peravrexei Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Αν και φοβάμαι μην χαλάσω το σερί με γαμάτα θα πώ την μλκ που διάβασα.... Πάει ένας, που μόλις παντρεύτηκε, μετά απο δύο μέρες στο συνεργείο του Μήτσου. -Ρε μάστορα έχω πρόβλημα... -Τί? -Να παντρεύτηκα πριν λίγες μέρες... Την πρώτη μέρα πήδηξα 4 φορές -Στο πέος μου φίλε.... -Κοίτα την δεύτερη 2 φορές -Το στα @@ μου. -Και την τρίτη ρε μάστορα δεν μπιρεσα καθόλου.... Τί έχω???? -Χμ.... Λαδερά τρώς??? -Όχι μωρε δεν μου πολυ αρέσουν... -Ε τότε θα έχεις κάψει κανα αρχίδι! Το έκαψες το ανέκδοτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 φιχεδ.... Συμπλήρωστο τουλάχιστον >...με στρατιώτες απ' το πεντάγωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zinas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Κουταλιανός: Εχω στραβώσει με τον Γιούρι Γκέλλερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δύο φίλοι κάνουν ένα ταξίδι με αερόστατο. Κάποια στιγμή αρχίζει να βρέχει. Σε πολύ λίγο η βροχή γίνεται καταιγίδα και το αερόστατο κομμάτια. Πυξίδες και χάρτες χάνονται. Οι δύο φίλοι κρατιούνται από κάτι σκοινιά και καταφέρνουν να προσγειωθούν σώοι και αβλαβείς σε ένα λιβάδι. Η καταιγίδα έχει πια σταματήσει και περίπου στο κέντρο του λιβαδιού μπορούν να διακρίνουν έναν άντρα να διαβάζει. Πάνε λοιπόν προς το μέρος του και τον ρωτάνε: - "Συγνώμη, μήπως ξέρετε που βρισκόμαστε;" Ο άντρας κοιτάει για λίγο γύρω του, σκέφτεται και λέει: - "Βρίσκεστε στη μέση ενός λιβαδιού." Οι φίλοι τον ευχαριστούν και φεύγουν. Όταν απομακρύνονται κάπως, λέει ο ένας στον άλλο: - "Αυτός ήταν μαθηματικός!" - "Που το κατάλαβες;" ρωτάει ο άλλος. - "Πρώτον σκέφτηκε πριν απαντήσει και δεύτερον έδωσε μια σωστή απάντηση με ακρίβεια, που όμως δε μας χρησιμεύει σε τίποτα!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Τι λέει ο Χριστός πάνω στο σταυρό; ...σήμερα έπιασα ένα ψάρι τόόόόόόόόόόόόσο μεγάλο. συγνωμη για την παρεμβαση αλλα το αστειο που ειναι? το ακυρο του θεματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 συγνωμη για την παρεμβαση αλλα το αστειο που ειναι? το ακυρο του θεματος? Το τοοοοοσοοοοοοο με τα χερια ανοιχτα υποδηλώνουν το μέγεθος του ψαριού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Το τοοοοοσοοοοοοο με τα χερια ανοιχτα υποδηλώνουν το μέγεθος του ψαριού. αααααααααα νταξει. αυτο θελει οπτικοποιηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Λύνει ένας παπάς ένα σταυρόλεξο. - "Χμμ... Πέντε γράμματα, αρχίζει απο Μ και το έχουν όλες οι γυναίκες". Ρωτάει ο παπάς το παπαδοπαίδι: - "Να σε ρωτήσω παιδί μου. Τι έχει πέντε γράμματα, αρχίζει απο Μ και το έχουν όλες οι γυναίκες;" - "Μήτρα, πάτερ μου". - "Α, ναι, ε; Μήπως έχεις γόμα;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 καν' το "σβύστρα", να το πιάσουν όλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Το ζευγάρι κοιμάται αμέριμνο στο σπίτι, 3 η ώρα το πρωί όταν ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Έντρομοι πετάγονται από το κρεβάτι. Ο άντρας πάει στο θυροτηλέφωνο και ρωτάει: -"Ποιος είναι;" Ακούγεται μια αντρική φωνή. -"Φίλε, κατεβαίνεις να... με σπρώξεις λίγο, σε παρακαλώ;" -"ΤΙ;;; ενίσταται ο άντρας, "Μας ξύπνησες νυχτιάτικα για να κατέβω να σε σπρώξω; Δεν είσαι με τα καλά σου. Άντε παράτα μας!" και... γυρίζει στο κρεβάτι του, όπου εξηγεί στη γυναίκα του τι έγινε. Σε κανένα 10λεπτο, μόλις τους ξανάπαιρνε ο ύπνος, να σου πάλι το κουδούνι. Πετάγεται από το κρεβάτι ο τύπος, τρέχει στο θυροτηλέφωνο κι ακούει πάλι την ίδια φωνή: -"Έλα, ρε φίλε! Κατέβα λίγο να με σπρώξεις σε παρακαλώ !" Έξαλλος ο άντρας, του απαντάει -"Ρε, άμα κατέβω κάτω, θα σε κάνω μαύρο, το κατάλαβες; Εξαφανίσου, μην φωνάξω την αστυνομία!". Γυρίζει ξανά στο κρεβάτι, οπότε του λέει η γυναίκα του: - "Βρε αγάπη μου, ξυπνήσαμε που ξυπνήσαμε, κι όσο νά ναι άνθρωποι είμαστε ... Θα μπορούσε να συμβεί και σένα μέσα στη νύχτα να μείνεις με το αυτοκίνητο και να μην υπάρχει ψυχή να σε βοηθήσει. Άντε, κάνε ένα ψυχικό, να πάει στα κομμάτια - μπας και ησυχάσουμε..." -"Τέλος πάντων, ας σου κάνω το χατίρι, γιατί αυτός είναι ικανός να ξαναχτυπήσει..." Ρίχνει ένα μπουφάν πάνω από τις πυτζάμες και κατεβαίνει στον δρόμο, όπου όμως ... δεν υπάρχει ψυχή! Κοιτάει από δω, κοιτάει από κει, τίποτα. Βάζει μια φωνή: - "Πού είσαι εσύ που φωνάζεις τόση ώρα να σε σπρώξω;" Κι ακούει τη φωνή του τύπου από το παρκάκι δίπλα: -"Εδώ, στις κούνιες !!!!!"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finch Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Λίγο παλιά τα ανέκδοτα αλλά δεν τα έχω δει πουθενά στο thread.. Τι είναι κόκκινο με δύο κάθετες μαύρες γραμμές;; Μια ντομάτα με τιράντες Τι είναι μωβ με δύο κάθετες μαύρες γραμμές;; Μια ντομάτα που την πιέζουν οι τιράντες Τι κοινό έχουν τα ποδήλατα και οι μαύροι; Και τα 2 θέλουν αλυσίδα για να δουλέψουν :p... Τα λευκά παιδάκια όταν πεθαίνουν που πάνε; -Στο παράδεισο ΚΑι τι βγάζουνε στην πλάτη τους; -Φτερά Και τι γίνονται; -Αγγελάκια Τα μαύρα παιδάκια τώρα,όταν πεθαίνουν που πάνε; -Στο παράδεισο Και τι βγάζουνε στην πλάτη τους; -Φτερά Και τι γίνονται; Νυχτερίδες!!!!! :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθεί : Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών ? Αγαπητέ Γιώργο, Ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις! Τις προάλλες, έφυγα για τη δουλειά μου αφήνοντας τον σύζυγό μου στο σπίτι να βλέπει τηλεόραση όπως συνήθως. Δεν είχα απομακρυνθεί πάνω από 500 μέτρα όταν το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και έσβησε. Το πάρκαρα στην άκρη και πήγα με τα πόδια πίσω στο σπίτι για να ζητήσω βοήθεια από τον σύζυγό μου. Όταν μπήκα