evabb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 εμμ,evabb ετσι ειναι αυτα.δεν αφηνεις και εσυ να πεσει τιποτα κατω. εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι :p η τιμη σου αποκασταθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 :mad: ...τί φταίω εγώ καρδιά μου ; Δεν το 'βγαλα εγώ το ανέκδοτο...Κι όπως είπα, "υπάρχουν και χειρότερα"... ...ντάξ, για να μη λες, πάρε κι ένα "καλύτερο" : http://www.blackhumor.gr/more_content_simple.php?s=1&c=7&mid=508 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ...τί φταίω εγώ καρδιά μου ; Δεν το 'βγαλα εγώ το ανέκδοτο...Κι όπως είπα, "υπάρχουν και χειρότερα"... ...ντάξ, για να μη λες, πάρε κι ένα "καλύτερο" : http://www.blackhumor.gr/more_content_simple.php?s=1&c=7&mid=508 θα βγαλω το σκουφακι μου και θα στο πεταξω στα μουτρα:p:p εσυ ακομα χριστουγενιατικος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 θα βγαλω το σκουφακι μου και θα στο πεταξω στα μουτρα:p:p εσυ ακομα χριστουγενιατικος; ε μετά οι άντρες ποιητές φταίνε που έχουν γράψει τόσα και τόσα για της γυναίκας την αχαριστία...πέταξ' το βρε ! ..να δω τί θα καταλάβεις.... βαριέμαι ν' αλλάζω...λίγο πριν το Πάσχα μπορεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ε μετά οι άντρες ποιητές φταίνε που έχουν γράψει τόσα και τόσα για της γυναίκας την αχαριστία...πέταξ' το βρε ! ..να δω τί θα καταλάβεις.... βαριέμαι ν' αλλάζω...λίγο πριν το Πάσχα μπορεί ναι αλλα τι θα κανατε χωρις εμας; τετοια αστηρευτη πηγη εμπνευσης:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ναι αλλα τι θα κανατε χωρις εμας; Υπάρχουν διάφορες θεωρίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχουν διάφορες θεωρίες... δυστυχως δεν μπορω να ποσταρω φωτο με το τι κανετε με εμας:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 δυστυχως δεν μπορω να ποσταρω φωτο με το τι κανετε με εμας:p:p Πίσω απ τον καναπέ υπάρχουν, κάτι τέτοιες πάντως .................................................................................... .............................................................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 γκετ ε ρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 γκετ ε πόιντ fixed :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis k. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 παιδια.. ελπιζω να μην εννοειται τιποτα τετοια πραγματα...... γιατι ντροπη σας τοτε και ειδικα σε οσους/ες τα σκεφτονται.! ( :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Βρήκα ένα αστείο κείμενο που λέει για τα 15 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πρωτού πεθάνεις! http://www.purpleslinky.com/Trivia/Random/15-Things-You-Have-to-Know-Before-You-Die.448577 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ,καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosvar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Προσοχή , ακολουθεί "κουφό" ανέκδοτο : Ένας τυφλος ρωτάει μια ξανθιά : "Ποσο κάνει ενα και δύο;" Η ξανθιά του απαντά αμέσως και με σιγουριά : "Τέσσερα" Και ο τυφλός απαντά : "Να τη φας και να 'ναι κρύα" Τα συμπεράσματα δικά σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.