Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Αφήστε ρε αυτά και γράψτε κι άλλες κρυάδες! Τέλειες είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Βουδιστής μοναχός, Ραββίνος και καθολικός παπάς κάνουνε μαζί με ένα δημοτικό σχολείο της Ν.Υορκης κρουαζιέρα στα ανοιχτά έξω απ' το λιμάνι. Κάποια στιγμή ακούγεται ένα μπαμ και το καράβι αρχίζει να βουλιάζει. Πανικόβλητοι όλοι αρχίζουν να τρέχουν. Ο βουδιστής ατάραχος φωνάζει στους άλλους δύο: "Το πλοίο βουλιάζει! Ας σώσουμε τα παιδιά!" του απαντά ο Εβραίος: "Γάμησε τα παιδιά!" και ο καθολικός: "Τώρα;;" Τα χπαει!!!:shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τρία φιλαράκια καταχρεωμένα αποφασίζουν ένοπλη ληστεία σε τράπεζα,να ρεφάρουν. Όλα καλά,πάνε στη καβάτζα και μοιράζονται τους σάκκους,με την προϋπόθεση να μην ξαναβρεθούν για καμια δεκαετία-λόγοι ασφάλειας... Πράγματι,ξανασμίγουν και: Ο πρώτος,Λαμποργκίνι,πουράκλα,Rolexιές,μοντέλες κλπ.Ο δεύτερος,παρομοίως,πολύ χαρτί.Ο τρίτος (πόντιος,no offence alex),μίζερος,αδύνατος απ' την ασιτία,μπαλωμένα ρούχα κλπ,ένα στάδιο πριν το κλοσαρ. -Τι παίχτηκε ρε φιλαράκι;Ρωτάνε. -Τι να παιχτεί,άνοιξα το μερίδιό μου και βρήκα κάτι διαμαρτυρημμένα γραμμάτια και κάτι ληγμένες επιταγές. -Και τι έκανες τότε; -Άρχισα σιγά-σιγά να πληρώνω και όπου νάναι ξοφλάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 που κάνουν τα ρηπόρτ για νταμπλ ακάουντ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio pepe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Eπειδη κ εμενα μ'αρεσουν τα ακυρα... Eπισκεψη σε σπιτι ποντιου (no offense) (χτυπαει η πορτα) tok tok -Ποιος? -Εγω! -Εγω???!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 O Λένιν στη Γενεύη Έγινε μια φορά μια μεγάλη δημοπρασία έργων τέχνης όπου είχαν μαζευτεί οι μεγαλύτεροι συλλέκτες όλου του κόσμου. Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει και αυτός που είχε συγκεντρώσει τα περισσότερα έργα τέχνης στον κόσμο. Άρχισε η δημοπρασία και το πρώτο έργο ήταν ένας πίνακας του Ρέμπραντ που τον είχε φτιάξει όταν είχε ιλαρά. Σηκώνεται τότε πάνω ο μεγάλος συλλέκτης και με ύφος περιφρονητικό λέει: - Σιγά το έργο, εγώ έχω τον πίνακα του Ρέμπραντ που τον είχε φτιάξει και με αφθώδη πυρετό! Αυτό εδώ δεν αξίζει μία! Το επόμενο έργο ήταν ένας πίνακας του Πικάσο που τον είχε ζωγραφίσει σε ηλικία 10 ετών. Πετάγεται πάλι πάνω ο μεγάλος συλλέκτης και με το ίδιο ύφος λέει: - Σιγά τον πίνακα, έχω όλα τα έργα του Πικάσο που τα είχε ζωγραφίσει από τα πέντε του μέχρι και τα εννιά του! Νευριασμένος τότε ένας άλλος συλλέκτης σηκώνεται πάνω και του λέει: - Καλά, ρε φίλε, εσύ που έχεις όλους τους πίνακες, τον 'Λένιν στη Γενεύη' τον έχεις; - Τι είναι αυτό; Που βρίσκεται; αναφωνεί κατάπληκτος ο μεγάλος συλλέκτης. - Στο μουσείο της Καζαμπλάνκα, του απαντούν. Αμέσως ο μεγάλος συλλέκτης βάζει τα τσιράκια του να βρουν το τηλέφωνο του μουσείου. Τελικά παίρνει τηλέφωνο: - Γεια σας, ενδιαφέρομαι για έναν πίνακα σας, τον 'Λένιν στη Γενεύη'. - Μα δε γίνεται να σας τον δώσουμε, είναι μουσειακό κομμάτι, του απαντά ο διευθυντής του μουσείου. - Σας πληρώνω όσο-όσο, λέει ο συλλέκτης και ρίχνει τον διευθυντή. Μετά από λίγες μέρες φτάνει ο πίνακας στο σπίτι του συλλέκτη. Γρήγορα γρήγορα τον ανοίγει και τι βλέπει σοκαρισμένος; Βλέπει μια γυναίκα στα τέσσερα να την πηδάει ένας με μεγάλο μουστάκι. Παίρνει αμέσως τηλέφωνο αυτόν που του είχε πει για τον πίνακα: - Καλά ρε, με κορόιδεψες; - Για ποιο πράγμα μου μιλάς; - Για το Λένιν στη Γενεύη, τον πήρα και μου στείλανε έναν πίνακα με μια γυναίκα στα τέσσερα να την πηδάει ένας μουστακαλής! - Ε, αυτός είναι ο πίνακας. - Μα καλά, η γυναίκα ποια είναι; - Η γυναίκα του Λένιν. - Και ο μουστακαλής; - Ο Στάλιν. - Και ο Λένιν; - Στη Γενεύη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 respect !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχααχαχαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrafeioTeleton Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Είναι 3 μικρόβια. Το μικρόβιο του δοντιού, του αφτιού και του .....αιδοίου και συζητάνε. Λέει το μικρόβιο του δοντιού: - Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ κρυβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει! Λέει το μικρόβιο του αφτιού: - Κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αφτί και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθιά και δεν μπορεί να τα καταφέρει! Λέει το μικρόβιο του αιδοιου: - Αυτά δεν είναι τίποτα! Εμένα κάθε μέρα έρχεται ένας καραφλός τύπος ο οποίος είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει αν θέλει να μπεί ή αν θέλει να βγει. Οπότε μπαινοβγαίνει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει τα πάντα! Οπότε πετάγεται το μικρόβιο του δοντιού: - Αυτόν τον πούστη τον ξέρω κι εγώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Είναι 2 τρίχες, μία μεγάλη και μικρή. Και λέει η μεγάλη στη μικρή: "Με γεια το κούρεμα"!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ηταν ενας... κι αλλος ενας... κι εφυγε ο ενας... κι εμεινε ενας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Höfdingadrapa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 ..κι έφυγε και αυτός και δεν έμεινε ΚΑΝΕΝΑΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 χα χα ο γιος μου 17 και κορη μου 14 χρονων αυτό με την κόρη ίσως και να έπρεπε να το αποφύγεις εδώ χαχαχα γιατί να το αποφύγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 χαχαχα γιατί να το αποφύγει? Εισαι μικρος κι αθωος ακομη αγαπητε μου Ιασωνα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 όχι και αθώος...έχει βγει Jason Seal of Approval! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 "χαχαχα γιατί να το αποφύγει?" Εισαι μικρος κι αθωος ακομη αγαπητε μου Ιασωνα . όχι και αθώος...έχει βγει Jason Seal of Approval! ...είσαι μεγάλος κι ΑΚΟΜΗ αθώος παρ' ολ' αυτά, αγαπητέ pournaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.