million_voices Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Osama Bin Laden decided to send George Bush a letter in his own handwriting to let him know he was still in the game. Bush opened the letter and it contained a single line of Coded message: 370H-SSV-0773H Bush was baffled, so he e-mailed it to Condoleezza Rice. Condi and her aides hadn't a clue either, so they sent it to the FBI. No one could solve it at the FBI so it went to the CIA, then to MI6 and Mossad. Eventually they asked Australian Intelligence (ASIO) for help. Within a minute, ASIO emailed the White House with this reply: 'Tell the President he's holding the message upside down.':cry::cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ καλό, ενδεχομένως να ταιριάζει στο thread με τα ανέκδοτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Πως γίνεται όταν ένας σκύλος βάλει την πατούσα του στην πρίζα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ... ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberDreamer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 δεν ξέρω αν το έχετε δεί ή αν το έριξε κανένας στο forum.. είναι μιά διαφήμιση που έπαιξε το 80 αλλά την αποσύρανε σε μία εβδομάδα! δείτε την: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ...this is the thread for ανέκδοτα όμως. Για βίντεο υπάρχει άλλο. (+..το ότι δεν ήταν πραγματική διαφήμιση αυτό. Από ταινία του Χάρυ Κλυν είναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Παραπληροφόρηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberDreamer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Παραπληροφόρηση... μάλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Επιστημονικό κλιμάκιο του Πανεπιστημίου Ανθρωπολογίας του Αμβούργου, ανακάλυψε στα υψίπεδα της Μογγολίας, εκπρόσωπο της φυλής Τίγκερι-Χαν ο οποίος έφερε δύο πωπούς!!!! Ψοφάτε για τη φωτό, ε;;; πουλάκια μου... ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 x0x0x0x0x0x0x0x0 x0x0x00x0x0x00x0 x0x0x00x0x0x0xx0 ...κι ΕΧΕΙ και σχετικό thread για αστείες φωτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Ρε να μην το πιανει η καμερα του κινητου.... Ρε μαγκες γελαω μονος μου, μπορει κανεις να μου το επιβεβαιωσει? Το χαρτι που μας ηρθε για να πληρωσουμε το σημα του αυτοκινητου, στην πισω σελιδα, στο πανω αποκομμα που εχει αριστερα γραμματα καθετα αντι να λεει ΠΡΟΣΟΧΗ, γραφει ΠΕΟΣΟΧΗ ή μονο σε μενα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ρε να μην το πιανει η καμερα του κινητου.... Ρε μαγκες γελαω μονος μου, μπορει κανεις να μου το επιβεβαιωσει? Το χαρτι που μας ηρθε για να πληρωσουμε το σημα του αυτοκινητου, στην πισω σελιδα, στο πανω αποκομμα που εχει αριστερα γραμματα καθετα αντι να λεει ΠΡΟΣΟΧΗ, γραφει ΠΕΟΣΟΧΗ ή μονο σε μενα???? έτσι είναι σε όλα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 A ρε να μην εχω καλη ψηφιακη να το ανεβασω στο δικτυο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 πράγματι σε όλα έτσι είναι, το checkαρα πριν λίγο με 10αρια φίλους/γνωστούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.