Anonymous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Ποιο είναι το άκρων άωτον της γκαντεμιάς; Να λένε την πεθερά σου Ελπίδα και να ξέρεις ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Κάποτε έψαχνε κάποιος αγρότης έναν νταβραντισμένο κόκορα για το κοτέτσι. Αγοράζει έναν που έμοιαζε αρχοντικός. Μόλις μπαίνει στο κοτέτσι και βλέπει 180 κότες, κάνει κικιρίκου και ψοφάει. Αγοράζει άλλον, που έδειχνε αγέρωχος, μονομάχος κόκορας, με στιλπνό τρίχωμα. Μόλις μπαίνει στο κοτέτσι, κουτουπώνει 2 κότες, κάνει κικιρίκου και ψοφάει. Απελπισμένος ο τύπος ξαναπηγαίνει στον έμπορο και του λέει: "Ή μου δίνεις έναν άξιο κόκορα, η σ' τα κάνω λαμπόγυαλα". Του δίνει ο έμπορας έναν κόκορα ξεπουπουλιασμένο και καχεκτικό, ένα πλάσμα στα πρόθυρα να πέσει κάτω. "Δεν ήθελα να σου τον δώσω γιατί είναι λίγο περίεργος, αλλά μια που τον ζητάς." Παραξενεμένος ο τύπος τον βάζει στο κοτέτσι. Με το που βλέπει τις κότες ο κόκορας ξαφνικά γεμίζει αέρα, φουσκώνει, γουρλώνουν τα μάτια του, κάνει ΚΙΚΙΡΙΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!! και παίρνει αμπάριζα τρέχοντας τη μια μετά την άλλη κότα, ώσπου κάνει το γύρο και των 180 δυο φορές! Στα άχυρα είχανε μείνει κότες με ένα ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας. Ανήσυχος ο αγρότης πάει να τον πιάσει, αλλά ο κόκορας του φεύγει από το κοτέτσι. Κυνηγώντας τον ο αγρότης, βλέπει το δρόμο σπαρμένο με ζωάκια που είχαν ηλίθιο βλέμμα ευτυχίας: γουρούνια, σκύλους, γάτες, γαϊδούρια, άλογα, πάπιες, χήνες, σκίουρους, αλεπούδες, ακόμα και χελώνες και σκαντζόχοιρους κι όλα τα ζωάκια του δάσους ανάσκελα!!! Ώσπου μετά από λίγο, βλέπει τον κόκορα πεσμένο ανάσκελα, ημιθανή με τη γλώσσα έξω κι από πάνω του να φέρνουνε κύκλο 2-3 όρνια. Πανικόβλητος που χάνει τέτοιο απίστευτο ζώο, τρέχει κοντά του και τον παρακαλεί: -Μη μου ψοφήσεις κι εσύ αρχηγέ! Οπότε του απαντάει ο κόκορας: -Μην κάνεις φασαρία γιατί θα μου φοβίσεις τα όρνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CENTAURUS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Persons: Condi Rice (Condoleeza Rice) - National security advisor Kofi Annan - General Secretary of UN Hu Jin Tao - New Chief of the Communist party in China Yassir Arafat - President of Palestinian Council George W Bush - Current president of USA.. George: Condi! Nice to see you. What's happening? Condi: Sir, I have the report here about the new leader of China. George: Great. Lay it on me. Condi: Hu is the new leader of China George: That's what I want to know. Condi: That's what I'm telling you. George: That's what I'm asking you. Who is the new leader of China? Condi: Yes. George: I mean the fellow's name Condi: Hu. George: The guy in China. Condi: Hu. George: The new leader of China. Condi: Hu. George: The Chinaman! Condi: Hu is leading China. George: Now whaddya' asking me for? Condi: I'm telling you Hu is leading China. George: Well, I'm asking you. Who is leading China? Condi: That's the man's name. George: That's who's name? Condi: Yes. George: Will you or will you not tell me the name of the new leader of China? Condi: Yes, sir. George: Yassir? Yassir Arafat is in China? I thought he was in the Middle East. Condi: That's correct. George: Then who is in China? Condi: Yes, sir. George: Yassir is in China? Condi: No, sir. George: Then who is? Condi: Yes, sir. George: Yassir? Condi: No, sir. George: Look, Condi. I need to know the name of the new leader of China. Get me the Secretary General of the U.N. on the phone. Condi: Kofi? George: No, thanks. Condi: You want Kofi? George: No. Condi: You don't want Kofi. George: No. But now that you mention it, I could use a glass of milk. And then get me the U.N. Condi: Yes, sir. George: Not Yassir! The guy at the U.N. Condi: Kofi? George: Milk! Will you please make the call? Condi: And call who? George: Who is the guy at the U.N? Condi: Hu is the guy in China. George: Will you stay out of China?! Condi: Yes, sir. George: And stay out of the Middle East! Just get me the guy at the U.N. Condi: Kofi. George: All right! With cream and two sugars. Now get on the phone. (Condi picks up the phone.) Condi: Rice, here. George: Rice? Good idea. And a couple of egg rolls, too. Maybe we should send some to the guy in China and the Middle East. Can you get Chinese food in the Middle East?!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Κάπου το ξαναδιάβασα αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CENTAURUS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Ένα κοτόπουλο διασχίζει ένα δρόμο. Ερώτηση: Γιατί το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο; Η απαντήσεις μπορεί να είναι πολλές και από πολλούς. Εμείς ρωτήσαμε μερικές διάσημες προσωπικότητες και ιδού τι μας απάντησαν... ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: ΠΛΑΤΩΝΑΣ: Για το καλό του. Στην άλλη πλευρά βρίσκεται η αλήθεια. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Είναι στη φύση του κοτόπουλου να διασχίζει τους δρόμους. ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ: Κι όμως, τον διέσχισε... ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ: Για να πάει στην απέναντι πλευρά. ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ: Ο Σκοπός, να περάσει το κοτόπουλο το δρόμο, αγιάζει τα Μέσα, όποια κι αν είναι αυτά. ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΞ: Ηταν ιστορικά αναπόφευκτο. ΔΑΡΒΙΝΟΣ: Τα κοτόπουλα, στο πέρασμα των αιώνων, επιλέχτηκαν από τη φύση με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σήμερα γενετικώς ικανά να διασχίζουν δρόμους. ΦΡΟΫΝΤ: Το γεγονός ότι ασχολείστε με το εάν το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο αποδεικνύει ότι διακατέχεστε από σύνδρομα ανασφάλειας και ότι η σεξουαλικότητά σας είναι αφόρητα καταπιεσμένη. ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ: Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κάθε κοτόπουλο θα είναι ελεύθερο να διασχίζει το δρόμο χωρίς να δίνει λογαριασμό για την πράξη του. ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ: Για να πάει εκεί που κανένα άλλο κοτόπουλο δεν είχε πάει πριν. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ: Το κοτόπουλο δεν διέσχισε όλο το δρόμο, αλλά μετά τις εκλογές η κυβέρνηση μας θα κάνει ότι είναι μπορετό για να ολοκληρωθεί η διάσχιση. ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ: ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ στο Σύνταγμα και στις Αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ότι δεν είχα καμία σχέση με το κοτόπουλο αυτό. ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι μόλις κυκλοφόρησε το νέο "ΤΣΙΚΕΝ Office 2002", που δεν διασχίζει μόνο το δρόμο, αλλά εκκολάπτει, αρχειοθετεί, σχεδιάζει κλπ. Πρέκας: Αξιοσέβαστο κοτόπουλο, χαίρομαι που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ σου παιδεία σου επιτρέπει να περνάς τον δρόμο με το ήθος και το κάλλος των αρχαίων μας προγόνων... Είναι ντροπή και διασυρμός να χαρακτηρίζετε την Επανάσταση Χούντα και το κοτόπουλο το ξέρει. Ζουράρις: Ω υπερφίαλην κότα, ω πουλοκλαίουσα περιπεσούσα στις υποανθρωπιστικοαναλυτικές σου διακυμάνσεις πώς θα διασχίσεις τον σπαρμένο με οιοφαινάκες υποσχέσεις δρόμο ώ κνόδαλο; Μικρουτσικος: Και η κότα καθώς περνούσε το δρόμο έβλεπε τους μικρούς ήρωες της καθημερινότητας μας. Γιατί μόνο εμείς στο ββ παρακολουθούμε με 456 κάμερες τον τρόπο που περνάς το δρόμο. Έτσι δεν είναι; Κλαπ κλαπ , "έτσι, έτσι" ENAΣ ΑΛΒΑΝΟΣ: Πιάστο πρίν περάσει απέναντι. ΕΝΑΣ ΙΝΔΟΣ: Εμείς έχουμε αγελάδια που κάνουν το ίδιο... ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ NASA: Στείλαμε πρώτα ένα κοτόπουλο για να μελετήσουμε τις συνθήκες,με σκοπό να στείλουμε έναν άνθρωπο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Κλείνουν φυλακή ένα Γερμανό, ένα Γάλλο και ένα Πόντιο ισόβια. Αποφασίζουν να τους χώσουν σε ένα μπουντρούμι και να μην έχουν επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο για όλη τους τη ζωή. Τους επιτρέπουν όμως να πάρουν από ένα αντικείμενο, δικιάς τους επιλογής. Διαλέγει λοιπόν ο Γερμανός ένα σκάκι. ΄΄Μ΄αυτό θα περνάω τον καιρό μου είναι παιχνίδι που δεν το βαριέσαι ποτέ..΄΄ Ο Γάλλος διαλέγει μια τράπουλα. ΄΄Μ΄αυτή μπορείς να παίξεις όχι ένα αλλά πολλά διαφορετικά παιχνίδια και εγώ τα ξέρω όλα. Σίγουρα θα είμαι απασχολημένος για πολλά χρόνια΄΄. Διαλέγει και ο Πόντιος ένα κουτί tampon. ΄΄Καλά ρε του λένε οι άλλοι 2 τι θα κάνεις με αυτό; Χαζός είσαι; Και τους απαντάει ο Πόντιος ΄΄Τι θα κάνω μ΄αυτό; Διαβάστε εδώ τι γράφει.. Μπορείτε να κάνετε ιππασία, κολύμβηση, ορειβασία, θαλάσσια σπορ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ierax Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Η εκκλησία βρίσκεται κοντά. Όμως κάνει παγωνιά και ο δρόμος γλυστράει. Ο δρόμος για το μπαρ είναι μακρύς. Όμως εγώ θα περπατάω προσεκτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γηρυόνης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Παιδιά το διάβασα τώρα τελευτάια και μου άρεσε... Ειδικα στο τέλος που λέει για Έλληνα. Ο Ιησούς ήταν: Ιρλανδός, διότι: 1. Ουδέποτε παντρεύτηκε. 2. Ποτέ δεν είχε σταθερή δουλειά. 3. Η τελευταία του επιθυμία ήταν να πιει . Από το PUERTO RICO, διότι: 1. Το μικρό του όνομα ήταν Jesus. 2. Είχε πάντα μπλεξίματα με την αστυνομία. 3. Η μάνα του δεν γνώριζε ποιος ήταν ο πατέρας του. Μαύρος, διότι: 1. Αποκαλούσε τους πάντες «brother». 2. Δεν είχε μόνιμη διεύθυνση. 3. Κανείς δεν τον προσλάμβανε. Από την Καλιφόρνια, διότι: 1. Δεν πήγαινε ποτέ σε κουρέα. 2. Περπατούσε ξυπόλυτος. 3. Ίδρυσε δική του θρησκεία. Έλληνας, διότι: 1. Ακολούθησε το επάγγελμα του πατέρα του. 2. Έμεινε στο πατρικό του μέχρι τα 33. 3. Όταν άρχισε να εργάζεται, κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς έκανε. 4. Πίστευε ότι η μάνα του ήταν παρθένα. 5. Η μάνα του πίστευε ότι ο γιος της ήταν θεός 6. Ήταν δάσκαλος αλλά κανείς δεν ήξερε πού είχε σπουδάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Ποια είναι τα 4 θαύματα της γυναίκας; Υγραίνει χωρίς να βρέχει, Ματώνει χωρίς να κοπεί, Κατεβάζει γάλα χωρίς να τρώει χόρτα, Πετάει μαλακίες χωρίς να την ρωτάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Ο Τάκης Λεμονής (Λ) επισκέπτεται τον Σωκράτη Κόκκαλη (Σ): Σ: Έλα Τάκη τι έγινε; Λ: Πρόεδρε είμαι προβληματισμένος! Σ: Τι ακριβώς σε απασχολεί ρε Τάκη να το λύσουμε; Λ: Η ομάδα πρόεδρε δεν πάει καλά, κάτι φταίει. Σ: Τι θέλεις να κάνω Τάκη πες μου. Να αγοράσω κανένα παίχτη, κανένα διαιτητή; Λ: Όχι πρόεδρε από αυτά καλά είμαστε κάτι άλλο λείπει από την ομάδα. Λέω να επισκεφτώ τον Sir Alex Ferguson να δω τι προπόνηση