thief7710 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Παλιμπαιδισμός. Αστειάκι απο τα παλιά. Όταν ήμουν μικρός κατάπια μια βελόνα. Αλλά δεν έπαθα τίποτα. Δεν έπαθα τίποτα Δεν έπαθα τίποτα Δεν έπαθα τίποτα Δεν έπαθα τίποτα Δεν έπαθα τίποτα Μια βελονα απο πικ απ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μια βελονα απο πικ απ! α βελονα λεγεται? νομιζα ακιδα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 α βελονα λεγεται? νομιζα ακιδα.... Η γενιά του .mp3 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Η γενιά του .mp3 !!! αν και 20 χρονών νιώθω τυχερός που έχω χρησιμοποιήσει πικ-απ από όταν είμουν 7.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 α βελονα λεγεται? νομιζα ακιδα.... Κόλλησε η ακίδα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Washcloud: Καλό αλλά για να γίνει πιο "αντιπροσωπευτικό" θα ήταν καλύτερα αν το όνομα αντί για "καθιστή αρκούδα" ήταν "Μακρύς Μονόφθαλμος Βόας". Manuel: Δε το πιασα... Έχασες! Ήμουν έτοιμος να γράψω ότι το ανέκδοτο θα ήταν καλύτερο άμα στο λόγο της η τύπισσα έλεγε πχ ότι οι καλύτεροι εραστές είναι οι Ιταλοί, και αυτός απαντούσε Καθιστή Αρκούδα Ντοναντόνι (ξέρω εγώ). Θέλει λίγο έρευνα για να βρεθεί ένα όνομα που να βγάζει γέλιο. Αλλιώς (second option), θα είχε πλάκα ο τύπος να μιλάει με ξενική προφορά και στο τέλος να σκάει ότι ήταν, και καλά, Έλληνας. Χμμ... τώρα που το σκέφτομαι, ίσως καλή επιλογή θα ήταν το Πόντιοι. Οπότε βγαίνει το Καθιστή Αρκούδα Ουσταμπασίδης. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον δεν το έπιασα το ανέκδοτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ααααααααααααααααααααααααααααααααααργκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ααααααααααααααααααααααααααααααααααργκ! ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρησπεκτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@@sos@@ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 @@sos@@: χα ... η περιγραφή ... ίδια το ... αστέρι μου , κοίτα να δεις ο ...διάολος, δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις ρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Είδες για να μην έχω παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Έχασες! Ήμουν έτοιμος να γράψω ότι το ανέκδοτο θα ήταν καλύτερο άμα στο λόγο της η τύπισσα έλεγε πχ ότι οι καλύτεροι εραστές είναι οι Ιταλοί, και αυτός απαντούσε Καθιστή Αρκούδα Ντοναντόνι (ξέρω εγώ). Θέλει λίγο έρευνα για να βρεθεί ένα όνομα που να βγάζει γέλιο. ...Kαθιστή Αρκούδα Μπερλουσκόνι, ίσως...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μπερλουσκονίδης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ...ας σταματήσουμε όμως γιατί θ' αρχίσει ο λίγο πιο πάνω να παίρνει πατρικά δικαιώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Κόλλησε η ακίδα ; επειδη ειναι πολυ μικρη η μυτη σαν ακιδα γιαυτο το ειπα ετσι. βελονες και καρφιτσες ειναι πιο μακρουλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Έχασες! Ήμουν έτοιμος να γράψω ότι το ανέκδοτο θα ήταν καλύτερο άμα στο λόγο της η τύπισσα έλεγε πχ ότι οι καλύτεροι εραστές είναι οι Ιταλοί, και αυτός απαντούσε Καθιστή Αρκούδα Ντοναντόνι (ξέρω εγώ). Θέλει λίγο έρευνα για να βρεθεί ένα όνομα που να βγάζει γέλιο. Αλλιώς (second option), θα είχε πλάκα ο τύπος να μιλάει με ξενική προφορά και στο τέλος να σκάει ότι ήταν, και καλά, Έλληνας. Χμμ... τώρα που το σκέφτομαι, ίσως καλή επιλογή θα ήταν το Πόντιοι. Οπότε βγαίνει το Καθιστή Αρκούδα Ουσταμπασίδης. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον δεν το έπιασα το ανέκδοτο... Πρώτη φορά το άκουσα με Άραβες και Κρητικούς, οπότε λέει στο τέλος ... χαιρω πολύ Ισμαήλ Σφακιαναααάκης (με κρητική προφορά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.