evabb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 εμμ,evabb ετσι ειναι αυτα.δεν αφηνεις και εσυ να πεσει τιποτα κατω. εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι :p
SCORPIO777 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι :p η τιμη σου αποκασταθηκε.
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 :mad: ...τί φταίω εγώ καρδιά μου ; Δεν το 'βγαλα εγώ το ανέκδοτο...Κι όπως είπα, "υπάρχουν και χειρότερα"... ...ντάξ, για να μη λες, πάρε κι ένα "καλύτερο" : http://www.blackhumor.gr/more_content_simple.php?s=1&c=7&mid=508
evabb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ...τί φταίω εγώ καρδιά μου ; Δεν το 'βγαλα εγώ το ανέκδοτο...Κι όπως είπα, "υπάρχουν και χειρότερα"... ...ντάξ, για να μη λες, πάρε κι ένα "καλύτερο" : http://www.blackhumor.gr/more_content_simple.php?s=1&c=7&mid=508 θα βγαλω το σκουφακι μου και θα στο πεταξω στα μουτρα:p:p εσυ ακομα χριστουγενιατικος;
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 θα βγαλω το σκουφακι μου και θα στο πεταξω στα μουτρα:p:p εσυ ακομα χριστουγενιατικος; ε μετά οι άντρες ποιητές φταίνε που έχουν γράψει τόσα και τόσα για της γυναίκας την αχαριστία...πέταξ' το βρε ! ..να δω τί θα καταλάβεις.... βαριέμαι ν' αλλάζω...λίγο πριν το Πάσχα μπορεί
evabb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ε μετά οι άντρες ποιητές φταίνε που έχουν γράψει τόσα και τόσα για της γυναίκας την αχαριστία...πέταξ' το βρε ! ..να δω τί θα καταλάβεις.... βαριέμαι ν' αλλάζω...λίγο πριν το Πάσχα μπορεί ναι αλλα τι θα κανατε χωρις εμας; τετοια αστηρευτη πηγη εμπνευσης:p
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ναι αλλα τι θα κανατε χωρις εμας; Υπάρχουν διάφορες θεωρίες...
evabb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχουν διάφορες θεωρίες... δυστυχως δεν μπορω να ποσταρω φωτο με το τι κανετε με εμας:p:p
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 δυστυχως δεν μπορω να ποσταρω φωτο με το τι κανετε με εμας:p:p Πίσω απ τον καναπέ υπάρχουν, κάτι τέτοιες πάντως .................................................................................... ..............................................................
giannis k. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 παιδια.. ελπιζω να μην εννοειται τιποτα τετοια πραγματα...... γιατι ντροπη σας τοτε και ειδικα σε οσους/ες τα σκεφτονται.! ( :lol: )
sotiris83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Βρήκα ένα αστείο κείμενο που λέει για τα 15 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πρωτού πεθάνεις! http://www.purpleslinky.com/Trivia/Random/15-Things-You-Have-to-Know-Before-You-Die.448577
manosvar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Προσοχή , ακολουθεί "κουφό" ανέκδοτο : Ένας τυφλος ρωτάει μια ξανθιά : "Ποσο κάνει ενα και δύο;" Η ξανθιά του απαντά αμέσως και με σιγουριά : "Τέσσερα" Και ο τυφλός απαντά : "Να τη φας και να 'ναι κρύα" Τα συμπεράσματα δικά σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.