alexandra1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 χα χα ο γιος μου 17 και κορη μου 14 χρονων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 αυτό με την κόρη ίσως και να έπρεπε να το αποφύγεις εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_k Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ειναι και ξανθια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 αυτό με την κόρη ίσως και να έπρεπε να το αποφύγεις εδώ ξεχνατε τον γιο. κατι ειπαμε πιο πανω....:mrgreen::mrgreen: @αλεξανδρα το χα απορια....βασικα κι εγω ειμαι σκραπας τελειως στα ανεκδοτα, αλλα το χω καταλαβει απο μικρος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 freedubus, yοur turn nοw Ήταν ένας σκίουρος. Ανέπνεε από τον κώλο. Μία μέρα λοιπόν κάθησε κάτω... Και πέθανε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 αυτό με την κόρη ίσως και να έπρεπε να το αποφύγεις εδώ party pooper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Εγώ τι ξέρω με μαιμού.:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ήταν ένας σκίουρος.Ανέπνεε από τον κώλο. Μία μέρα λοιπόν κάθησε κάτω... Και πέθανε!! Όχι ρε. Γέλαγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ήταν ένας σκίουρος.Ανέπνεε από τον κώλο. Μία μέρα λοιπόν κάθησε κάτω... Και πέθανε!! :lol::lol: Γελάω μόνος μου σα μαλάκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Όχι ρε.Γέλαγες. 'Ε; Διαγωνισμό κρυάδας δεν έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Όχι και διαγωνισμό... Σικέ είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ε ναι. Εμένα με υπονομεύουν περισσότεροι γελώντας και βάζοντας θάμπς άπ. Την αλεξάνδρα μόνο εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Α υπονόμευση ήταν; Γιατί σε κάποια φάση σε πέρασα για τον David Hasselhoff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Βουδιστής μοναχός, Ραββίνος και καθολικός παπάς κάνουνε μαζί με ένα δημοτικό σχολείο της Ν.Υορκης κρουαζιέρα στα ανοιχτά έξω απ' το λιμάνι. Κάποια στιγμή ακούγεται ένα μπαμ και το καράβι αρχίζει να βουλιάζει. Πανικόβλητοι όλοι αρχίζουν να τρέχουν. Ο βουδιστής ατάραχος φωνάζει στους άλλους δύο: "Το πλοίο βουλιάζει! Ας σώσουμε τα παιδιά!" του απαντά ο Εβραίος: "Γάμησε τα παιδιά!" και ο καθολικός: "Τώρα;;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 βγαλμένο από ζωή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.