στο σπίτι δεν πίστευα στα μάτια μου! Τον βρήκα στην κρεβατοκάμαρά μας με την κόρη των γειτόνων μας. Εγώ είμαι 52, ο σύζυγός μου 54 και η κόρη των γειτόνων μας 22. Είμαστε χρόνια παντρεμένοι. Όταν άρχισα να τον ρωτάω, μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση μαζί της τους τελευταίους 6 μήνες. Του είπα να διακόψει αλλιώς θα έφευγα. Είναι άνεργος τους τελευταίους 6 μήνες και νιώθει άχρηστος και θλιμμένος. Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά από τη μέρα που του έθεσα το τελεσίγραφο γίνεται όλο και πιο απόμακρος. Δε θέλει να πάει σε σύμβουλο γάμου και φοβάμαι ότι δεν αντέχω άλλο αυτή τη κατάσταση. Μπορείς να με βοηθήσεις? Μαρία Αγαπητή Μαρία Όταν ένα αυτοκίνητο κάνει διακοπές και σβήνει μετά από τόσο μικρή απόσταση, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Ξεκίνα ελέγχοντας αν υπάρχουν σκουπίδια στο σωληνάκι του καυσίμου. Αν είναι καθαρό, έλεγξε την πολλαπλή εισαγωγής και επίσης τα καλώδια της γείωσης. Αν τίποτε από αυτά δε σου λύνει το πρόβλημα, τότε μπορεί να είναι ελαττωματική η αντλία βενζίνης, δημιουργώντας χαμηλή παροχή πίεσης στα μπεκ ψεκασμού. Ελπίζω να σε βοήθησα Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πολύ κλασικό αυτό με τα αρσενικά και τις στήλες περιοδικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becausE Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τα λευκά παιδάκια όταν πεθαίνουν που πάνε;-Στο παράδεισο ΚΑι τι βγάζουνε στην πλάτη τους; -Φτερά Και τι γίνονται; -Αγγελάκια Τα μαύρα παιδάκια τώρα,όταν πεθαίνουν που πάνε; -Στο παράδεισο Και τι βγάζουνε στην πλάτη τους; -Φτερά Και τι γίνονται; Νυχτερίδες!!!!! :devil: Δεν το λες καλά Είναι δυο παιδάκια δευτέρα δημοτικού ένα άσπρο και ένα μαύρο και ο μπαμπάς του άσπρου έχει αναλάβει να τα πάει σπίτι μετά το σχολείο ξαφνικά το άσπρο παιδί έχει μια απορία -Μπαμπά όταν πεθάνω τι θα γίνω; -Άγγελος παιδί μου (και πετάγεται και το μαυράκι) -Κύριε κύριε, εγώ τι θα γίνω όταν πεθάνω; -Εσύ; μύγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Το ξεσκίσατε κι οι δυο : Πεθαίνει ο μικρός Τζον -λευκός- σε μια κωμόπολη στη Τζόρτζια και στο σχολείο το συζητάει η τάξη με τον δάσκαλο : (Μαρκ, λευκός μαθητής) Κύριε, τί έχει γίνει τώρα με τον Τζον; (Δάσκαλος) Έχει βγάλει φτερά και πέταξε προς τις πύλες του Παραδείσου όπου τον περιμένουνε, παιδί μου. (Μαρκ) Δηλαδή και 'γω αν πεθάνω κύριε, θα βγάλω φτερά; (Δάσκαλος) Ναι παιδί μου. (Μαρκ) Και θα πετάξω προς τις πύλες του Παραδείσου; (Δάσκαλος) Ναι παιδί μου, θα σε περιμένουνε. (Τζορτζ, μαύρος μαθητής) Δηλαδή κύριε και 'γω όταν πεθάνω θα βγάλω φτερά; (Δάσκαλος) Ναι παιδί μου. (Τζορτζ) Και θα πετάξω προς τις πύλες του Παραδείσου; (Δάσκαλος) ...έχεις την εντύπωση πως στις πύλες του Παραδείσου θα σε περιμένει ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.