Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members

καλά το ξεσκίσαμε νομίζω το ανέκδοτο :P

στο μεταξύ, με όλα αυτά θυμήθηκα εκείνη την παλιά διαφήμιση που ρωτούσε "πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα;" και μου έρχονται διάφορες παραλλαγές... :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Εβραίος ορθόδοξος μπαμπάς καθόταν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία και χάζευε το μικρό του γιό που έπαιζε ανέμελα στο κύμα με το κουβαδάκι του. Ξαφνικά σηκώνεται ένα τεράστιο κύμα που παρασύρει το παιδί στα βάθη της θάλασσας και το εξαφανίζει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του. Απελπισμένος ο πατέρας σηκώνει τα μάτια και τα χέρια του στον ουρανό, γονατίζει...

στην άμμο και αρχίζει να ουρλιάζει σα δαιμονισμένος: ΚΥΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΚΥΡΙΕΕΕΕΕ.....

Θεέ μου γύρνα πίσω το παιδί μου, Θεέ μου στείλε μου πίσω το μονακριβο γιό μου, Είναι το φώς της ζωής μου... Είναι η ζωή μου όλη....

Θεέ του Ισραήλ κάνε το θαύμα σου, στείλε πίσω τον Αλόν, Θεέ μου άκου τη φωνή του δούλου σου και λυπήσου με....

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξαφνικά....ένα δευτερο μεγάλο κύμα επιστρέφει το παιδί του...και τότε ό άντρας κοιτώντας τον ουρανό με ευλάβεια και ταπεινοφροσύνη ψελλίζει...

.......και το κουβαδάκι;

:P

[απόπειρα μεταμόσχευσης, διότι με το πρώτο ψιλοπούντιασα, είναι η αλήθεια]

Ο βαθειά θρησκευόμενος σύζυγος και πατέρας καθόταν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία και χάζευε τον μικρό του γιό που έπαιζε ανέμελα στα ρηχά με τη μητέρα του.

...Ξαφνικά σηκώνεται ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κύμα κι εξαφανίζει το παιδί και τη μάνα από τα μάτια του. Τρελλαμένος ο τύπος από αυτό που μόλις βίωσε, πέφτει στα γόνατα, τινάζει τα χέρια στον ουρανό, και ουρλιάζει

"ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥ!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΚΑΝΕ ΚΑΤΙΙΙ!!!!!!"

...και το ίδιο ξαφνικά, ένα δεύτερο μεγάλο κύμα ξεβράζει το παιδί του στην αμμουδιά.

...Και πάνω που πεταγόταν πάνω από χαρά, ένα ΤΡΙΤΟ κύμα ξεβράζει ΚΑΙ την γυναίκα του.

Κρεμώντας τότε τα χέρια, κοιτάει προς τον ουρανό και λέει :

"...'Ντάξει ρε μεγάλε, κάνε κάτι είπαμε, αλλά εσύ το παραγάμησες"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...