o_magazatoras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Οπότε: Aπο υπερβολική δόση μάβρου πήγε. Είχε δίκιο ο εξαθλιώτης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Τι λέτε ρε, από καρκίνο πήγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Όλοι από καρδιά πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ναι.. (στο wikipedia το ειδα εγω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Όλοι από καρδιά πάνε. Καμιά φορά πάνε και απο Τσιμισκή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μια ολοκληρη σελιδα και ουτε ενα ανεκδοτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Πως λέγονται αυτοί που τυλίγουν το πέος τους με αλουμινόχαρτο και το βάζουν κάτω από μια λάμπα; Αλουμινάτοι οι πεοφωτισμένοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Πως λέγονται αυτοί που τυλίγουν το πέος τους με αλουμινόχαρτο και το βάζουν κάτω από μια λάμπα; Αλουμινάτοι οι πεοφωτισμένοι Μαλάκες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μαλάκες??? :lol::lol: Πές το κ έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Καμιά φορά πάνε και απο Τσιμισκή χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα ---------- Post added at 14:08 ---------- Γυρνάει ο άντρας στο σπίτι και βλέπει την γυναίκα του να μαζεύει τα πραγματά της. Που πας της λέει? Πάω στο Las Vegas λέει αυτή,έμαθα ότι εκεί δίνουν 50 ευρώ για μία πίπα! Τότε ξεκινάει και ο άντρας να μαζεύει τα πραγματά του. Εσύ που πας τον ρωτάει η γυναίκα του? Πάω και γω στο Las Vegas της λέει,είμαι περίεργος να δω πως θα ζεις με 100 ευρώ τον χρόνο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Γυρνάει ο άντρας στο σπίτι και βλέπει την γυναίκα του να μαζεύει τα πραγματά της.Που πας της λέει? Πάω στο Las Vegas λέει αυτή,έμαθα ότι εκεί δίνουν 50 ευρώ για μία πίπα! Τότε ξεκινάει και ο άντρας να μαζεύει τα πραγματά του. Εσύ που πας τον ρωτάει η γυναίκα του? Πάω και γω στο Las Vegas της λέει,είμαι περίεργος να δω πως θα ζεις με 100 ευρώ τον χρόνο!! Έγραψες, το βράδυ θα το πω στην γυναίκα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Έγραψες, το βράδυ θα το πω στην γυναίκα μου... ...σε βλέπω λασβεγκας μετά (μόνον σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ...σε βλέπω λασβεγκας μετά (μόνον σου) Και μετα να δουμε πως θα ζει με 100 ευρω το χρονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Θα σε συμβουλευτώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Πως γίνεται ένας π...ς διάσημος; Από στόμα σε στόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.