million_voices Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το αστειο που ειναι ρε παιδια? o δασκαλος γουσταρει αγορακια γαλακτος 0% λιπαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 No offense, αλλά δεν το κατέχεις το θέμα με τα ανέκδοτα... Μην παρεξηγηθείς, πλακίτσα κάνω... pure ownage... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 pure ownage... έξηγηση ???? σοβαρά, αυτές τις αγγλικές σου φρασούλες δεν τις πιάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 o δασκαλος γουσταρει αγορακια γαλακτος 0% λιπαρα ναι και αυτο ειναι αστειο? τι να πω μαλλον ειμαι επιλεκτικος και στα ανεκδοτα.... εγω θα ελεγα οτι προωθει την παιδεραστια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 έξηγηση ???? σοβαρά, αυτές τις αγγλικές σου φρασούλες δεν τις πιάνω... ότι του την είπες, απόλυτα τι να πω μαλλον ειμαι επιλεκτικος και στα ανεκδοτα.... no shit sherlock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 ναι και αυτο ειναι αστειο? τι να πω μαλλον ειμαι επιλεκτικος και στα ανεκδοτα.... εγω θα ελεγα οτι προωθει την παιδεραστια.... ειναι απο τα ανεκδοτα που αμα το καταλαβεις μενεις λιγο μαλακας στην αρχη οπως με το black humor και μετα σκας ενα σαστισμενο χαμογελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Και ποσο αργει να ερθει αυτο το σαστισμενο χαμογελο ??? Εμενα περασαν 10 λεπτα και ακομα τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 τωρα για να χαλαρωσουμε θα βαλω ενα πραγματικα ανεκδοτο :p:p Στο κουπέ ενός τρένου κάθονται από τη μια μεριά ένας Έλληνας και ένας Γερμανός και από την άλλη μια γριά 80 χρονών και μια εικοσάχρονη γκομενάρα με μια σούπερ μίνι φούστα, πολύ προκλητική, χωρίς να γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Όλη την ώρα o Έλληνας και ο Γερμανός έτρωγαν την κοπέλα με τα μάτια τους, αλλά δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι λόγω της γριάς. Σε κάποια στιγμή το τραίνο μπαίνει σε ένα τούνελ και τότε μέσα στο βαθύ σκοτάδι ακούγεται o ήχος μιας σφαλιάρας... ΦΑΑΑΑΠ!!!!! Σκέφτεται o Έλληνας: Ο άτιμος o Γερμανός βρήκε την ευκαιρία τώρα με το σκοτάδι, έβαλε χέρι στη μικρή και αυτή του έριξε σφαλιάρα! Σκέφτεται ο Γερμανός: Ο κωλο-Έλληνας έβαλε χέρι στη μικρή ... κι έφαγα ΕΓΩ τη σφαλιάρα! Σκέφτεται η γκόμενα: Κάποιος απο αυτούς τους δύο μaλάκες πήγε να μου βάλει χέρι, το έβαλε κατά λάθος στην ΓΡΙΑ και η γριά του έριξε σφαλιάρα!!! Σκέφτεται και η γριά: Κουφάλα Γερμανέ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΩΣΤAΓΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 καλο φαρ 10χαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 ................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 τωρα για να χαλαρωσουμε θα βαλω ενα πραγματικα ανεκδοτο :p:p θα αργησεις πολυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Παει ενας σε ενα μπακαλικο και λεει στον μπακαλη - Γεια σας , θα ηθελα μισο κιλο τυρι Παιρνει ο μπακαλης ενα μεγαλο κομματι απο το ψυγειο , το κοβει στο περιπου , το βαζει στη ζυγαρια και του λεει -Κυριε ειναι 530 γραμμαρια , να το αφησω ? Και του λεει ο πελατης -Ναι αστο και βαλε μου μισο κιλο τυρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Λεει ο πατερας στον Τοτο.. -ελα δω ρε μακακα, για πες μου εχεις πηδηξει καμια ? - οχι μπαμπα ειμαι μικρος ακομα -τι μικρος ρε βλακα εγω στην ηληκια σου ειχα ξεκωλι@σει ολες τις φιλες μου. Λοιπον αυριο θα μου πεις μια που θελεις να μαμησεις, και εγω θα σου πω πως θα την καταφερεις.. Την επομενη μερα ο μπαμπας - Λεγε ρε σκεφτηκες ποια θελεις να μαμησεις?? - ναι -ποια ? -την γιαγια -καλα ρε μαλακισμενο , θελεις να μαμησεις την μανα μου ? γιατι ρε μπαμπα , εσυ πως γ@μας την δικια μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.