guido Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 όχι λάθος το ξέρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dis_member80 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Βρε dis_member80 γιατί λες τον Markelos (που είπε το ανέκδοτο με το playmobil) manuel ; Tο maestro φώναξα,άσχετα αν έτυχε από πάνω να έχει ήδη postάρει άλλος. Ο αγαπημένος μας δάσκαλος μουσικής μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες απορίες ανεκδοτικού τύπου,οπότε είναι σαν να ίδρυσε σχολή,manuel style που λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 α οκ αν και θά ήταν πιο αστείο μέσα στο fail που δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε δύο ανέκδοτα , να μην πετυχαίναμε καν σωστά τα nicknames Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Aμα ειναι να πουμε παραστατικα ανεκδοτα να πω και αυτα με την πιτσα τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 δεν το κατάλαβα για πες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Members Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 εγώ θυμήθηκα την ατάκα που λέγαμε μικροί σε τέτοιες περιπτώσεις π.χ.: - θα πάρω πίτσα - από τη Βιλγαρία; (και γελάγαμε) ναι, με κάτι τέτοια γελάγαμε τω καιρώ εκείνω, κι ακόμη πιο πριν με το περίφημο "φάντασμα με το μαύρο μάτι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 πω πω τι με θύμισες! Το μαυρισμένο μάτι! Και το άλλο με τα μυρμήγκια, που σκότωσε ένα και τα άλλα πήγαν στην κηδεία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ναι, με κάτι τέτοια γελάγαμε τω καιρώ εκείνω, κι ακόμη πιο πριν με το περίφημο "φάντασμα με το μαύρο μάτι" Και το βράδυ θρίλερ με κλειστά μάτια και ύπνος με αναμμένο φως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Members Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 και μια που τ' αναφέραμε (κι αρχή διαλόγου κάναμε), άλλα 2 "ανέκδοτα" της εποχής: 1. ήτανε μια κότα. Σήκωσε το ένα πόδι, σήκωσε και το άλλο κι έπεσε. (και γελάγαμε) 2. Διάλογος: - πώς κάνει η αγελάδα; - μουου - ...νι (και γελάγαμε που έπεσε στην παγίδα μας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Aυτό με το μαυρο μάτι είναι που λέει θα σου μαυρίσω και το άλλο; δεν πολύ θυμάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Members Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μια χαρά το θυμάσαι Α, και μιας και πιάσαμε τα παιδικά, έρχεται τις προάλλες ένα 10χρονο φιλαράκι μου και με ρωτάει - Ξέρεις ποιός είναι ο φίλος του Μίκη Θεοδωράκη; - Ποιός; - Ο Γκούφυ Θεοδωράκης (χοχοχο - σου την έσκασα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Höfdingadrapa Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Λοιπόν σήμερα στη δουλειά πιάσαμε κουβέντα για το Δόγκανο και όπως λέγαμε διάφορα, μου ήρθε ένα στο μυαλό και γέλασα πολύ. =ρ ...-Πόσο έχουν τα λουλούδια; Φέρτα όλα 'δώ.. -1000ευρώ. -Πάρτα όλα από 'δω... ...KILLER! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Aυτό με το μαυρο μάτι είναι που λέει θα σου μαυρίσω και το άλλο;δεν πολύ θυμάμαι Ναι, που κλασικά την ατάκα τη λέει ο ελληνάρας. Θυμήθηκα και κάτι άλλα του στυλ -Πες αεροπλάνο -Αεροπλάνο -Πατάω γκάζι και σε κλάνω -Πες ελικόπτερο -Ελικόπτερο -Πατάω γκάζι και σε κλάνω περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Άκουσα το όνομά μου; Tο maestro φώναξα,άσχετα αν έτυχε από πάνω να έχει ήδη postάρει άλλος. Ο αγαπημένος μας δάσκαλος μουσικής μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες απορίες ανεκδοτικού τύπου,οπότε είναι σαν να ίδρυσε σχολή,manuel style που λένε. Ε... γνωριζόμαστε;! Η εξήγηση που έδωσα εγώ ήταν αντίστοιχη με το ανέκδοτο με τον Bruce Lee που βρίσκει ένα τζίνι. Το είχε δώσει ο Sellers: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3045158&postcount=3805 Σαν να λέμε, το έχει έτοιμο το χέρι το playmobil για να κάνει "γεια μας!" ΥΓ. Δε μου άρεσε αν είναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ναι, που κλασικά την ατάκα τη λέει ο ελληνάρας. Θυμήθηκα και κάτι άλλα του στυλ -Πες αεροπλάνο -Αεροπλάνο -Πατάω γκάζι και σε κλάνω -Πες ελικόπτερο -Ελικόπτερο -Πατάω γκάζι και σε κλάνω περισσότερο - Πες 80 - 80 - Η γιαγιά σου βλέπει τσόντα, και ο παππούς σου Ποκαχόντα. Φτάσαμε, φτάσαμε τι καλά περάσαμε, μόνο που διψάσαμε... Τρέχα τρέχα οδηγέ για να τους περάσουμε και αμα τους περάσουμε θα σε κεράσουμε ένα νες καφέ. Τα 2 τελευταία κλασικά ακουγόταν σε επιστροφή απο εκδρομή. Τα φωνάζαν οι άλλοι. Εγώ πίσω πίσω μόνος μου διάβαζα την Δικη του Κάφκα θυμάμαι και την έβρισκα πολύ παιδική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.