nikos21aek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Και ο τύπος στο κατά φαντασίαν ανέκδοτο που σχολιάζετε τόση ώρα αυτό καταλάβαινε...Αυτό είναι και καλά το αστείο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως μάλλον είμαι προβληματικός γιατί άμα μου λεγε ο γύφτος ΝΤΥΟ ΜΕΝΤΕΝ θα καταλάβαινα πως κερδίζει ο γηπεδούχος. Εκτός αν ήμασταν στη Γενεύη για το τσουλού και πετύχαινα εκεί γύφτο να μου λέει ΤΖΒΟ ΝΟΥΛ ΜΠΡΕ και εγώ να του λέω ΤΖΒΟ ΤΣΟΥ ΝΟΥΛ; και τέτοια. Εγώ πάλι αυτό που δεν κατάλαβα είναι ποια η διαφορά του να λέει "ντύο μεντέν" ένας γύφτος από το να λέει π.χ. "δύο μηδέν" ένας αθηναίος (και "μηδέν απο δω, μηδέν από κει" στη συνέχεια). Το ίδιο ανέκδοτο θα ήταν, με το ίδιο ακριβώς νόημα. Θέλω να πω, δηλαδή, πως το αν ο πρωταγωνιστής του ανεκδότου είναι γύφτος ή όχι δεν έχει καμία πρακτική σημασία (πέρα από το αισθητικό κομμάτι της υπόθεσης ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 ...αφήστε το Μανώλη κάτω- είναι δικός μου =p...Λοιπόν Εμμανουήλ : Βασικά, το μπέρδεμα αρχίζει, εκεί που (δεν) λέει το γκύφτο, εκείνο το "κανείς" που πρόσθεσα σαν fix (αν το πρόσεξες), όταν "κοιτάει τον παοκτσή με απορία". ...και όπως είπε κι ο σλιπηςνοτ, στο τέλος αναφέρεται στα τέρματα των ομάδων (κι επειδή εσύ & εγώ καταλαβαινόμαστε, φαντάσου το γκιούφτο να ΔΕΙΧΝΕΙ κι όλας με τις παλάμες προτεταμένες, και να του λέει του παοκιού "ΜΕΝΤΕΝ ΑΠΟ 'ΝΤΩ..." (ντείχνει το τέρμα του Μπάουγκ και τον κοιτάει) "...ΜΕΝΤΕΝ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ." (και ντείχνει και το τέρμα των αντιπάλων)(...μάλλον κανενός γάβρου...) Και τέλος, "εξηγεί", ότι "ΝΤΥΟ ΜΕΝΤΕΝ", δε σημαίνει -όπως για όλο τον υγειώς σκεπτόμενο κόσμο- ότι ο ένας έχει βάλει 2 γκολ, κι ο άλλος τα τέτοια μου (2-0) ΑΛΛΑ τα μεντενικά είναι ντύο, κατώς ου Μπάουγκ ντεν έκει μπάλει γκολ, αλλά ούτες κι ου αντίμπαλος (0-0). Με λίγα λόγκια, το γκύφτικο λογκική του είναι που μπερντεύει τον άλλο που σκέφτεται "μα καλά, αφού είναι 2-0, μπως γκιν...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να μη νικάει κανένας;" (κι εδώ χώνεται κι η φράση που λέγαμε πως λείπει). Summary : The one says τομέιτο and the other says τομάτο. Ωραία, τα κατάλαβα όλα πλήρως (μέχρι και κάτι υπαρξιακά μου ερωτήματα απάντησα με τέτοια ανάλυση) ! Ευχαριστώ! Καλό είναι το ανεκδοτάκι, με την κατάλληλη παράσταση. Συνεχίστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Συνεχίστε Το offtopic ή τα ανέκδοτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ότι θέλετε. Εγώ προτιμώ τα ανέκδοτα (και τις αναλύσεις του washcloud). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 -Τι κοινό έχουν ένα σπερματοζωάριο και ένας ανδρας; - Και τα δυό έχουν μια στο εκατομμύριο πιθανότητες να γίνουν ανθρωποι! Πώς φαίνεται ότι το παραπάνω ανέκδοτο το σκέφτηκε γυναίκα (yeah, i know): -> Θεωρεί δεδομένη μια τιμή 350 φορές μικρότερη από μια επιστημονικά αποδεκτή τιμή (ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων ενός φυσιολογικού άνδρα είναι από 300 έως 400 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά "εκκένωση"). -> Της φαίνεται ανέκδοτο το αποτέλεσμα της δράσης των ομοίων της. -> Αγνοεί ότι ακόμα και αν ένα σπερματοζωάριο γίνει άνθρωπος είναι περίπου 50-50 πιθανότητα ως άνθρωπος να γίνει άνδρας (ατελείωτη λούπα). -> Αποσιωπεί -συνειδητά- προφανώς την βεβαιότητα ότι μια γυναίκα ΔΕΝ θα γίνει ποτέ άνθρωπος, άρα παρουσιάζει την πραγματικότητα όπως τη συμφέρει (κλασσική γυναικεία συμπεριφορά). Μετά από αυτά τα δεδομένα, επιστρέφω το ανέκδοτο με επιστημονική εγκυρότητα αυτή τη φορά: - Τι κοινό έχει μια γυναίκα με ένα ωάριο; - Και τα δυο κάθονται και περιμένουν το μαλάκα να κάνει όλη τη δουλειά! :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 ο αποπάνω για υπουργός (εκ)πολιτισμού ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:25 ---------- Εγώ πάλι αυτό που δεν κατάλαβα είναι ποια η διαφορά του να λέει "ντύο μεντέν" ένας γύφτος από το να λέει π.