κάνει στην Manchester και να εφαρμόσω τα ίδια και στον Ολυμπιακό. Σ: Κάνε το καλύτερο για την ομάδα νομίζεις Τάκη. Ο Λεμονής πηγαίνει στο Old Traford παρακολουθεί την προπόνηση και μετά έχει συνάντηση με τον Sir Alex Ferguson (S) Λ: Hello Sir Alex. S: Hello Takis. Λ: Sir Alex παρακολούθησα την προπόνηση της ομάδας σου και παρατήρησα ότι εφαρμόζω ακριβώς το ίδιο σύστημα και στον Ολυμπιακό. Οι δικοί σου παίχτες φυσικά είναι καλύτερης κλάσης από τους δικούς μου αλλά κάτι φταίει και προσπαθώ να βρω τι είναι αυτό. S: Καταλαβαίνω το πρόβλημα σου και θα σου δώσω την λύση. Απλά οι δικοί μου παίχτες είναι έτοιμοι για όλα και εκτελούν αμέσως ότι τους πω και ότι τους ρωτήσω. Πρόσεξε να δεις τι εννοώ. S: David Beckham! έλα εδώ αμέσως. D: Έλα coach τι θέλεις; S: Να σε ρωτήσω "Ποιος είναι ο γιος του πατέρα σου που δεν είναι ο αδελφός σου"; D: Μα φυσικά εγώ. Τι είναι αυτά που ρωτάς ρε coach. S: Είδες Takis. Όπως σου έλεγα. Έτοιμοι για όλα. Λ: Σε ευχαριστώ Sir Alex θα εφαρμόσω το ίδιο σύστημα. Γυρνά ο Λεμονής στου Ρέντη και ξεκινά την προπόνηση. Κατά την διάρκεια της φωνάζει τον Ανατολάκη. (Α) Λ: Ανατολάκη έλα εδώ. Α: Έλα coach τι θέλεις; Λ: Να σε ρωτήσω "Ποιος είναι ο γιος του πατέρα σου που δεν είναι ο αδελφός σου"; Α: Τι λες ρε coach τι δύσκολα είναι αυτά που ρωτάς. Λ: Απάντησε μου αμέσως! Α: Δώσε μου λίγη ώρα και θα σου απαντήσω. Προβληματισμένος ο Ανατολάκης σκέφτεται να βρει λύση στο πρόβλημα και καταφεύγει στον Καρεμπέ (Κ) να τον βοηθήσει. Α: Καρεμπέ να σε ρωτήσω. Κ: Λέγε ρε Ανατολάκη. Α: Να σε ρωτήσω "Ποιος είναι ο γιος του πατέρα σου που δεν είναι ο αδελφός σου"; Κ: Εγώ. Του απαντά ο Καρεμπέ. Α: Οκ. Σε ευχαριστώ. Τρέχει ο Ανατολάκης στον Λεμονή. Α: Έλα coach βρήκα την απάντηση στο ερώτημα σου. Λ: Για πες μου ποίος είναι; Α: Ο Καρεμπέ. Λ: Ποιος Καρεμπέ ρε βλάκα. Ο David Beckham είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 -Τι κοινό έχουν : μια πνιγμένη, μια καμένη πίτσα και μια έγκυος; Κάποιος άργησε να τη βγάλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeCoN Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Pws ka8iero8hke to agelloudi sth koryfh tou dentrou.... Phgmenos o Ai-Bassilghs sto grafeio tou afth thn periodo, kynhgaei listes me kales prakseis, kakes prakseis.. xartes, tarandous.. kerata.. EXEI PHKSEI, opote mpainei ena agelloudi me fora kai rotaei -Pou na to balw to dentro Ai-Basilh???? :shocked: :shocked: :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scitzis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Ο Κωστίκας και ο Γιωργίκας δουλεύουν μαζί ως καθαριστές στην NASA. Μια μέρα λοιπόν έτσι όπως δούλευαν άρχισαν να διψάνε! Τότε για καλή τους τύχη βρισκόταν ένας γεμάτος κουβάς, το κατεβάζουνε και οι δύο μισό μισό. Την ίδια μέρα τηλεφωνεί ο Γιωργίκας στον Κωστίκα και του λέει : Γιωργίκας : Ρε, Κωστίκα ξέρεις τη ήτανε αυτό που ήπιαμε στη δουλειά!? Κωστίκας : Κάτι σαν πορτοκαλάδα ή χυμός νομίζω ήταν! Γιωργίκας : Αυτό που ήπιαμε ήταν προωθητικό πυραύλων. Κωστίκας : μη φοβάσε αφού δεν πάθαμε τίποτα έτσι κι αλλιώς! Γιωργίκας : Μην κλάσεις μόνο γιατι εγώ τηλεφωνώ απο ΤΟΚΙΟ!!! :shocked: :smirk: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 xa xa xa poli kalo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 einai 2 tsiganoi kai sizitane.leei o enas : Re c pira kainurio amaksi.. -Sopa re c..ti amaksi? - Datsun! -Ti xroma? - A afto ta to mantepseis. arxizei apo T!!! -Ti les re c..mipws einai Tirkouaz? - OXi..Talassi!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.