Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι, αλλά δεν ξέρω, δεν μου άρεσε το ύφος της απάντησης του Arcanaloth, γι'αυτό κι αντέδρασα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

:lol::lol: ρε παιδια δεν ειναι δικο μου το ανεκδοτο το πηρα απο το http://www.fightclub.gr

στην κατηγορια μουσαντε... μην ασχολειστε με το μπουκαλι... ηταν η εισαγωγη στο

ανεκδοτο αλλα για καποιον λογο ο χωρικος νευριασε και ειπε αυτα που ειπε... που να

ηξερε οτι θα εβγαινε και σε τσοντα!! :lol::lol:

στο συγκεκριμενο site εχει και αλλα ακαταλαβιστικα που μονο ενας φανατικος της

εκπομπης (και του ποδοσφαιρου) μπορει να καταλαβει ... φανταστειτε αν βαλω καποιο

απο αυτα τι αναλυση εχει να πεσει εδω μεσα!! :-D:-D

να βαλω??

Ρωτάει ο άνδρας μετά από το σεξ την γυναίκα του

- Αγάπη μου, αυτή τη φορά προσποιήθηκες;

- Όχι, αγάπη μου. Αυτή τη φορά κοιμόμουνα πραγματικά.

χα χα χα πολύ καλό

αν και παίζει να το ξέρετε

πώς λέγεται η τραβεστι στα κινέζικα

ναμουναμουνακι

πώς λέγεται η πίπα στο ινδικά

γάμαμουτρα

Λίγο παλιό , ίσως να το ξέρετε ...

Ένας άνδρας επιβιβάζεται στο αεροπλάνο, κάθεται στη θέση του και καθώς βάζει την ζώνη βλέπει να μπαίνει στο αεροπλάνο η πιο όμορφη γυναίκα που έχει δει στη ζωή του.

Καθώς αντιλαμβάνεται ότι έρχεται κατ' ευθείαν σ' αυτόν τον πιάνει κρύος ιδρώτας βλέποντας την γυναίκα να κάθεται στη διπλανή θέση.

Ανυπομονώντας να αρχίσει κουβεντούλα μαζί της την ρωτά:

- Επαγγελματικό ή ταξίδι αναψυχής;

- Συνέδριο Νυμφομανών στο Σικάγο του απαντά η γυναίκα.

"Θεούλη μου" σκέφτεται ξεροκαταπίνοντας. "Η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει κάθεται μερικά εκατοστά παραπέρα και πάει σε συνέδριο νυμφομανών"!!

Προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία του της λεει:

- Πολύ συναρπαστικό.. Και με ποια ιδιότητα πηγαίνετε εκεί;

- Είμαι εισηγήτρια απαντά αυτή. Χρησιμοποιώ τις εμπειρίες μου να απομυθοποιήσω μερικούς δημοφιλείς μύθους για την σεξουαλικότητα.

- Αλήθεια; και ποιοι είναι αυτοί οι μύθοι; ρωτά ο άνδρας.

- Ένας από αυτούς είναι ότι οι άνδρες της Αφρικανικής φυλής έχουν μεγάλο πέος, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι Ινδιάνοι της Αμερικής που ξεπερνούν τις περισσότερες προσδοκίες. Ένας άλλος είναι ότι οι Γάλλοι είναι οι καλύτεροι εραστές ενώ οι ελληνικής καταγωγής άνδρες είναι οι καλύτεροι.

Ξαφνικά, η γυναίκα κοκκινίζει από ντροπή και του λεει:

- Συγνώμη, δεν θα έπρεπε να συζητώ αυτά τα πράγματα μαζί σας μιας και δεν ξέρω ούτε το όνομά σας.

- Καθιστή Αρκούδα λεει ο άνδρας απλώνοντας το χέρι του να συστηθεί, Καθιστή Αρκούδα Παπαδόπουλος.

Ένα παλιό:

Μια γκόμενα κάνει οτοστόπ και κάποια στιγμή μετά από αρκετές ώρες σταματάει μια νταλίκα και την παίρνει.

Η γκόμενα ανακουφισμένη ευχαριστεί τον νταλικέρη...

"Σ' ευχαριστώ φίλε!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Δεν ξέρεις πόσες ώρες περίμενα!!!"

Όμως ο νταλικέρης έχει άγριες προθέσεις.

"Άσε τα ευχαριστώ και σκύψε να μου πάρεις μια πίπα!"

Η γκόμενα αρνείται και εκείνος με μια βίαιη κίνηση την πιάνει από τα μαλλιά, βγάζει το πέος του έξω και της το βάζει στο στόμα.

Εκείνη από το κακό της, δίνει μια γερή δαγκωματιά, του το κόβει και το πετάει έξω.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, στο αντίθετο ρεύμα περνούσε ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας με το αυτοκίνητό τους και το πέος του νταλικέρη σκάει στο παρμπρίζ τους.

Τότε ο Κωστίκας με γουρλωμένα μάτια δείχνοντας το ματωμένο πέος στο παρμπρίζ λέει:

"Γιωρίκα! Κοίτα πούτσα το κουνούπι!!!"

Συναντιούνται δύο χταπόδια στον βυθό, και λέει το ένα στο άλλο:

Που είσαι ρε μαλάκα? Κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το.

Λοιπόν, σήμερα μου είπαν ένα πολύ συμπαθητικό στην ίδια φιλοσοφία μ εκείνο που σου άρεσε λεφτερ:

Είναι λοιπόν η -έστω- ξανθιά που δουλεύει στην τράπεζα σπέρματος. Εκεί λοιπόν που μεταφέρει τα δείγματα, μπαίνει ένας τύπος σε έξαλλη κατάσταση, μαύρη κουκούλα/μαύρο τζάκετ/όπλα/ιστορίες και υπό την απειλή του όπλου κατευθύνει την ξανθιά προς τα ψυγεία με τους αντρικούς χυμούς.

"Λοιπόν" της λέει "πιάσε αυτό εκεί το βαζάκι"

Αυτή έκπληκτη τον κοιτάει αλλά τι να κάνει, όπλο είπαμε, το πιάνει.

"Άνοιξέ το προσεχτικά" τι να κάνει κλπ το ανοίγει.

"Πιάσε και το διπλανό/παραδιπλανό/δέκαστησειρά και άστα ανοιχτά πάνω στο τραπέζι" ε το κάνει τι να κάνει είπαμε όπλο κλπ

"Ωραία. Τώρα πιες τα. Όλα. Σφηνάκια."

Σοκ η τύπισσα δεν μπορεί να το πιστέψει, αλλά το όπλο τη σημαδεύει (τι να κάνει κλπ) τα πίνει.

Οπότε ο τύπος, βγάζοντας την κουκούλα, τη χτυπάει φιλικά στη πλάτη: "Είδες Μαράκι, δεν ήταν τόσο δύσκολο τελικά".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...