Sellers Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ΓΡΙΦΟΣ: Είστε στην ζούγκλα. Οι ζουλού σας πιάσαν, και σας κρεμάσαν ανάποδα σε ένα δεντρο με ένα σκοινί. Το σκοινί αυτό είναι δεμένο στο έδαφος και ένα κερί το καίει αργά-αργά, ενώ ένα λιοντάρι περιμένει απο κάτω να σας κατασπαράξει. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα δηλαδή: Ερώτηση: Τι μπορείτε να κάνετε για να σωθείτε απο αυτήν την άβολη κατάσταση; Απάντηση: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ΓΡΙΦΟΣ: Είστε στην ζούγκλα. Οι ζουλού σας πιάσαν, και σας κρεμάσαν ανάποδα σε ένα δεντρο με ένα σκοινί. Το σκοινί αυτό είναι δεμένο στο έδαφος και ένα κερί το καίει αργά-αργά, ενώ ένα λιοντάρι περιμένει απο κάτω να σας κατασπαράξει. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα δηλαδή: Ερώτηση: Τι μπορείτε να κάνετε για να σωθείτε απο αυτήν την άβολη κατάσταση; Απάντηση: συγνωμη αλλα γιατι βαζεις αδεια spoilers? ---------- Προσθήκη στις 09:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:16 ---------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos2710 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Διώρθωσα το ποστ του Sellers Είστε στην ζούγκλα. Οι ζουλού σας πιάσαν, και σας κρεμάσαν ανάποδα σε ένα δεντρο με ένα σκοινί. Το σκοινί αυτό είναι δεμένο στο έδαφος και ένα κερί το καίει αργά-αργά, ενώ ένα λιοντάρι περιμένει απο κάτω να σας κατασπαράξει. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα δηλαδή: Ερώτηση: Τι μπορείτε να κάνετε για να σωθείτε απο αυτήν την άβολη κατάσταση; Απάντηση: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drami Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Καλα ε... έπεσα από την καρέκλα μου. Σιγουρα ανέκδοτο ήταν ή μήπως αληθινό story? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Καλα ε... έπεσα από την καρέκλα μου. Σιγουρα ανέκδοτο ήταν ή μήπως αληθινό story? αν αναφέρεσαι στο cosmopolitan το κοβω 100% για true story. Το τι γραφουν εκειμεσα δεν φαντάζεσαι. Καμμια φορά που έχω της μαύρες μου μπαίνω και διαβάζω. Ειλικρινά, τόσο γέλιο δε ρίχνω πουθενά αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drami Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 τρομερό το ανέκδοτο... θα το λεω στα παιδια μου σε 20 χρονια απο τωρα LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ένας παπάς καλεί έναν αγιογράφο να του φτιάξει μία αγιογραφία: Α: Για πες παπά, τι θες να σου φτιάξω ; Π: Θέλω να μου φτιάξεις μία αγιογραφία του Αγίου Νικολάου Α: χμ, να σου φτιάξω μία του Άγιου Χαράλαμπου που τον έχω δουλέψει και τον ξέρω ; Π: Όχι θέλω να μου φτιάξεις μία του Α.Ν. σου λέω. Α: Παπά, θα σου κάνω καλύτερη τιμή αν φτιάξουμε του Α.Χ. και θα είναι και super. Π: Όχι λέμε. Θέλω να μου φτιάξεις μία του Α.Ν. Α: Καλά παπά μου θα σου την φτιάξω. Να ξέρεις όμως θα Χαραλαμπίζει λίγο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ένας παπάς καλεί έναν αγιογράφο να του φτιάξει μία αγιογραφία:Α: Για πες παπά, τι θες να σου φτιάξω ; Π: Θέλω να μου φτιάξεις μία αγιογραφία του Αγίου Νικολάου Α: χμ, να σου φτιάξω μία του Άγιου Χαράλαμπου που τον έχω δουλέψει και τον ξέρω ; Π: Όχι θέλω να μου φτιάξεις μία του Α.Ν. σου λέω. Α: Παπά, θα σου κάνω καλύτερη τιμή αν φτιάξουμε του Α.