χ. "δύο μηδέν" ένας αθηναίος (και "μηδέν απο δω, μηδέν από κει" στη συνέχεια). Το ίδιο ανέκδοτο θα ήταν, με το ίδιο ακριβώς νόημα. Θέλω να πω, δηλαδή, πως το αν ο πρωταγωνιστής του ανεκδότου είναι γύφτος ή όχι δεν έχει καμία πρακτική σημασία (πέρα από το αισθητικό κομμάτι της υπόθεσης ). σόρι, οι Αθηναίοι δηλαδή, δεν είναι γύφτοι; EEEEEE let me rephrase that : ...δεν υπάρχουν Αθηναίοι γύφτοι; Μόνο πχ Σαλονικείς [sic]; (και σοβαρά τώρα - κοίτα, ναι, αλλά πρέπει το ανέκδοτο να εμπεριέχει "τον λόγο που ο τύπος που εξηγεί, δεν γίνεται κατανοητός". Δλδ έτσι στο άκυρο να σου λέει ο άλλος "μηδέν από 'δω-μηδέν κι από 'κει = δύο μηδέν", σκοτώνεται ακόμα περισσότερο το ανέκδοτο. Αν όμως εμπεριέχει έναν ωραιότατο γύφτο, με τις χρυσές δαχτυλιδάρες του, τις χρυσές αλυσιδάρες του, τις χρυσές δοντάρες του, με άσπρο ριγωτό μισάνοιχτο πουκάμισο και γαρύφαλλο στ' αυτί να μιλάει "τα δικά του Ελληνικά", ε τότε κάτι γίνεται. Και καλύτερα γύφτος, παρά ν' αρχίσει το ανέκδοτο ως "ένας τρελλός το σκάει μια μέρα και πάει γήπεδο..." κτλ) (κι ακόμη σοβαρότερα - ίσως το highlight του ανεκδότου να είναι το σημείο που λέει ο γύφτος Πλακα κανεις ρε φιλαρακι....Ντιο μεντεν σε λεω...Ντεν καταλαβενεις ελληνικα?" διότι το έχω πετύχει "αρκετές" φορές in real life, αυτό ακριβώς : δηλαδή απ' τη μια να κάνουν τη γλώσσα κιμά για να στη σερβίρουν όπως τους γουστάρει - κι απ' την άλλη να σου τη λένε κι όλας...Και ω, ναι ναι, ΑΥΤΟ κι αν βγάζει γέλιο... Θα μπορούσε κάποιος να το πει "ρατσιστικό" το συγκεκριμένο ανέκδοτο, θα ήταν όμως βλαξ αν το έκανε. Ο "σκοπός" του δεν είναι ούτε να γελοιοποιήσει την συμπαθή φάρα των τσιγγαναρέων, ούτε κάτι άλλο κακόβουλο : χαβαλές είναι, πιασμένος από ένα χαρακτηριστικό (την ομιλία) τους, και τραβηγμένος από το Αρσάκειο έως το πρώτο μενιδιώτικο τσαντήρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Höfdingadrapa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά (μας) το σφύριξε ρε. Τέλος καπούτ ο αγώνας. Ξεκολλάτε, πάμε για κανά καλαμάκι στην Αριστοτέλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Οcake λοιπόν. Πάμε ένα one-liner, εγγλέζικο : How can you turn a dish washer into a snow remover? Give the bitch a shovel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 :-D Μου αρεσε αυτο...αν και ολιγον φαλλοκρατικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 :-D Μου αρεσε αυτο...αν και ολιγον φαλλοκρατικο ...Give the fuckin' bitch a shovel ? Better ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μου θύμισε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ...τελείως κατς22 και ρησπέκτ καταστάσεις στο αποπάνω λινκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adamakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 -> Θεωρεί δεδομένη μια τιμή 350 φορές μικρότερη από μια επιστημονικά αποδεκτή τιμή (ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων ενός φυσιολογικού άνδρα είναι από 300 έως 400 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά "εκκένωση"). offtopic πολλα ειπες από 20 εκατομμυρια και πανω ειναι η φυσιολογικη τιμη τα νουμερα αυτα που λες ειναι στη σφαιρα της φαντασιας και αν θες να το διαπιστωσεις απλα βρες ενα μικροβιολογικο εργαστηριο κανε μια ''εκκενωση'' επιτοπου και περνα μετα απο κανα τριωρο για τα αποτελεσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 offtopic πολλα ειπες από 20 εκατομμυρια και πανω ειναι η φυσιολογικη τιμη τα νουμερα αυτα που λες ειναι στη σφαιρα της φαντασιας και αν θες να το διαπιστωσεις απλα βρες ενα μικροβιολογικο εργαστηριο κανε μια ''εκκενωση'' επιτοπου και περνα μετα απο κανα τριωρο για τα αποτελεσματα As anticipated for seminal donors, the among-donor CLs were narrow, with 90% of donor means between 2.9 and 3.4 mL or 309 and 368 x 106 sperm/ejaculate Από εδώ. Απλά στρογγυλοποίησα το νούμερο λίγο. (Το 106 είναι δέκα στην έκτη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.