Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Einstein, Newtοn and Pascal decide tο play hide and seek. Einstein is it, clοses his eyes, cοunts tο 10 then οpens them.

Pascal is nο where tο be seen.

Newton is sitting right in front of Einstein, with a piece of chalk in his hand. He's sitting in a box drawn on the grοund, a meter to a side.

Einstein says "Newtοn, you're terrible, I've found you!"

Newton says "No no, Einy. You've found one Newton per square meter. You've found Pascal!"

Ελληνικά λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Einstein, Newtοn and Pascal decide tο play hide and seek. Einstein is it, clοses his eyes, cοunts tο 10 then οpens them.

Newton is sitting right in front of Einstein, with a piece of chalk in his hand. He's sitting in a box drawn on the grοund, a meter to a side.

Newton says "No no, Einy. You've found one Newton per square meter. You've found Pascal!"

Ελληνικά λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αν και πρέπει να το γράψεις στα Ελληνικά είναι πολύ καλό!!!

Ηταν ενας προγραμματιστης και βγαινοντας απο το Πλαισιο τον σταματαει ενασ ληστης και του λεει:

-Τα λεφτα σου ή την ζωη σου..

-Φιλε μου ατυχησες.Ειμαι προγραμματιστης

-Ε και?

-Δεν εχω ουτε λεφτα ουτε ζωη

Τρακάρουνε δύο χελώνες οπότε έρχεται ο λαγός-τροχονόμος και ανακρίνει το σαλιγκάρι που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

-Τι έγινε εδώ σαλιγκάρι;

-Δεν ξέρω! όλα έγιναν τόσο γρήγορα!...

---------- Προσθήκη στις 11:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:33 ----------

Γεννιέται το μωρό και ο γιατρός σηκώνει το μωρό με τα χέρια του ψηλά.Για κάποιο παράξενο λόγο το μωρό αρχίζει να μιλά και να λεει διάφορα περί την θεωρία της σχετικότητας, το χωροχρόνο και αλλά κουφά.

Ο πατέρα πανικόβλητος λεει στον γιατρό:

- Πανάγια μου, ο γιος μου είαι ιδιοφυΐα, θα γίνει ο νέος Αϊνστάιν! Δεν γίνετε, πρέπει να κάνουμε κάτι, θέλω να γίνει ποδοσφαιριστής, γίνετε να του κόψουμε λίγο νουν.

Ο γιατρός του λεει ότι είναι εφικτό αλλά επικίνδυνο. Ο πατέρας τρελαμένος για ένα γιο ποδοσφαιριστή του λεει να συνεχίσει για την εγχείρηση. Ο γιατρός με την σειρά του παει στο χειρουργείο και αφαιρεί προσεχτικά λίγο εγκέφαλο από το μωρό. Όταν το μωρό συνέρχεται ο γιατρός το ανασηκώνει ψηλά και το μωρό αρχίζει να λεει ότι σύμφωνα με το συνταγματικό δικαίωμα μας επιτρέπετε να αποφανθούμε ότι ο νόμος τάδε μπορεί να θεωρηθεί αντισυνταγματικός και αλλά τέτοια.

Ο πατέρας τα έπαιξε με την ιδιοφυΐα του γιου του και παρακαλεί τον γιατρό να του αφαιρέσει και άλλο εγκέφαλο μέχρι να θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής.

Μπαίνουν στο χειρουργείο και αρχίζει η διαδικασία. Σε κάποια φάση η απρόσεχτη μαθητευόμενη νοσοκόμα σπρώχνει τον γιατρό με αποτέλεσμα να αποκόψει μεγάλο μέρος του εγκεφάλου του μωρού και να μείνει ένα μόνο κομμάτι ίσα ίσα με το μέγεθος ενός αμυγδάλου.

Όταν με το καλό το μωρό ξυπνά από τα υπνωτικά, ο γιατρός το ανασηκώνει ψηλά και το μωρό ανοίγει το στόμα του και λεει:

- Λόχος, προσοοοχή

Τρακάρουνε δύο χελώνες οπότε έρχεται ο λαγός-τροχονόμος και ανακρίνει το σαλιγκάρι που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

-Τι έγινε εδώ σαλιγκάρι;

-Δεν ξέρω! όλα έγιναν τόσο γρήγορα!...

σχετικό:

πάει μια χελώνα σε ένα μπαρ. Σκαρφαλώνει στο σκαμπώ, χτυπά την γροθιά στην μπάρα, και κάνει με τα δάχτυλα της το Χ (ξέτε, όπωςε στην διαφήμηση της σέρκοβα, εκείνη την αρχαία).

Ο μπάρμαν την κοιτάει, την ξανακοιτάει, την αρπάζει και της δίνει μια κλωτσιά και την πετάει στο απέναντι πεζοδρόμιο, 200 μέτρα μακριά.

Τρεις μέρες αργότερα, η χελώνα ξανάρχεται. Σκαρφαλώνει στο σκαμπώ, κοιτάει τον μπάρμαν στα μάτια, και του λέει:

"τώρα γιατί το έκανες αυτό;"

προτείνω μηνιαίο μπαν σε όποιον ξαναγράψει εδωμέσα ανέκδοτο της αρβύλας[/b], και ισόβιο σε όποιον γράψει ανέκδοτο του σκύλου.

σχετικό:

πάει μια χελώνα σε ένα μπαρ. Σκαρφαλώνει στο σκαμπώ, χτυπά την γροθιά στην μπάρα, και κάνει με τα δάχτυλα της το Χ (ξέτε, όπωςε στην διαφήμηση της σέρκοβα, εκείνη την αρχαία).

Ο μπάρμαν την κοιτάει, την ξανακοιτάει, την αρπάζει και της δίνει μια κλωτσιά και την πετάει στο απέναντι πεζοδρόμιο, 200 μέτρα μακριά.

Τρεις μέρες αργότερα, η χελώνα ξανάρχεται. Σκαρφαλώνει στο σκαμπώ, κοιτάει τον μπάρμαν στα μάτια, και του λέει:

"τώρα γιατί το έκανες αυτό;"

You failed!!! αχαχαχαχαχα

Ρε συ, αυτό το ανέκδοτο το ήξερα πολύ καιρό, και όλο έλεγα να το ποστάρω αλλά δεν το έκανα γιατί μιλάμε για μεγάλη κρυοκωλιά. Αλλά τελικά βλέπω ότι έχει απήχηση. :-)

τι, το είπε αυτό ο κανάκης στην αρβύλα; δεν βλέπω αρβύλα παιδιά, σόρρυ, δεν το ήξερα. Το θυμηθηκα από τα παιδικά μου χρόνια. Πάω να αυτομαστιγωθώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...