washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Φαρ : δις ιζ γιορ λαστ τσανς, φορ μη του νοτ συμπλεύσω με δηλώσεις α-λα Pablο_Ηasan : lol P_H btw TO AΣΤΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ, ΝΕΚΡΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΠΤ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΔΕ ΛΥΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΤΛΛΛΛΛΛΛ ...οκ νάου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Φαρ : δις ιζ γιορ λαστ τσανς, φορ μη του νοτ συμπλεύσω με δηλώσεις α-λα Pablο_Ηasan : lol P_H btw TO AΣΤΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ, ΝΕΚΡΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΠΤ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΔΕ ΛΥΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΤΛΛΛΛΛΛΛ ...οκ νάου ; Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια προς τον κλάδο μας... Ωστόσο εισπράτεις και τις βλασφημίες του διπλανού μου... Κάτι για μια Παναγία, σου λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 εγώ απλά ερμήνευσα το ανέκδοτο...δε σημαίνει ότι συμπάσχω κι όλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 εγώ απλά ερμήνευσα το ανέκδοτο...δε σημαίνει ότι συμπάσχω κι όλας Πλάκα κάνω ρε... Κανείς δε λέει τίποτα για σένα... Δεν θα τον άφηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 TO AΣΤΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ, ΝΕΚΡΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΠΤ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΔΕ ΛΥΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΤΛΛΛΛΛΛΛ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ok know? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 @ Sellers : @ FarCry : ....ΓΕΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΡΕ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 @ FarCry : ....ΓΕΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΡΕ!!! θα σου πω ένα μυστικό...μπορείς να πάρεις την εικόνα μου ολόκληρη. δε χρειάζεται να την κόβεις με printscreen nooba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 μπα το κόψε-ράψε είναι πιο σέξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ωρε σε ταποσε λοοοοολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις μου ήρθε με e-mail: Ένα βράδυ ένα ζευγάρι έχει πέσει για ύπνο... Ο άνδρας κάποια στιγμή, αρχίζει να χαϊδεύει τη γυναίκα του απαλά. Αυτή όμως, γυρίζει και του λέει : «Αχ, αγάπη μου δεν μπορώ. Άφησε με. Έχω αύριο ραντεβού στο γυναικολόγο και θέλω να είμαι φρέσκια...» Απογοητευμένος ο τύπος, γυρίζει πλευρό και προσπαθεί να κοιμηθεί. Μετά από λίγο όμως του έρχεται μια πολύ ωραία ιδέα, την σκουντάει και την ρωτάει : «Να σου πω, θα πας και στον οδοντίατρο μήπως αύριο;»… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Είναι βράδυ και το φεγγάρι καίει,δεν έχει και Champions League οπότε,Πετάγεται ο άντρας και λέει: -Ρε συ γυναίκα,τα ίδια και τα ίδια βαρέθηκα,δεν πάμε να στον σφυρίξω στο παρκάκι να θυμηθούμε τα παλιά; Μεσ' στον ενθουσιασμό η γυναίκα και έτοιμη για βίτσια -Πάμε,πάμε Πάνε κάθονται στο παγκάκι κι αρχίζουν,έτοιμος για μπάσιμο ο άνδρας και ξαφνικά πετάγεται ένας μπάτσος -Επ,τι κάνετε εδώ; Προσβολή δημόσιας αιδούς,50 ευρώ πρόστιμο για σένα και 80 για την κυρία Άνδρας:Και γιατί 80 η κυρία; Μπάτσος:Γιατί ήταν εδώ και χθες ======================================================= Ένας Γερμανός,ένας Ιταλός κι ένας Έλληνας συζητούν για το ποια στάση τους αρέσει στο σεξ -Γερμανός:Εμένα μ' αρέσει απο κάτω,για να βλέπω τα στήθη της -Ιταλός:Εμένα μ' αρέσει απο πάνω,για να βλέπω τις εκφράσεις της -Έλληνας:Εμένα μ' αρέσει να την στήνω στα 4 -Γερμανός/Ιταλός:Καλά ρε και τι βλέπεις έτσι; Έλληνας:Βλέπω διάφορα κάθε φορά,να σήμερα θα δώ Champions League. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Achilles! thumbs up ! gns(e)X good ones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις μου ήρθε με e-mail: Ένα βράδυ ένα ζευγάρι έχει πέσει για ύπνο... Ο άνδρας κάποια στιγμή, αρχίζει να χαϊδεύει τη γυναίκα του απαλά. Αυτή όμως, γυρίζει και του λέει : «Αχ, αγάπη μου δεν μπορώ. Άφησε με. Έχω αύριο ραντεβού στο γυναικολόγο και θέλω να είμαι φρέσκια...» Απογοητευμένος ο τύπος, γυρίζει πλευρό και προσπαθεί να κοιμηθεί. Μετά από λίγο όμως του έρχεται μια πολύ ωραία ιδέα, την σκουντάει και την ρωτάει : «Να σου πω, θα πας και στον οδοντίατρο μήπως αύριο;»… -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 11 : 31 : 35----- μπα το κόψε-ράψε είναι πιο σέξι ίσος αλλα αφήνει ατέλειες. χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberDreamer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Φαρ, τα συμπτώματα σου της Σλήρυνσης Κατά Της Πλάκας, είναι πλέον πασίδηλα σε όλους. Σταμάτα να το αποφεύγεις, και κοίταξέ το. Χρειάζεσαι πρώτα ένα πέρασμα με ακτίνες Χεχ , και μετά μια θεραπεία βασισμένη σε vitamin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.