Χ. και θα είναι και super. Π: Όχι λέμε. Θέλω να μου φτιάξεις μία του Α.Ν. Α: Καλά παπά μου θα σου την φτιάξω. Να ξέρεις όμως θα Χαραλαμπίζει λίγο ! Γραπτά ίσως να μην λέει τόσο πολύ (προσωπικά μ' άρεσε) αλλά το έχω ακούσει από παλικάρι που ένιωθε και είχα πεθάνει στο γέλιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Στην Λάρισα λέει η δασκάλα των Αγγλικών: - Σήμερα θα μάθουμε τους μήνες στα αγγλικά. Ο Γενάρς είναι Τζένουαρ, ο Φλεβάρς είναι Φέμπρουαρ, ο Μάρτς... είναι το ίδιο και στα Αγγλικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εμπειρο ανεκδοτο απο freestuff.gr Είναι ο Bill Gates και συζητάει με την κόρη του και το γιό του. Σε μια φάση πετάγεται ο γιος και λέει: - Ρε πατέρα, είναι μια γκόμενα στο σχολείο, μου έχει πάρει τα μυαλά, τη θέλω οπωσδήποτε. Τι να κάνω; Απαντάει ο πατέρας Βill: - Θα σου δώσω τη 10θυρη λιμουζίνα της εταιρείας, θα πας να την πάρεις από το σπίτι, και θα πάτε στο πιο λουξ εστιατόριο όπου θα έχεις κάνει κράτηση. Εκεί θα της ανοίξεις τα πιο ακριβά κρασιά, προκειμένου να την εντυπωσιάσεις. Μετά το γεύμα, θα πάτε στο πιο Hot Club της πόλης όπου θα μπείτε και ως VIP για να τα χάσει τελείως η γκόμενα. Εκεί 8α παραγγείλεις και θα της ανόιξεις τουλάχιστον 100 σαμπάνιες για να καταλάβει πόσο την εκτιμάς. Και τέλος, αφού περάσετε καλά, θα την βάλεις και πάλι μέσα στην 10θυρη λιμουζίνα, και θα την πας σε ένα ξενοδοχείο 6 αστέρων,όπου εκεί θα κάνεις... ξέρεις... τα δικά σου, και όλα καλά. Πετάγεται η κόρη λοιπόν που τόση ώρα απλά άκουγε, και ρωτάει όλο απορία: - Μα καλά βρε μπαμπά, τι απέγινε ο ρομαντισμός, οι βόλτες στην παραλία, οι νύχτες με φωτιά στην αμμουδιά, το ηλιοβασίλεμα; Και απαντάει ο BILL: - Αυτά είναι μ@λ@κίες των Linuxάδων για να γ@μ@νε τσάμπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Διώρθωσα το ποστ του Sellers Είστε στην ζούγκλα. Οι ζουλού σας πιάσαν, και σας κρεμάσαν ανάποδα σε ένα δεντρο με ένα σκοινί. Το σκοινί αυτό είναι δεμένο στο έδαφος και ένα κερί το καίει αργά-αργά, ενώ ένα λιοντάρι περιμένει απο κάτω να σας κατασπαράξει. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα δηλαδή: Ερώτηση: Τι μπορείτε να κάνετε για να σωθείτε απο αυτήν την άβολη κατάσταση; Απάντηση: ΛΙΩΣΙΜΟΟΟ! Το ανέκδοτο του μήνα και βάλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς θα σωθείς από αυτή την ''άβολη κατάσταση'' μόλις σκάσεις με το κεφάλι στο έδαφος, έχοντας ένα λιοντάρι 2 μέτρα δίπλα σου. Όσο και γκεϊ και χάπι και αδερφή να είναι, πεινάει. Είσαι και δεμένος. Οι ζουλού; Που τους πας τους ζουλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 οι ζουλού κανονιζοντε εύκολα, γιατι σε περιπτωση που είναι έλληνας θα τον εχουν βαρεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 <σπαστικός mode> ... δε νομίζω ότι σώζεσαι από την "άβολη" κατάσταση. Στη καλύτερη θα πεθάνεις δεμένος κρεμασμένος σε ένα δέντρο να σε φάνε οι μύγες. καλύτερα το λιοντάρι, ο spartacus δηλαδή πως τα κανόνιζε,? ποιό μάγκας ήταν. </σπαστικός mode> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo64x Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μ' αρέσει που μόνο αυτά είναι τα προβλήματα με την παραπάνω λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.