακό που έκανε στην Αγγλία. Ακόμα κι όταν πήγε φαντάρος, μαζί με το Μπιριμπόπουλο βάραγε σκοπιές.

Έφτασε λοιπόν η μέρα που ο Κωστάκης γνώρισε την Ελενίτσα, την αγάπησε και αποφάσισε να την παντρευτεί. Της έθεσε όμως έναν όρο: ότι στο νέο σπίτι που θα έμεναν, θα έπαιρναν μαζί και το Μπιριμπόπουλο. Η Ελενίτσα στράβωσε λίγο στην αρχή αλλά σκέφτηκε: "δεν πίνει, δεν καπνίζει, ναρκωτικά δεν κάνει, δεν ξενοκοιτάει - ε, ένα Μπιριμπόπουλο έχει κι αυτός, ας υποχωρήσω". Και υποχώρησε. Έτσι στο μήνα του μέλιτος πήγαν ο Κωστάκης κι η Ελενίτσα στη Φλωρεντία και μαζί τους πήραν και το Μπιριμπόπουλο. Κι όταν πήγαν στο νέο τους σπίτι, πήγε από κοντά και το Μπιριμπόπουλο.

Σιγά σιγά όμως η Ελενίτσα άρχισε να ζηλεύει, ώσπου κάποια στιγμή ξεκαθάρισε στον Κωστάκη: "Δεν είναι κατάσταση αυτή, περνάς περισσότερο χρόνο με το Μπιριμπόπουλο παρά μαζί μου, σε λίγο καιρό θα φέρω στον κόσμο το παιδί σου κι εσένα το μόνο που σε νοιάζει είναι να παίζεις με το Μπιριμπόπουλο τριάντα χρονών γάιδαρος. Τελεσίγραφο: ή διώχνεις το Μπριμπόπουλο ή χωρίζουμε".

Δεν χρειάζεται να σας πω πόσο βαριά το πήρε ο Κωστάκης και πόσο τον βασάνισε η απόφαση της γυναίκας του. Καθώς όμως επρόκειτο σύντομα να γίνει μπαμπάς, πήρε τη σκληρή απόφαση να ακούσει τη γυναίκα του και να διώξει το Μπιριμπόπουλο. Το παίρνει λοιπόν ένα πρωί, το βάζει στο αμάξι και το πηγαίνει σε ένα έρημο δάσος. Το αφήνει εκεί και φεύγει. Την άλλη μέρα χτυπάει η πόρτα, ανοίγει ο Κωστάκης, τί να δει: το Μπιριμπόπουλο είχε βρει το δρόμο της επιστροφής. (εδώ μπορείτε να αναφερθείτε στη χαρά του Κωστάκη που το ξαναβρήκε και στη γκρίνια της Ελενίτσας).

Μην αντέχοντας τη γκρίνια της Ελενίτσας που είχε γίνει ανυπόφορη, ο Κωστάκης ξαναπαίρνει το Μπιριμπόπουλο, αυτή τη φορά το βάζει στο τρένο και το διώχνει σε άγνωστη κατεύθυνση. Μετά από μια βδομάδα, χτυπάει η πόρτα, ανοίγει ο Κωστάκης, και τί να δει: το Μπιριμπόπουλο.

Το παίρνει λοιπόν και το βάζει στο πλοίο για Ιταλία. Ε, σου λέει, δεν μπορεί να βρει το δρόμο του και να γυρίσει πίσω ακόμα κι από κει. Περνάει όμως ένας μήνας, περνάνε δύο, στον τρίτο μήνα χτυπάει η πόρτα, ανοίγει ο Κωστάκης, τί να δει: το Μπιριμπόπουλο.

Ε, είδε κι αποείδε λοιπόν ο Κωστάκης, παίρνει το Μπιριμπόπουλο το πηγαίνει στο Ελ. Βενιζέλος και το βάζει στο αεροπλάνο για την Αυστραλία (στην πτήση 815 της Oceanic). Απογειώνεται το αεροπλάνο, το Μπιριμπόπουλο θλιμμένο αποχαιρετάει από το παράθυρο και ο Κωστάκης γυρίζει σπίτι...

-- ΤΕΛΟΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ --

Όλοι σας βρίζουν για το ηλίθιο ανέκδοτό σας κι εσείς το υπομένετε στωικά.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αφήνετε να πουν οι υπόλοιποι τουλάχιστον 4-5 ανέκδοτα ή και περισσότερα, πριν ξαναπάρετε το λόγο εσείς για να πείτε το δικό σας, που θα αποτελέσει τη δεύτερη πράξη.

ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Ανέκδοτο:

Από λεπτό σε λεπτό φτάνει στο Ελ. Βενιζέλος το αεροπλάνο που θα φέρει τους Metallica (ή όποιο άλλο συγκρότημα θέλετε) για συναυλία και οι οπαδοί έχουν ήδη μαζευτεί και περιμένουν.

Προσγειώνεται το αεροπλάνο, χαμός από κάτω, ανοίγει η πόρτα, χειροκροτήματα, φωνές κακό, όμως αντί για τους Metallica βγαίνει ο Ρουβάς. Απογοήτευση για τον κόσμο, φωνάζουν βρίζουν και από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου τους καθησυχάζουν: "παρακαλώ ηρεμήστε, η επόμενη πτήση φέρνει τους Metallica".

Ηρεμούν τα πλήθη, φτάνει η επόμενη πτήση, επευφημίες ξανά, προσγειώνεται το αεροπλάνο, ανοίγει η πόρτα, με ανοιχτό το στόμα όλοι περιμένουν να δουν τα είδωλά τους αλλά αντί για τους Metallica βγαίνει η Πέγκυ Ζήνα. Ξανά αγανάκτηση από κάτω, πάλι τους καθησυχάζουν από τα μεγάφωνα και τους υπόσχονται πως η επόμενη πτήση φέρνει τους Metallica. (μπορείτε να επαναλάβετε το σκηνικό με 1-2 ακόμα λαϊκους τραγουδιστές).

Φτάνει λοιπόν η επόμενη πτήση, αγριεμένα τα πλήθη περιμένουν να δουν τους Metallica αυτή τη φορά ή να τα σπάσουν όλα, προσγειώνεται το αεροπλάνο, ανοίγει η πόρτα και ποιος βγαίνει;

Το Μπιριμπόπουλο

Σημείωση: σημαντικό είναι και τα δύο ανέκδοτα να είναι μεγάλα σε έκταση, ώστε να δημιουργούν προσμονή και ανυπομονησία στους ακροατές, οπότε όσο περισσότερες σάλτσες βάλετε, τόσο το καλύτερο.

Δύο πράγματα μπορεί να συμβούν: ή η παρέα σας θα σας δείρει (η πίσσα και τα πούπουλα δεν αποκλείονται) ή θα γελάνε για τα επόμενα 10 λεπτά. Χρησιμοποιήστε το με δική σας ευθύνη.

:lol::lol::lol: τι μου θύμισες τώρα!

τα φάσκελα έπεφταν βροχή οποτε έλεγα αυτό το ανέκδοτο!

Επίσης στο ίδιο στυλ πάνω κάτω ήταν το "μπλε βελούδο" και το "τσσσ"

οποιος τα θυμάται και δεν βαριέται ας τα γράψει να καούμε λίγο!B)

Ναι!Ελπίζω να μην το μετανιώσω:P

Εσυ το θελησες

Λοιπον, ειναι καπως περιγραφικο, προσπαθηστε να σκεφτειτε αντιδρασεις

Δευτερα

Μαμα τι θα φαμε?

Πιτσα

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΙΤΣΑ ΠΙΤΣΑ ΠΙΤΣΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙ ΠΙΤΣΑ ΠΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τριτη

Μαμα τι θα φαμε

Πιτσα

ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙ ΠΙΤΣΑ ΠΙΤΣΑ ΠΙΤΣΑ ΠΙΤΣΑ

Τεταρτη

Μαμα τι θα φαμε?

Πιτσα

Ναι ναι ναι ΠΙΤΣΑΑΑΑΑ

Πεμπτη

Μαμα τι θα φαμε

Πιτσα

Ναι, πιτσα,γουαου

Παρασκευη

Μαμα τι θα φαμε

Πιτσα

Ναι, χμ,πιτσα,

Σαββατο

Μαμα τι θα φαμε?

Πιτσα

Πιτσα...καλα...

Κυριακη

Μαμα τι θα φαμε?

Πιτσα

Μπλιαχ, πιτσα, μπλιαχ

Δευτερα

Μαμα τι θα φαμε?

Πιτσα

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΙΤΣΑ ΠΙΤΣΑΑΑΑΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ήμουν σίγουρος οτι αυτό το ανέκδοτο εννοούσες:-D:-D:-D

btw

πρώτη φορά που το άκουσα πάλι νεοηρακλειώτης το είχε πει.Σύμπτωση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...