Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Κατεβαίνει ο Χριστός στα Ζωνιανά, διότι πολύ έχουν αρχίσει να ξεφεύγουνε εκεί, έκλυτη ζωή κλπ - καιρός ν' αρχίσει πάλι τα κηρύγματα.

Χτυπάει μια πόρτα, βγαίνει ένας Κρητίκαρος,

"-...καλησπέρα τέκνο μου, είμαι ο..." ,

πάει να πει ο Χριστός,

"-...όρισε σύντεκνε να πιούμε μια ρακή και μου λες μετά ποιός είσαι, πούθ' έρχεσαι, κι ίντα ζητάς!" ,

τί να κάνει κι ο Χριστός, μπαίνει μέσα, κάθεται, έρχονται οι ρακές, φεύγουν άσπρο πάτο, πάει ν' ανοίξει το στόμα του,

"...-όπως έλεγα τέκνο μου, είμαι ο..."

"...πρώτα θα σε φιλέψουμε σύντεκνε, και μου λες μετά ποιός είσαι, πούθ' έρχεσαι, κι ίντα ζητάς!" ,

τί να κάνει κι ο Χριστός, πλακώνει τα ξεροτήγανα που έρχονται, τους ντάκους, τους χοχλιούς, τα κατσίκια, τα κρασιά και αφού σταμάτησαν να πηγαινοέρχονται τα πιάτα πια, κάνει ν' ανοίξει το στόμα του πάλι,

"...που λες, τέκνο μου, κάτι σου έλεγα, α ναι, έλεγα είμαι ο..."

"...πρώτα θα κάνουμε ένα τσιγάρο απ' τη σοδειά τη φετεινή σύντεκνε, και μου λες μετά ποιός είσαι, πούθ' έρχεσαι, κι ίντα ζητάς!" ,

τί να κάνει κι ο Χριστός, το σκάει, τραβάει μερικές γερές, κι αρχίζει να παλατζάρει πάνω στην καρέκλα,

"...που λες τέκναρε, εγώ που με βλέπεις το λεπόν, είμαι ο Ιησούς Χριστός και..."

...γυρνάει τότε όλο νόημα ο Ζωνιανός στον αδερφό του :

"...άκου τα τώρα Μανωλιό, πο' έλεγες ότ' η σοδειά η φετεινή δεν ήτανε καλή..."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

*ήταν "χοντρούτσικο" εκ μέρους σου αυτό που είπες για τη "μάνα"...εκτός κι αν μπορείς να πεις ένα universal joke για μανάδες. Όποιος στραβώσει με κάτι τέτοιο, είναι βλαξ btw

αυτό το ανέφερα επειδή κάποιος είπε ότι στο humor δεν υπάρχουν μετρα και σταθμά. σε δημόσιο χώρο πάντως και γενικά αν θες να ξέρεις η προσβολή νεκρών και θείων τιμωρείται.....μπορεί να μας πει και ο παρέδωσε επί τούτου. ευτυχώς δηλαδή που δεν υπάρχει πλήρης ασυδοσία

Το Άρθρο 198 έγραψε:

Κακόβουλη βλασφημία

1. Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό.

2. Όποιος, εκτός από τη περίπτωση της παρ.1, εκδηλώνει με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών μηνών.

Το Άρθρο 199 έγραψε:

Καθύβριση θρησκευμάτων

Όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

Το Άρθρο 200 έγραψε:

Διατάραξη θρησκευτικών συναθροίσεων

1. Όποιος κακόβουλα προσπαθεί να εμποδίσει ή με πρόθεση διαταράσσει μία ανεκτή κατά το πολίτευμα θρησκευτική συνάθροιση για λατρεία ή τελετή, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος μέσα σε εκκλησία ή σε τόπο ορισμένο για θρησκευτική συνάθροιση ανεκτή κατ’ το πολίτευμα ενεργεί υβριστικά ανάρμοστες πράξεις.

Το Άρθρο 201 έγραψε:

Περιύβριση νεκρών

Όποιος αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του, από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν ή ενεργεί πράξεις υβριστικά ανάρμοστες σχετικές με αυτά ή με τάφο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

http://forum.math.uoa.gr/viewtopic.php?f=66&t=829&st=0&sk=t&sd=a&sid=30cfef2fb33c13b6a09c4bc7f7892397&start=15

Στο μυστικό δείπνο, ο Ιησούς στον Ιούδα...

- Ιούδα, ψωμί θέλεις τέκνον μου?

- Ναι δάσκαλε, ευχαριστώ...

- Ιούδα, κρασί θέλεις τέκνον μου?

- Ναι δάσκαλε, ευχαριστώ...

- Ιούδα, τζατζίκι θέλεις τέκνον μου?

- Όχι δάσκαλε, ευχαριστώ...

- Γιατί? Θα φιλήσεις?

Δεν είναι αστείο αλλά μετά τους νόμους περι θρησκείας είναι ξεκαρδιστικό!

Aν είσαι θρησκόληπτος ή ευαίσθητος σε θρησκευτικά θέματα ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ SPOILER

html>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...