evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 εξπλέην πλζ μαυρακια = μεγαλα χειλια= σαν βεντουζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ταμαμ για ιδανικές αιδοιολειχίες. Είναι εκείνο που λένε,once black never back! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ταμαμ για ιδανικές αιδοιολειχίες. Είναι εκείνο που λένε,once black never back! στον συγκεκριμενο τομεα παιζει ρολο η γλωσσα πιο πολυ:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δεν γνωρίζω,ου κέκτημαι αδοίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NetworkMeltdown Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 !!!-ΠΡΟΣΟΧΗ-!!! (Διαβάστε το Quote πρώτα). Λοιπόν το παρακάτω ανέκδοτο εμπεριέχει ( λες και είναι Κεικ ) πολλές κακές λέξεις. Δείτε το αυτό το κομμάτι που εμφανίζεται αν πατήσετε τον καταστροφέα ("SPOILER") σαν να μην είναι μέρος του insomnia.gr σαν κάτι αυτόνομο. Επομένος δεν έχουμε καμία ευθύνη για το λεξιλόγιο (βάζω και τον εαυτο μου μέσα). Αν το έγραφα αλλιώς δεν θα ακούγονταν όπως πρέπει να ακουστεί. Μόνο αν δέχεστε τα παραπάνω πατήστε το. - Κύριε να σας κάνω μια ερώτηση? - Ναι αγόρι μου, λέγε. - Όταν ξυρίζεστε, ξυρίζεστε παντού? - Ναι. Τι ερώτηση ήταν αυτή τώρα? - Παντού, παντού, παντού? - Ναι δεν σου είπα? - Ξυρίζετε και το μουνάκι σας? - ... Γαμηθήκαμε όλοι. Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε απο τα γέλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Απέλαση ρε!Απέλαση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 !!!-ΠΡΟΣΟΧΗ-!!! (Διαβάστε το Quote πρώτα). Μόνο αν δέχεστε τα παραπάνω πατήστε το. - Κύριε να σας κάνω μια ερώτηση? - Ναι αγόρι μου, λέγε. - Όταν ξυρίζεστε, ξυρίζεστε παντού? - Ναι. Τι ερώτηση ήταν αυτή τώρα? - Παντού, παντού, παντού? - Ναι δεν σου είπα? - Ξυρίζετε και το μουνάκι σας? - ... Γαμηθήκαμε όλοι. Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε απο τα γέλια. δεν γελασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Members Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 δεν γελασα σε σόκαρε κι εσένα η αθυροστομία ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ένα μεγάλο WTF. Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 σε σόκαρε κι εσένα η αθυροστομία ε; ε,ναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Καλά, εσύ είσαι πόντιος, που να καταλάβεις το ανέκδοτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Α, την παντρεύτηκε (επιτέλους) την πόντιά του ο πόσκα; Εν τω με taxi, το εν λόγω "ανέκδοτο" είναι serious business αν πρόκειται για real life περιστατικό. Καλοκαίρι, λίγο μετά από Τις Πανελλήνιες κετσι. Χωρίς μάρτυρες γύρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Α, την παντρεύτηκε (επιτέλους) την πόντιά του ο πόσκα; ΡΕ ΑΛΗΤΗ, διπλή επίθεση ε; αμα ξαναανοιξω το στόμα μου, να μου γράψεις ! :mrgreen::mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ΡΕ ΑΛΗΤΗ, διπλή επίθεση ε; αμα ξαναανοιξω το στόμα μου, να μου γράψεις ! :mrgreen::mrgreen: Μην τον απειλεις, ποιος διαβαζει παλι πανωσεντονα-κατωσεντονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 EXEI κάποια βάση αυτό που λέει ο αποπάνω με μια διόρθωση στο "απειλείς" - "προκαλείς" καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.